Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sükrü Saracoglu Stadion ziet vier strafschoppen; druk op Ersun Yanal neemt toe

Laatste update:

Fenerbahçe heeft voor de tweede week op rij punten laten liggen in de Süper Lig. Het team van trainer Ersun Yanal kwam zaterdagavond op eigen veld tegen Alanyaspor niet verder dan een remise: 1-1. Papiss Cissé mocht namens de bezoekers driemaal aanleggen voor een strafschop, maar scoorde slechts één keer. Bij Fenerbahçe speelde Garry Rodrigues als basisspeler bijna de gehele wedstrijd en deden Deniz Türüc en Ferdi Kadioglu als invallers mee.

De eerste helft verliep voor Fenerbahçe ronduit dramatisch. Het elftal van Yanal schoot voor rust geen enkele keer op doel en keek halverwege tegen een 0-1 achterstand aan. Papiss Cissé opende na een halfuur voetballen de score vanaf de strafschopstip, nadat Jailson de bal in de eigen zestien op de hand had gekregen. Cissé scoorde overigens pas bij zijn tweede poging vanaf elf meter: de Senegalese spits miste in eerste instantie, maar mocht op herhaling doordat keeper Altay Bayindir bij zijn redding te snel van zijn doellijn was gekomen.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3428515889
3Trabzonspor33174121355
4Medipol Basaksehir3415712752
5Besiktas3415613551
6Kasimpasa3414713-349
7Alanyaspor34121210348
8Sivasspor34121210-448
9Rizespor3314613-648
10Antalyaspor33111210045
11Adana Demirspor3491411241
12Kayserispor34111013-940
13Samsunspor3410915-739
14Ankaragücü3381312-337
15Konyaspor3481214-1436
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3471215-1033
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor347918-3230
20Istanbulspor344723-4116

Fenerbahçe kwam na de onderbreking, met Türüc als vervanger van Tolga Cigerci, beter uit de startblokken. Scheidsrechter Ümit Özturk zag in het strafschopgebied een lichte overtreding van Manolis Siopis op Garry Rodrigues, waarna de penalty die volgde werd benut door Max Kruse: 1-1. Özturk had de smaak te pakken, want na een uur kende de arbiter voor de derde maal een strafschop toe, ditmaal weer aan Alanyaspor. Cissé nam opnieuw plaats achter de bal, maar teisterde nu de lat.

Daardoor bleef de score in evenwicht. Yanal wilde echter meer en voerde in de 83ste minuut een aanvallende wissel toe: Kadioglu betrad het veld als vervanger van linkervleugelverdediger Nabil Dirar. De voormalig NEC'er maakte zoals de laatste weken gebruikelijk een zeer bedrijvige indruk als invaller, maar kon Fenerbahçe in de spaarzame minuten die hem gegund waren uiteindelijk niet meer aan een overwinning helpen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou Cisse niet morgen, maar vannacht nog uit de selectie gooien en 1 week salaris inhouden. Slaat nergens op wat hij doet, je benadeelt je team gewoon. Je hebt je laatste 5 strafschoppen gemist, hoe durf je nog achter de bal te staan terwijl Erol Bulut klaarblijkelijk Bakasetas achter de bal wilt? Zeer amateuristisch van zijn kant. Over de wedstrijd, voor de neutrale toeschouwer was het zeer vermakelijk. De scheids was zeer goed, tot minuut 92 waar hij een duidelijke strafschop van Fener ontneemt, al is dat meer de schuld van de VAR dan van hem. Muv van dat liet hij dus gewoon goed doorspelen, wat altijd leuk is. Berat Albayraks invloed in de competitie is hierbij ook duidelijk geworden. Umit Ozturk was altijd al een getalenteerde arbiter, maar door een paar gare wedstrijden vorig seizoen hebben ze hem gelijk tot persona non grata verklaard. Hoop dat hij dit ook doorstaat en gewoon zijn wedstrijden krijgt. Voor de rest, heel Fener super gaar. Jailson drama, Muriqi nergens te bekennen, Rodrigues raakt al maanden geen knikker, alleen Kruse is een beetje in vorm, en als Ersun dit seizoen geen kampioen wordt, zie ik het ook somber voor hem in. Als Gala morgen van Kasimpasa wint, zijn wij kampioen. Waarom? Want Gala geeft het niet uit handen, nooit gedaan, zal het ook nooit doen.

8 februari 2020 om 20:17

Nou, nou, nou. Meteen kampioen ? Je beseft dat wij nu de route zonder prikkeldraad en versperringen bewandelen toch ? Allemaal rechter rijtje teams. We krijgen sivas, trabzon, fener, basak, alanya, besiktas nog. Terwijl Fener juist binnenkort deze makkelijke route gaat bewandelen.

8 februari 2020 om 20:20

Aah broer, misschien roep ik wat té snel, maar zijn dit juist niet de wedstrijden waarin Galatasaray altijd uitblinkt?

8 februari 2020 om 20:35

Dat is zeker zo ! Zou toch mooi zijn ? Dat we gewoon weer na een seizoen met slecht voetbal kampioen worden ? 🤣

9 februari 2020 om 01:17

Komisch om te zien dat zelfs Galatasaray fans mee gaan in de lulkoek dat Albayrak ook maar enige invloed kan hebben op de competitie. Zijn schoonvader is zeker niet de machtigste man in het land en Başakşehir zou vorig jaar zeker ook kampioen gemaakt worden door de politiek. Echt grappig, blijkbaar zijn er weldenkenden die wel geloven in wat meneer Ram beweerd.

9 februari 2020 om 02:42

Ach, Efsane61. Je bent te goed voor deze wereld. Helaas werken de zaken in Turkije gewoon zo. Politiek en voetbal zijn twee woorden die onlosmakelijk zijn verbonden in Turkije. Het is al langer bekend dat de huidige regering een aardige pap in de vinger heeft bij clubs zoals Başak en Trabzonspor (wikileaks documenten, de woorden van Trabzon belediye başkan, uitspraken Ağaoğlu, Berat Albayrak en zijn invloed, enzovoort). Dit zijn geen complottheorien, maar feiten. Voordat je me gaat beschuldigen van jaloezie, of haatgevoelens, of iets dergelijks. İk ben de eerste die zal toegeven dat de Grote Drie uit İstanbul ook vroeger op corrupte wijzes kampioenschappen won (politieke invloed, gülen-steun, omkoping etc). Helaas werken de zaken in Turkije gewoon zo. İk heb zo het vreemde onderbuikgevoel dat ze Trabzon dit jaar kampioen willen maken. Noem me maar een complottheorist. De voorgaande jaren werd Trabzon erg vaak benadeeld, maar dit jaar zien we dat 'toevallig' niet meer terug. İs dat toeval denk je? Of heeft misschien de opkomst van mede-Trabzonlu Ekrem İmamoğlu hiermee te maken, en zijn opkomende populariteit in de regio Trabzon? Ook de Ünal Karaman ontslagzaak was heel, heel erg vreemd en er is een spreekwoord in Nederland; waar rook is, is vuur. De Trabzon inwoners zullen na hun langverwachte kampioenschap weer zoet zijn en zo zullen ze hun zorgen vergeten. Ekrem İmamoğlu zal geen gevaar vormen in de volgende verkiezingen, en Trabzon zal op de AKP blijven stemmen. Ik zou graag je mening willen horen.

9 februari 2020 om 13:29

Ik denk dat je dan eerder Fenerbahce kampioen moet 'maken', want die hebben veel meer fans en dat betekent dus meer stemmen. Je hebt overigens volkomen gelijk over de verbondenheid van politiek en voetbal in Turkije. Ik vind het alleen heel irritant dat het wel een probleem is voor veel Turken als bijvoorbeeld Basaksehir en Trabzonspor een 'duwtje' in de rug krijgen, terwijl hun eigen ploegen al decennia lang worden geduwd. Als we het bijvoorbeeld gaan hebben over het bedrag aan belastingschuld dat is kwijtgescholden door de overheid in de laatste 20 jaar, daarmee betaal je volgens mij alle schulden van de Turkse clubs af.

9 februari 2020 om 14:58

Efsane, ik adviseer je om de reactie van Bozkurt te lezen. Is precies wat ik tevens bedoelde. Het is onmogelijk om de invloed van Albayrak te ontkennen. Echt grappig, blijkbaar zijn er weldenkenden die dat dus wel doen.

De scheidsrechter heeft echt fantastisch gefloten. Totaal niet onder de indruk van de fluitende fans, gewoon goed blijven fluiten. Alanya moet Cisse verbieden om strafschoppen te nemen. Beinsports laat voor een penalty genomen wordt een klein goaltje zien met daarin de hoeken waar de nemer hem heen schiet. Die Cisse had gewoon van de 5 penalties, 4 gemist. Vandaag mist hij er weer twee.

8 februari 2020 om 20:15

Ik ben niet lang actief op dit forum, maar jij bent een sneaky/scheinheilig persoon. ''de scheidsrechter heeft echt fantastisch gefloten.''

8 februari 2020 om 20:35

Bro morgen winnen en we staan weer boven Fener en kunnen uitkijken naar plek 1, sivas gaat het helaas niet volhouden dan moet GS het maar doen, hoop dat we morgen winnen zodat we weer boven Fener staan zoals het hoort, prachtig om te zien dat de Scheids volledig tegen Fener was deze wedstrijd, typisch.

8 februari 2020 om 20:35

Volgens de Fener fans*

8 februari 2020 om 21:03

Inderdaad Bro ! Dan hebben we nog een stuk of 5 kampioenschappen te gaan om het aantal kampioenschappen van Fener te levelen 🤣

8 februari 2020 om 20:50

Haha ik hoop dat je gewoon mensen probeert te triggeren want je kan echt niet over een fantastisch gefloten wedstrijd praten. Scheids ontneemt Fener hier gewoon twee 100% penalty’s en weigert zelfs naar de VAR te kijken. Voor de rest verneukt Fener het ook gewoon voor zichzelf verder maar goed.

8 februari 2020 om 21:01

Alex17. Ik weet niet wat ik knapper vind: Dat jij als een van de weinige de triggerhalte eruit filtert of dat jij een reactie heb kunnen plaatsen tussen de 27 dubbelposts van Puyoll.

8 februari 2020 om 23:19

Scheids heeft inderdaad heel goed gefloten, liet zich niet gek maken door het geschreeuw van de supporters en de 15 spelers met een blauw-gele shirt die hem omringden bij iedere fluitsignaal. Die Erol Bulut gaat een mooie toekomst tegemoet, haalt het maximale uit zijn selectie, eerst bij Malatyaspor en nu bij Alanya.

Ik heb veel scheidsrechters meegemaakt met het kijken van wedstrijden elk weekend, maar dit was echt iets speciaals. Ik denk dat veel 'rival fans' het ook wel met me eens zullen zijn als ze de wedstrijd hebben gezien dan. Wat een schandalige vertoning van de scheidsrechter. Ik kan 25 voorbeelden laten zien hoe de keeper de penalty red, maar er geen retake is. Fenerbahce? Direct Retake!. De bal stuit tussen de spelers benen op de hand van onze verdediger, penalty. Ben ik er mee eens? Nee, maar geef dan ook onze penalty in de laatste minuten die via de stuit op de met uitgestrekte arm van Alanyaspor speler kwam, waardoor de bal niet terechtkwam bij Kruse? Anders meet je toch met twee maten?

8 februari 2020 om 20:19

Bij de situatie van Fener is het eigenlijk de schuld van de VAR die Umit Ozturk niet roept, niet echt de schuld van de scheids, toch?

8 februari 2020 om 20:29

Hij heeft wel een uur met VAR gepraat, hoe kan je dan niet geroepen worden? Is toch schandalig

8 februari 2020 om 20:58

Volgens de regels moet de keeper tijdens een strafschop minstens met 1 voet op de lijn staan. Staat de keeper met minstens 1 voet op de lijn? Nee. Wat zeik je nog hierover? Over alle andere momenten valt te discussiëren maar hierover niet.

8 februari 2020 om 23:38

Als je 25 voorbeelden geeft waarbij geen rekate is geweest zijn dat 25 voorbeelden van wanneer de scheidsrechter slecht heeft gefloten. Dat geeft jou geen gelijk om bevoordeeld te worden en Alanya benadeeld.

Daarnaast waren de 2 hands posities niet exact hetzelfde. De een kwam via een tegenstander en de andere via een medespeler. In Turkije hebben ze daar andere regels voor. En ondanks dat ik voor nu er blij mee ben vind ik het een domme regel. Hands moet gewoon hands zijn krijg je achteraf minder gezeik.

9 februari 2020 om 12:41

Alweer de scheids? Serieus? Toen besiktas 2 overduidelijke penalty's niet kreeg en een onterechte doelpunt gescoord werd door ozan was dat jouw reactie. Nu klaag je over 1 penalty die niet werd gegeven en een correcte beslissing om de penalty opnieuw te nemen... hypocrisy at it's finest.

scheidsrechter heeft perfect gefloten. terrecht geen strafschop gegeven voor Fener. die man kreeg het op zijn arm terwijl die aan het struikelen was. De strafschop van Alanya is ook terrecht overgenomen. Iedereen weet dat deze regel voor de keepers dit jaar serieus behandeld wordt door de ambiters. Die braziliaanse verdediger van Fener hoorde rood te krijgen.

8 februari 2020 om 20:33

Waarom mocht Emre in Malatya de gemiste strafschop niet opnieuw genomen worden dan? En waarom krijgen wij geen strafschop op het einde terwijl Alanya voor exact hetzelfde wel een strafschop krijgt in de eerste helft? Wees een beetje eerlijk.

8 februari 2020 om 20:39

Die speler van Alanya was aan het vallen op het moment dat de bal op zijn arm kwam. En als we naar het verleden moeten kijken.... Hoevaak fener met 12 man op veld stond............

8 februari 2020 om 20:57

Maar waarom moeten we naar het verleden kijken? Mag Duitsland nu ook ingevallen worden door Polen omdat dat in het verleden gebeurd is? Is toch helemaal niet relevant gewoon? Je wilt gewoon niet toegeven dat Fener geboord is vandaag, klaar.

8 februari 2020 om 21:02

De penalty in malatya moest inderdaad opnieuw genomen worden. Een hoop mensen zeiken dat die penalty niet opnieuw is genomen, en zeiken vandaag weer dat deze wel opnieuw is genomen. Heb het niet direct tegen jou hoor. Maar ik vind het een beetje krom om zo met 2 maten te meten. Beiden moesten gewoon opnieuw genomen worden, in malatya is fener benadeeld hierover maar vandaag niet

8 februari 2020 om 21:04

Ik heb het niet over de otomaanse tijd. Heel Turkije weet dat Fener de laatste club is die over scheids moet praten. Die Jaison hoorde gewoon rood te krijgen.

8 februari 2020 om 21:07

En vergeet niet wat voor penalty Fener tegen Besiktas kreeg..

8 februari 2020 om 21:07

Klopt Jailson moest rood krijgen. Altay moest ook rood krijgen, waarom de fuck gaat hij van de lijn bij een penalty. En dan Vedat Muriqi? Die schiet gewoon een bal in het doel in buitenspelpositie! Fener moest al 3-0 reglementair verliezen voordat de wedstrijd überhaupt begon. Want Fener = Illuminati.

8 februari 2020 om 21:13

Ik heb jouw in tijden niet zo ren verstandige reactie zien geven, het gaat toch goed komen met je, het doet me goed om dat te zien! Fener had niet zijn dag vandaag ik begrijp je frustratie maar het is toch algemeen bekend dag scheidsrechters in Turkije er helemaal niks van kunnen?

8 februari 2020 om 22:13

@voetballerij De speler van alanya was aan het vallen? Dan zou hij zijn hand naar de grond moeten richten niet naar de bal in de lucht. Probeer een beetje objectief te zijn. Als je het zo bekijkt is de penalty van jailson aangeschoten. Cisse tikt onverwacht met zijn hak door. Dit neemt niet weg dat het een penalty is.

9 februari 2020 om 01:05

Los Canario, dat is toen bij Emre dan ook een fout van de scheidsrechter geweest. Je moet fouten niet goedkeuren wanneer het jullie benadeeld. Het was duidelijk te zien dat Altay niet op zijn lijn stond op het moment van schieten van Cisse. Gewoon terecht dat de scheidsrechter de penalty opnieuw laat nemen.

9 februari 2020 om 10:53

Besiktas heeft tegen Fener niet goed gespeeld maar ook geen 3 strafschoppen gekregen. Maar daarna sprak je niet over de scheids. Fake mourinho Yanal ook niet, en die volslanke Ozan ook niet. A.d.a.l.e.t

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren