Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sjaak Polak met dood bedreigd in vechtpartij; collega eindigt onder het bloed

Laatste update:

Het duel tussen 's-Gravendeel en Laakkwartier van zaterdag is in complete chaos uitgemond. Tijdens de strafschoppenserie gingen supporters van beide ploegen met elkaar op de vuist, waarna de politie moest ingrijpen. Sjaak Polak, die tijdelijk trainer is van Laakkwartier, ontving zelfs een doodsbedreiging. Zijn collega Ron Jansen eindigde onder de bloedspetters.

Na 120 minuten voetballen moesten strafschoppen het pleit beslechten in het nacompetitieduel. Daarbij was de inzet lijfsbehoud voor derdeklasser Laakkwartier en promotie voor vierdeklasser 's-Gravendeel. Nadat het thuisspelende 's-Gravendeel de eerste strafschop miste, liepen de gemoederen hoog op. Supporters gingen elkaar te lijf en moesten door de (uit voorzorg al ingehuurde) beveiligers en de politie uit elkaar gehaald worden.

Jansen – voorzitter van Laakkwartier – mengde zich in het gevecht, waar hij bloedspetters op zijn polo aan overhield. "Gelukkig was ik zelf net iets sneller. Hij was goed raak", zegt Jansen erover. Polak, die van Joodse afkomst is, werd meermaals voor 'kankerjood' uitgemaakt. "Dat doet zeer", aldus de oud-verdediger. "Als ik dan ook nog met de dood word bedreigd, dan denk ik: je bent niet helemaal goed bij je hoofd. Ik wil ook aangifte gaan doen, want dit accepteer ik niet. Dit is mensonterend. Emotie is prima, maar dit wordt persoonlijk. Ik heb dit nog nooit meegemaakt."

De middag kreeg uiteindelijk toch nog een zilveren randje voor Polak en consorten. Na een afkoelingsperiode van een halfuur werd de penaltyserie hervat, waarbij Laakkwartier aan het langste eind trok. De Haagse derdeklasser overleeft zo ook de tweede nacompetitieronde in de strijd om lijfsbehoud. Polak, die in de eerste ronde instapte, staat nog maximaal één wedstrijd taan het roer: vanaf komend seizoen neemt Giovanni Linnenbank het over. In de finale van de nacompetitie neemt Laakkwartier het op tegen Stompwijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon het besef dat dit om de derdeklasse gaat. Dat zegt misschien al wel genoeg. Ik snap dat er redelijke belangen zijn, maar toch een beetje controle over je emoties lijkt me wel haalbaar

11 juni 2023 om 14:59

Het verbaast me niet. Gebeurt veel in het amateurvoetbal. In mijn omgeving wist je gewoon bij bepaalde wedstrijden dat het uit de hand ging lopen tussen de spelers én fans.

11 juni 2023 om 16:56

@kieftenbeld

"...en moesten door de (uit voorzorg al ingehuurde) beveiligers en de politie..."

Kennelijk werd het al verwacht, jammer genoeg..

Treurig, dat het zelfs nog compleet misgaat als er beveiligers worden ingehuurd.

Ben benieuwd wat die mensen denken dat de reden is dat dit bij hockey, tennis of rugby nou nooit gebeurt...

Je verwacht het ook niet he in Laak.

11 juni 2023 om 15:29

's Gravendeel speelde thuis en zoals ik het lees komen de meeste misdragingen uit die hoek. Maar dat past misschien niet bij jouw vooroordelen. Helaas is dit soort tokkie gedrag wijdverspreid in het (amateur)voetbal.

Beveiliging bij een derde/vierdeklasser, zielig zeg. Mooi dat die simpletons het niet gehaald hebben

En wederom geweld in lijn met voetbal.
Het begint bijna normaal te worden.
De wereld veranderd helaas.. ga toch het gesprek met elkaar aan! Praat met elkaar en los op die manier conflicten op. Dat is de enige manier

11 juni 2023 om 15:40

Prem: stop een met je irritante politieke correcte gelul van je. Ga jij lekker praten met gasten die elkaar te lijf willen gaan en in elke zin kk of f*cking gebruiken. Ga jij daar maar tussen staan en hou die tientallen maar uit elkaar. Zijn wij hier ook af van je reacties die steeds irritanter beginnen te worden.

En je hoeft me ook geen berichten te sturen waarom ik een hekel aan je heb, want dat heb ik niet. Ik vind alleen je gelul irritant. En dat is mijn mening en ik denk niet dat ik de enige hier ben.

11 juni 2023 om 15:55

Hallo Paul, ik respecteer jouw mening en visie.
Alleen ben ik echt van mening dat geweld niks op lost. Ook jouw gescheld slaat nergens op

11 juni 2023 om 16:15

Laat maar lullen prem. Ik ben het niet altijd met je eens, maar waardeer juist jouw vredelievende manier van denken. Gelukkig zijn er nog mensen zoals jij en die de wereld een stukje beter/mooier willen maken 👍 Ik begrijp echter wel wat paul bedoelt, maar de aanval van hem op jou is niet fraai te noemen. Verkeerde been uit bed gestapt wellicht. Kan gebeuren 😊

11 juni 2023 om 16:20

Hahahahaha het is echt bizar hoe een troll als Prem nog steeds kan commenten. Begint wel vermoeiend te worden idd Paulr.

11 juni 2023 om 16:25

@prem: Welk scheldwoord gebruik ik tegen jou? En kom eens met echte oplossingen ipv alleen maar praten, praten, praten. Een ding mag je hopelijk wel duidelijk zijn, dat je met die gasten niet kunt praten.

@suddervleesch: totaal niet met het verkeerde been uit bed gestapt, wordt alleen dood moe van die non oplossingen van Prem. En als hij het allemaal zo goed weet en alles met praten op kan lossen, wat doet hij hier dan. Dan moet hij het land in om alles met zijn woorden op te lossen en de wereld mooier te maken.

11 juni 2023 om 16:47

Bedankt @Suddervleesch.
Kan me er wel iets bij voorstellen ja.
Zoals ik al zei, ik probeer ieders mening te respecteren, we kunnen niet allemaal dezelfde visie hebben denk ik maar

11 juni 2023 om 17:07

@paulr_1982

Nu kun je natuurlijk wel op Prem afgeven, die met, een naar zijn idee, oplossing komt, vervolgens val je tegen hem uit, en vraag je om nog een oplossing. Je had er ook zelf eentje kunnen noemen, wat in jouw ogen beter zou werken, zonder Prem zo aan te vallen.

Prem's mening bestempelen als "je irritante politieke correcte gelul.." getuigt natuurlijk van weinig respect naar je mede discuseerders hier, helemaal als je zelfs niks aandraagt. Prima dat je het er niet mee eens ben natuurlijk, maar draag dan bij aan de discussie, ipv het op de persoon te spelen, imho.

11 juni 2023 om 18:49

Komt Prem naar zijn idee met een oplossing, of is het een heel irritant onzinnig riedeltje wat hij weer afspeelt? 'ga met elkaar praten, geweld is niet de oplossing'...

Ik heb voor dit ook zo 1,2,3 niet de oplossing, maar wat ik wel weet is dat praten niet de oplossing is. Want als deze mensen heel goed in discussiëren waren zouden ze elkaar niet zo maar op de bek slaan he?

En je kunt het op de man spelen vinden, maar Prem is ook de enige die elke keer met deze praat aan komt. Prem kan niets zeggen, of elke keer zijn riedeltje afspelen, heeft beide evenveel waarde, 0. Alleen is het 2e een stuk irritanter dan het 1e.

11 juni 2023 om 19:42

Ik heb gewoon een bepaalde visie PaulR_1982 en daar wijk ik niet van af.
voor jou is het hetzelfde riedeltje, maar voor mij is het een consistente visie op een probleem en de oplossing.
Dat jij elke keer als een slang gebeten reageert vind ik vreemd maar je hebt jezelf ermee kerel. Denk aan je hart! Praat erover! Dat wil ik je meegeven

11 juni 2023 om 20:14

Ga lekker het land in met je gepraat. Kom eens in de echte wereld. Dan kun je zien dat je gepraat tot niets gaat leiden.

Maar dat zal je wel niet doen, je zult vast in je eigen schijnwereld blijven zitten. Je kunt mij van alles verwijten, maar niet dat mijn blik op de wereld een stuk realistischer is dan die van jou.

11 juni 2023 om 20:45

Ik sluit me helemaal bij jou aan Prem_93. Elkaar horen is de oplossing. Afgeven en een negatieve benadering gaat niets opbouwen en slechts afbreken. Met elkaar het gesprek aangaan is vele malen moeilijker en een directe confrontatie waar helaas veel lieden nog niet klaar voor zijn.

11 juni 2023 om 20:52

Thanks Batouwe, wij begrijpen elkaar.
Een betere wereld begint bij jezelf!

12 juni 2023 om 22:14

Waarom denk je dat de politie vaak met geweld moet optreden? Misschien om dat praten niet altijd iets oplost? Of bij een oorlog, denk je dat als Zelensky naast een Russische raketlanceerder gaat staan en aan de Russen heel lief vraagt of ze alsjeblieft willen stoppen met het afschieten van raketten dat ze Dan naar hem luisteren? Natuurlijk gebeurt dat niet, ze schieten hem dood of nemen hem gevangen en martelen hem in krijgsgevangenis. De wereld is niet ideal en praten werkt Niet altijd. Anders Zou er geen politie en leger zijn. Ook zou er geen wet- en regelgeving zijn, want met praten kun je alles oplossen. Wat een farce ben jij, als je met praten alles op kan lossen, richt je eigen mediation bedrijf op, volgens jouw visie kan je op die manier rijk worden en alle problemen van de wereld oplossen. Ben er nog steeds Niet uit of je gewoon erg simpele bent of een trol. Je klinkt in ieder geval als een gebroken plaat.

Laakkwartier, vreselijke vereniging. Niets was te gek als je daar vroeger tegen moest spelen. De meeste wedstrijden waren halve veldslagen. Noppen op je hiel als de bal ergens anders was, partijdige clubscheidsrechters die door lieten spelen tot het gelijk stond of Laakkwartier won, vreselijk. Ergens verbaast dit voorval me niets.

12 juni 2023 om 00:19

Nou moet ik zeggen dat 'S-Gravendeel ook niet voorop staat qua sportiviteit.
Vaak genoeg gevoetbald daar en nooit weggegaan zonder een nare bijsmaak.
Altijd opstootjes in het publiek/veld of een partijdige scheids.
Helaas bestaat dat in de amateurwereld nog ja.
Van die clubs dat je weet wat er gaat gebeuren.

Voetbal is bij uitstek de volkssport. Dit gebeurt al tijden en zal zich blijven herhalen helaas. Diep triest en vaak gaat het om een hele andere onderlaag dan daadwerkelijk een spelletje van 22 man op een grasveld en een bal.

Belachelijk natuurlijk. Tegenwoordig wordt je al met de dood bedreigd of uberhaupt bedreigd als je iemand ergens op aanspreekt. Zal met dit warme weer en de korte lontjes overal ook niet minder op worden helaas.

buiten dit trieste nieuws

is de naam ron jansen best grappig

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren