Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Situatie Nesu verslechterd: Foundation zet activiteiten stop

Laatste update:

Tegenvallend nieuws voor Mihai Nesu. De voormalig verdediger belandde in een rolstoel toen hij tijdens een training bij FC Utrecht helemaal verkeerd terecht kwam en richtte de Mihai Nesu Foundation op, waarmee hij gehandicapten uit zijn vaderland Roemenië helpt. Onlangs liep Nesu een wondje op aan zijn rug.

/

Omdat hij daar niet teveel op mag liggen, gaat de oud-voetballer tijdelijk naar een revalidatiekliniek zodat hij daar regelmatig omgedraaid kan worden. Ook moet hij het rustiger aan doen met zijn werk voor de Foundation. De Roemeen brak op 10 mei 2011 een nekwervel na een duel met Alje Schut en raakte toen het gevoel in zijn handen en benen kwijt. Nesu werd direct met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Onlangs was de voormalig verdediger weer even in Nederland. "Ik heb genoeg kracht om de dag door te komen, maar het blijft de vraag wat de volgende morgen brengt", zei Nesu toen tegen het Algemeen Dagblad. "Eigenlijk heb ik maar drie dagen nodig gehad om mijn lot te accepteren. Vanaf dat moment besloot ik te gaan vechten voor mijn geluk."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Shit, daar gaat me goede humeur..

Pff, wat gun ik het deze man om er weer normaal bovenop te komen, zal vast niet veel goeds betekenen dit..

Beterschap..

1 mei 2013 om 17:03

Hij blijft volgens mijn voor altijd in een rolstoel hoor, het wordt niet zomaar stop gezet. Misschien is die te erg in een dip geraakt, en heeft iets probeert? Of iets bijgekregen waardoor die nu te erg ziek is om iets te kunnen doen?

1 mei 2013 om 17:47

dit is toch iets waar je naast de informatie die je krijgt ook emotie opwekt over een hele klote situatie. kan niet zeggen dat mijn hele dag ervan kapot is maar ik vind het geen pretje

1 mei 2013 om 17:59

Ja dat is zo. Je kunt je niet overal druk om maken maar als je ergens over nadenkt dan kan dat beter met respect zijn in plaats van alles op een hoop gooien en bagatelliseren.

Ik wens hem veel sterkte toe, vaak zie je inderdaad dat er complicaties optreden na een dergelijke ongeluk. Hopelijk kunnen ze de verslechterde situatie onder controle krijgen en vecht hij zich hier door heen.

Ik gun hem net als andere mensen met een dergelijke beperking het aller beste!

Dit is echt triest nieuws. Ik ken hem niet echt als speler maar zo'n situatie gun je niemand. Veel sterkte, Nesu en spoedig beterschap.

1 mei 2013 om 17:47

Ik ken hem wel als speler. Hij was altijd vrij agressief en stond bekend om zn grove tackles. Een echte strijder dus. Ik ben blij voor hem dat hij goed gesteund wordt door mensen om hem heen.

Van dit soort dingen in het leven word je akelig.

Je begint je dan toch echt weer af te vragen wat voor een zin het allemaal heeft en waarom dit is gebeurd. Het blijkt maar weer dat je veel geluk in je leven moet hebben om altijd gezond te blijven, iets wat we lang niet elke dag beseffen.

Het moet wel echt serieus zijn als ze het zo brengen. Als je zoiets hoort, dan ben je er wel van bewust dat het ons allemaal kan overkomen, elke sporter. Hoop echt dat hij er bovenop komt!

Soms hoop je echt dat iemand er weer boven op komt, niet alleen voor zichzelf maar ook voor schut, zijn familie en de fans die hem altijd steunen. Ook al weet je dat het practisch bijna onmogelijk is om helemaal de oude te worden blijf je stiekem hopen dat het onmogelijke toch uitkomt.

Ik hoop in iedergeval dat hij nog een goed leven kan leiden, ongeacht of hij in een rolstoel zit of niet.

Respect voor deze man.

Geen goed nieuws dus. Het leek heel langzaam beter te gaan met Nesu. Ongelofelijk dat hij 3 dagen nodig had om het te accepteren. Ik heb voor mijn beperking een langere tijd nodig om het te accepteren.
Ook Alje Schut zal hier heel erg mee zitten. Verschrikkelijk.

Niet dat het belangrijk is, maar waar speelt Schut tegenwoordig?

Geen goed nieuws dus. Het leek heel langzaam beter te gaan met Nesu. Ongelofelijk dat hij 3 dagen nodig had om het te accepteren. Ik heb voor mijn beperking een langere tijd nodig om het te accepteren.
Ook Alje Schut zal hier heel erg mee zitten. Verschrikkelijk.

Niet dat het belangrijk is, maar waar speelt Schut tegenwoordig?

1 mei 2013 om 18:16

In Zuid-afrika, ben de naam van de club ff vergeten.

On: verschrikkelijk nieuws, dacht dat het weer beter met hem ging, maar helaas...

Gewoon erg naar voor zo'n jonge. Verschrikkelijk pech als je leven zo moet gaan. Via deze weg wens ik hem alle goeds toe.

Vreselijk.. Ik heb te doen met hem!

Sterkte Mihai en hopen op betere tijden....

Sterkte Mihai. Je bent en blijft een topper!

Pff wat een drama voor die man. Hopelijk voelt die zich snel weer beter. Dit gun je niemand

Hopelijk verbetert zijn toestand spoedig...

Dit is absoluut geen leuk nieuws. Ik kan hem alleen maar veel sterkte wensen. Het zelfde voor z'n familie die natuurlijk ook veel te verduren heeft.

Keep strong Mihai!

Slecht nieuws. Ik hoop dat alles goed komt met Nesu.

Dit is echt slecht nieuws... dan te bedenken dat ik hem vorige week nog via de e-mail heb gesproken... Wel een domper voor hem, hij wekte de indruk dat het juist met hele kleine stapjes beter ging. Ook al waren de vooruitgangen nauwelijks het melden waard, ze waren er wel. Ik hoop dat hij buiten levensgevaar is. Dit komt echt als een klap. Veel sterkte Mihai, we weten allen waartoe je in staat bent, hoeveel je hebt gevochten om te verbeteren, hoeveel inzet je hebt geleverd en hoe positief je bleef. Je bent een sterke man Mihai!

tjezus....dit had ik niet aan zien komen. Het laatste jaar leek het alsmaar beter te gaan en dan nu dit.

Blijven vechten Mihai!

Sterkte de komende tijd!

We weten niet wat de toekomst brengt maar als je kijkt hoe het meestal gaat in deze gevallen. Weetje al bijna zeker dat het alleen maar minder gaat.
Ik hoop echt dat er door een wonder of door de medische techniek dat ie weer normaal kan functioneren.

Kerel beterschap

Laten we met zijn allen hopen dat hij de sterkte vind om alsnog volledig te herstellen! Kom op Nesu, je bent een krijger!

Hij schijnt een ongelukje thuis te hebben gehad en ligt nu tijdelijk even in de kliniek in Utrecht.

Nesu even minder aan het werk voor Foundation

Door een klein ongeluk thuis kan oud FC Utrechtspeler Mihai Nesu tijdelijk minder werk verrichten voor zijn Foundation.

Nesu is vanaf zijn nek verlamd en liep onlangs een wondje op aan zijn rug. Omdat hij daar niet teveel op mag liggen gaat de oud-voetballer tijdelijk naar een revalidatiekliniek zodat hij daar regelmatig omgedraaid kan worden. Ook moet hij het rustiger aan doen met zijn werk voor de Foundation.

Een bericht op de website van de Foundation dat Nesu tijdelijk minder zou werken, leidde woensdagavond tot berichten in de media dat het slecht zou gaan met de gezondheid van de voetballer en dat Nesu zou stoppen met werken voor de Foundation. Een woordvoerder ontkent dat: "nesu zit nog vol met plannen en gaat daarmee verder zodra hij weer naar huis mag."

Bron RTV Utrecht

Sterkte!!! Hopelijk komt het weer goed met hem!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren