Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vorm valt terug op FC Utrecht-herinnering: ‘Hoogtepunt in carrière’

Laatste update:

Michel Vorm speelt voor het derde seizoen op rij in de Premier League met Swansea City. De dertigjarige doelman heeft het er ontzettend naar zijn zin, behoudens de operatie die hij recent onderging aan zijn knie. Toch zijn de jaren met the Swans niet het hoogtepunt voor Vorm, zegt hij in gesprek met de Daily Mail. Daarvoor moet hij terug naar het begin van zijn profloopbaan.

/

Vorm werd in het seizoen 2005/06 uitgeleend aan FC Den Bosch en toen hij daarna terugkeerde in de Domstad, kreeg hij positief nieuws van toenmalig trainer Foeke Booy. “Ik was in principe derde keus, maar de trainer riep alle drie de keepers binnen. De eerste ging, daarna de tweede en ik wachtte op mijn beurt. Zij vertrokken sip uit zijn kantoor en daarna mocht ik.”

“De trainer lachte naar me en zei gefeliciteerd, jij bent mijn keeper. Ik kon niet stoppen met glimlachen”, zegt Vorm. “Ik was pas twintig en werd eerste keeper, op een moment dat niemand dat zag aankomen.” Ook de meest trieste momenten in zijn profcarrière speelden zich af bij zijn vorige club, vertelt hij in de Engelse krant. Hij doelt daarmee op het overlijden van David Di Tommaso en het invalide raken van Mihai Nesu.

“Ik was nog verhuurd aan FC Den Bosch, toen ik de technisch directeur op een dag trof. Hij had hele rode ogen en zei dat ik terug moest naar Utrecht, omdat David Di Tommaso in zijn slaap een hartaanval had gehad en was overleden. Dat deed zo’n pijn en dat doet het nog”, bekent Vorm. “Het tweede trieste speelde zich af in mei 2011. We waren aan het trainen en één van onze backs, Nesu, raakte vanaf zijn nek verlamd na een botsing met een teamgenoot. Dat blijft me nog altijd bij.”

Is Michel Vorm de beste Nederlandse keeper in het buitenland, op dit moment?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor hem dat ie op zo'n jonge leeftijd keeper werd, dat wist ik niet eens, maar ik werd dan ook een paar jaar later voetbalfanaat.

De dood van di tomasso was zeker tragisch, lijkt me raar als ie de ene dag wel voetbalt en de andere dag er niet meer is. Hetzelfde geldt voor Nesu.

Verder is Krul naar mijn mening de keeper van Oranje, met vorm op een tweede plek, ookal verschillen ze qua niveau erg weinig.

25 januari 2014 om 18:18

Vorm is een goeie keeper maar zelf vindt ik Tim krul beter.

25 januari 2014 om 19:30

Vorm betere reflexen maar krul heeft gwn zijn lengte mee! Plus tegen tottenham hele goede wedstrijd 1 vd beste ooit van een keeper

Zo jong al eerste keeper. Dat zegt wel wat voor de kwaliteiten die hij toen al had.

Voor mij momenteel de beste Nederlandse keeper op dit moment. Hij moet dit WK ook zeker gaan keepen. Met Krul en Vorm kunnen we nog wel een eind komen, als de rest tenminste ook mee zit. :D

25 januari 2014 om 11:00

Cilessen 1ste keeper oranje krul beste keeper op internationale velden

Hopelijk keert hij ooit nog terug naar FC Utrecht ! En ja er zijn met verdedigers een aantal hele nare, verschrikkelijke dingen gebeurd. Net als Vorm ben ik Dito en Nesu nog niet vergeten! Echte helden

25 januari 2014 om 13:28

Niemand in Utrecht is Dito en Nesu vergeten. en dat zal ook nooit gebeuren, kijk maar naar het borstbeeld van Dito en de stichting van Nesu waar Utrecht dicht bij betrokken is.

25 januari 2014 om 15:59

Geloof mij maar, ook niemand buiten Utrecht is dit vergeten. Ik ziet nog steeds het teletekstbericht wat ik toen las over dito voor me. De hele middag aangeslagen op school gezeten, ik dacht zoiets gebeurd niet in Nederland. Ook van Nesu zie ik nog steeds het internetartikel wat ik las zo voor me, dat was ook verschrikkelijk.

Misschien dat jij dat weet, waar hangt Alje Schut nu eigenlijk uit?

25 januari 2014 om 16:36

Schut speelt bij Mamelodi Sundowns in Zuid-Afrika in anderhalf seizoen 22 wedstrijden 4 doelpunten :P

25 januari 2014 om 17:01

Toch geen eigen doelpunten he?

26 januari 2014 om 01:48

Gelukkig niet .
die 22 wedstrijden en 4 doelpunten waren trouwens z'n eerste seizoen (wikipedia is niet geüpdate).
dit seizoen heeft hij in 15 wedstrijden 1 doelpunt en is hij captain geworden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren