Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla laat gewezen toptalent uit Brazilië gaan na komst Promes

Laatste update:

Paulo Henrique Chagas de Lima, kortweg Ganso, gaat aan de slag in de Ligue 1. Amiens maakt bekend dat men de middenvelder de rest van het seizoen huurt van Sevilla. Er is tevens een optie tot koop in de deal opgenomen.

Sevilla nam Ganso in de zomer van 2016 onder contract. De club uit Andalusië betaalde naar verluidt negenenhalf miljoen euro aan São Paulo, nadat biedingen van zeven en acht miljoen euro waren afgeslagen. De linkspoot speelde sinds september 2012 voor São Paulo en kwam er tot 24 doelpunten en 47 assists in 188 officiële wedstrijden.


Bij Sevilla slaagde de 28-jarige Ganso er niet in om een vaste waarde te worden. Hij speelde in twee seizoenen tijd slechts 28 wedstrijden, al kon hij daarin wel goede statistieken overleggen: 7 doelpunten en 6 assists. Zijn verbintenis loopt bij Sevilla nog tot medio 2021 door.

Voor het Amiens van trainer Christophe Pélissier is Ganso de zevende aanwinst van deze zomer. Eerder legde men onder anderen Saman Ghoddos, Juan Ferney Otero en Emil Krafth vast. Amiens staat na de eerste drie speelronden in de Ligue 1 op drie punten en gaat zondag op bezoek bij Saint-Étienne.

Denk jij dat Paulo Ganso zijn laatste wedstrijd voor Sevilla gespeeld heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pijnlijk. Van toptalent naar de kleinste club van de Ligue 1.. Desalniettemin hebben ze wel een aardige ploeg, Amiens en is er een goede kans voor ze dat ze er in blijven. Misschien kan Ganso het hier wel laten zien

28-jaar alweer, had eigenlijk het idee dat hij wel wat jonger was (een jaar of 25, dacht ik).

Kan me nog herinneren dat hij jaren geleden bij Santos, samen met Neymar als de toekomst van Brazilië en de Braziliaanse parels van dat moment werden gezien, maar Neymar is inmiddels al jarenlang uitgegroeid tot een speler van wereldklasse, waar Ganso (mede door blessureleed) nooit zijn volledige potentie heeft waargemaakt.

Maakte destijds volgens mij ook een verrassende overstap, want hij werd in zijn periode bij Santos regelmatig in verband gebracht met AC Milan (zomer 2010 en 2011), maar hij bleef bij Santos en koos uiteindelijk voor een stap naar Sao Paolo, om daarna naar Sevilla te vertrekken.

Amiens? WTF ... dan had een PSV of Ajax zeker kans gemaakt. Ganso werd in de talentenlichting met Neymar en Lucas Moura geschaard. Wat goed gedaan van Amiens! Het spel van Sevilla ligt Ganso ook niet, hij is een type Kaka en moet het van goede dribbles en steekpassen hebben. Bij Sevilla wil iedereen voor hem de bal in de voet, tsja ...

Hij was niet eens zo slecht hoor. Hij was wel iets minder dan Franco Vazquez maar hij is erg ongelukkig geweest met blessures. Jammer want hij had niet misstaan bij een middenmoter in Spanje.

Wat is deze jongen afgegleden zeg, niet normaal. Hij stond jarenlang bekend als een absolute toptalent en vele waren ervan overtuigd dat dit een wereldspeler zou worden. Hij heeft zich nooit door kunnen ontwikkelen met alle gevolgen van dien. En best treurig om nu dan te zien dat hij naar een vrij onbekende club uit de Franse competitie gaat. Hier gaan we niet veel meer van horen helaas.

Zonde van deze speler. Ik volg hem niet heel intensief, maar deze speler lijkt zijn belofte helaas nooit ingelost te hebben. Valt voor mij een beetje in dezelfde categorie als Leandro Damião en misschien toch ook wel Robinho en Pato, al hebben de laatste twee nog wel voor topclubs gespeeld. Zo zie je maar hoe het kan gaan in een voetballoopbaan. Hopelijk heeft hij nog wel plezier in het spelletje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren