Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scheidsrechter Kamphuis grapt met Jizz Hornkamp: ‘Beetje verliefd op jezelf?’

Laatste update:

Heracles Almelo boekte woensdagavond een klinkende en verrassende 5-0 zege op nummer vier AZ. Jizz Hornkamp was belangrijk voor de ploeg van trainer Erwin van de Looi door voor rust twee strafschoppen te benutten.

Heracles stijgt door overwinning naar de dertiende plaats in de Eredivisie en heeft een reuzenstap gezet richting lijfsbehoud. Hornkamp zette de Almeloërs diep in de eerste helft op een comfortabele 3-0 voorsprong door kort achter elkaar twee keer uit een penalty te scoren.

Wat opviel is dat Hornkamp tijdens het duel gepersonaliseerde scheenbeschermers droeg. De spits legde na de zege op AZ uit hoe hij hieraan is gekomen. "Ik kreeg ooit een privébericht via Instagram van iemand die scheenberschermers voor mij wilde maken. Toen zei ik: ‘Ja, tuurlijk’”.

De gepersonaliseerde scheenbeschermers vallen op. Zo grapte scheidsrechter Jochem Kamphuis in februari tijdens de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Utrecht (1-0) met de spits van Heracles. “Kamphuis zei een keer tijdens de wedstrijd tegen mij: ‘Zo, mooie scheenbeschermers. Beetje verliefd op jezelf?’ Dat was wel grappig. Toen had ik hem het verhaal even uitgelegd, en begreep hij het.”

Voor Hornkamp kwam de ruime overwinning op AZ niet als een algehele verrassing. “De trainer had ons van tevoren al op scherp gezet door te zeggen dat de spelers van AZ met hun hoofd al een beetje bij de wedstrijd tegen PSV van aanstaande zaterdag zaten.”

“Zo van: dit wordt een makkelijke klus. Toen dachten wij: dat gaat ons niet gebeuren. Ik denk dat we dat hebben laten zien.”

Door de overtuigende overwinning op AZ staat Heracles inmiddels zeven punten voor op Excelsior, dat momenteel de zestiende plaats in de Eredivisie bezet. “Dat is natuurlijk mooi, maar er zijn nog zes wedstrijden te spelen dus er zijn nog heel veel punten te halen”, aldus Hornkamp.

De gepersonaliseerde scheenbeschermer van Hornkamp.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jezus, dat ziet er echt niet uit 😂 Wie gaat er überhaupt met een afbeelding van zichzelf kledingsstukken dragen? Toen ik "gepersonaliseerd" las dacht ik eerst "Oh, hij heeft ze in het blauw ofzo", maar het is echt z'n eigen kop

4 april 2024 om 09:31

Ach, lekker boeiend. Als ie dat aangeboden krijgt, prima toch?!

4 april 2024 om 09:40

Wakker lig ik er niet van, Formus, maar ik mag het er toch wel idioot uit vinden zien?

Toen ik de titel las dacht ik: wat een eigengeiler. Na het lezen van het artikel denk ik dat nog steeds.

Als hij zo boven de sok uitkijkt zie je hem gewoon loeren op een kans en een goal.

Ben benieuwd waar de top van deze jongen gaat liggen. Kan eigenlijk alles redelijk tot goed en werkt ook nog eens heel hard waardoor hij de verdedigers van de tegenstander bezighoud.
Denk dat hij als hij een jaar fit blijft een mooie stap naar het buitenland kan maken of naar de subtop van Nederland.

4 april 2024 om 10:47

Ik denk dat er wel een Engelse (Championship) club is die hem gaat nemen. Puur als marketingstunt door zijn naam. Maar 13 wedstrijden, 9 goals en 2 assists is niet slecht.

Goede vent, Kamphuis.
Heb een tijdje met hem mogen werken. Sympathiek in het dagelijks leven. Vertelde ook vaak de verhalen van zijn scheidsrechtersleven.
Hij vertelde wel eens dat die ene Joey (achternaam ontschoten) die bij Zwolle en Heerenveen speelde altijd met k*** liep te schelden in het veld. En Kamphuis wilde dat het liefst met rood bestraffen, maar vond de scheidsrechtersbond te zwaar.

4 april 2024 om 10:20

Bedoel je Joey van den Berg?

4 april 2024 om 11:44

Dat zou me dan weer niets verbazen

5 april 2024 om 03:57

Joey van den Berg inderdaad! Thanks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren