Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schalke heeft Huntelaar terug: ‘Real Madrid is top, maar is te pakken’

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar kan woensdag zijn eerste wedstrijd sinds 31 januari spelen. De aanvaller van Schalke 04 zit namelijk een schorsing van vier competitiewedstrijden uit, maar mag dus wel meedoen in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid. De Oranje-international beseft dat hij met Schalke de absolute underdog is.

/

De spits verwijst naar de achtste finale van vorig seizoen, want daarin verloren de Duitsers over twee duels met 9-2 van de latere winnaar. “We hebben dus niets te verliezen. Real en Bayern München zijn de beste clubs ter wereld. Real is top, maar iedereen is te pakken”, zegt hij in gesprek met Voetbal International.

Huntelaar is hersteld van een griepje en traint weer volledig mee bij die Königsblauen. Hij lijkt het duel met Real dan ook gewoon te halen. “Het is belangrijk dat onze ijskoude spits er weer bij is”, reageert middenvelder Tranquillo Barnetta in BILD. Voormalig Schalke- én Real-aanvaller Raúl noemt Real overigens ook de favoriet: “Maar Schalke gaat het Real niet makkelijk maken.”

Wat verwacht jij van Schalke 04 - Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik acht shalke zeker niet kansloos, real zit in een vorm dip met nog eens blessure leed, met isco en kroos en bezema als de weinige die nog op een constant niveau kunnen blijven presteren. Als real z'n vorm weer te pakken heeft zijn ze bijna niet te stoppen, zolang ze nog een een vorm crisis zitten zullen ze elke wedstrijd het uiterste eruit moeten halen om te kunnen winnen. Een 1-6 zoals vorig jaar verwacht ik helaas niet.

16 februari 2015 om 16:34

benzema speelt de laatste weken zeer ongelukkig. isco en kroos zijn inderdaad wel op deef.
modric is de reden dat het allemaal wat minder loopt, nadat deze geweldenaar uitviel, is het niveau enorm gezakt. met kroos modric en rodriquez( of isco) is er veel meer balans op het middenveld.

16 februari 2015 om 16:38

Modric? Wat dacht je van Ramos en Pepe?

16 februari 2015 om 16:48

met ramos en pepe erin ging het de laatste maanden ook beroerd. modric is het verschil.

16 februari 2015 om 17:24

Pepe is terug.

16 februari 2015 om 17:19

Klopt helemaal. Gaat geen makkie worden. Maar een Real op halve kracht acht ik nog sterker dan Schalke. Denk uit gelijk en thuis 3-1.

Real mist nogal wat (bepalende) spelers, ik geef Schalke wel een kansje. Vooral Modric wordt ontzettend gemist momenteel.

Schalke zal zijn kansen krijgen, maar ik denk dat Real Madrid er met de winst vandoor gaat.
Ben benieuwd of Odegaard gaat spelen... hij wordt dan de jongste speler ooit in de Champions League, dus de kans is groot dat Real hem laat invallen als de score er naar is.

Ik geef Huntelaar gelijk in deze. Real Madrid heeft, mede door alle blessures, een vormdip. Waardoor tegenstanders veel meer gewaagd zijn aan de Madrilenen. Er zijn Europese avonden dat alles perfect samenvalt en dat underdogs ver boven hunzelf uitstijgen. We hebben het vaak genoeg meegemaakt. Het zal geen walk-over worden voor de Koninklijke. Toch denk ik dat de individuele kwaliteit voldoende moet zijn om door te bekeren. Ronaldo, Benzema, Isco en Bale moeten in staat zijn de defensie van de Duitsers kapot te spelen. En eigenlijk is de achterhoede van Real Madrid ook niet mis. Met Marcelo, Pepe, Varane en Carvajal missen ze slecht Ramos. En tegen Schalke is dat eigenlijk te overbruggen, met alle respect. Maar goed de bal is en blijft rond...

16 februari 2015 om 17:46

Ik geef houten klaas helemaal geen gelijk. W T F schalke zal er uitvliegen voor ze champions league kunnen spellen.

16 februari 2015 om 22:23

Wat een humor man! Hoelang kijk je voetbal? Schalke staat hoog op coëfficientie ranglijst, dicht tegen pot 1 aan als ik me niet vergis.

17 februari 2015 om 02:01

@Zinedin
Wat een nutteloze reactie van jou.. Ze zijn helemaal niet kansloos, als Huntelaar er 2 inschiet en ze houden de boel potdicht achterin zou het zo maar kunnen dat ze een overwinning behalen..

Iedereen is te pakken, dat klopt. Maar als je mij vraagt wat waarschijnlijker is, winst voor schalke, of een ruime overwinning voor Real, ga ik toch voor dat laatste.

17 februari 2015 om 02:03

Daar sluit ik me bij aan! Hoop ook voor Huntelaar dat hij in een bepalende wedstrijd een keer uitblinkt!

17 februari 2015 om 05:56

Real is niet in goede vorm maar dit zijn toch de wedstrijden waar het er echt om gaat en dan staan ze er eingelijk altijd.hoop alleen niet dat khedira speelt wat een drama is dat.

Sinds real de championsleage met heel veel geluk heeft gewonnen zijn real supporters niet meer te stopen geweldenaar hier geweldenaar daar ik ben bangt dat real dit seizoen geen ene prijs gaat pakken want als barca in top vorm is voor al messi heeft real een probleem voor al nu met al die blasures en ze moeten nog naar campnou komen dus ik denk zelfs dat binnen nu en drie weken barca zelfs de koppositie gaat pakken real gaat uit punten verspelen

Barca gaat steeds meer en meer beter spelen voor al die kleine en barca speelt nu anders messi vanaf de zijkant is niet te stoppen.barca weet dat de tegenstanders allang het tiki taka voetbal Door hebben daarom vindt ik sourez een goede aankoop tiki taka daar hebben de andere teams dus een antwoord op bus parkeren ik ben benieuwd hoe ze nu barca gaan af stoppen met Messi aan de zij kant

Ik Denk eerlijk gezegd dat barca met deze nieuwe tacktiek weer de komende 4 jaar het voetbal gaat heersen dat ze dat kunnen dat weten we allemaal want dat hebben ze bewezen en voor al nu met een ijzer sterk aanval je ziet barca nu ook vaak op de counters spelen tiki taka is begraven ik ben dus benieuwd hoe de andere teams nu barca gaan bestrijden met deze nieuwe tacktiek

17 februari 2015 om 09:03

Het gaat hier over Schalke- Real Madrid. Het zou fijn zijn wanneer je iets relevants zegt, en niet over Barca begint te raaskallen.

eerlijk gezegd denkt dat het laaste ronde van schalke is,. .spelen echt slecht het is meer mouwen opstropen voetbal.real heeft meer slmme voetballers dat maakt het verschil.schalke gaat tegen madrid op counter spelen .wachten op fouten van real

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren