Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ryan Reynolds en Rob McElhenney halen 100-voudig international naar Wales

Laatste update:

James McClean is officieel speler van Wrexham AFC, zo maakt de club bekend. De honderdvoudig Iers international komt over van Wigan Athletic en tekent een contract tot het einde van het seizoen. Daarnaast heeft de club een optie voor een extra seizoen in de verbintenis opgenomen.

McClean, die de hele linkerkant kan bestrijken, brengt de nodige ervaring in de ploeg van trainer Phil Parkinson. De 34-jarige McClean kwam namens Sunderland en West Bromwich Albion tot 158 duels in de Premier League. De laatste vijf jaar speelde hij voor Stoke City en Wigan op het tweede Engelse niveau, de Championship. Nu volgt een transfer naar de League Two, het vierde niveau. "Ik kreeg de mogelijkheid om naar Wrexham te komen", vertelt McClean tegenvoer het clubkanaal. "Met alles wat hier momenteel gaande is, is dit een zeer interessant project. Hopelijk kan ik op het veld bijdragen aan het succes van de club."

Mede-eigenaar en Hollywood-acteur Ryan Reynolds laat weten verheugd te zijn met de komst van de in Noord-Ierland geboren Iers international. "Rob McElhenney (mede-eigenaar, red.) en ik hebben met James gesproken en we zijn zeer verheugd", laat de Amerikaan weten. "Niet alleen omdat hij een enorm talent bezit en van meerwaarde is voor het team, hij is ook een leider. Uit de gesprekken bleek dat hij begrijpt wat hem hier te wachten staat. Hij brengt veel ervaring met zich mee en zal een enorme meerwaarde zijn in de kleedkamer."

Wrexham kende vorig seizoen een droomseizoen in de National League. De club werd met 111 punten kampioen, nadat het lang om de titel streed met concurrent Notts County. De 111 punten waren bovendien goed voor een record: nooit eerder haalde een club zo veel punten op het vijfde niveau. Wrexham is zijn rentree in de League Two overigens teleurstellend begonnen. Zaterdag werd er in eigen huis kansloos verloren van MK Dons (3-5). McClean was nog niet van de partij. Met de routinier in de gelederen hoopt de club uit Wales snel zijn eerste overwinning van het seizoen te behalen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb deze speler ooit zien spelen op jonge leeftijd en leek veelbelovend maar speelde uiteindelijk best weinig wedstrijden in totaal. Mooi als hij kan bijdragen aan dit mooie project!

5 augustus 2023 om 19:51

Welk mooie project? Miljonairs die geld in een club pompen? Vorig jaar werd er gedaan alsof Wrexham een sprookje was, en ik denk dat kampioen worden op het 5e niveau met een budget van een team op het 3e niveau niet bepaald een sprookje is.

5 augustus 2023 om 20:57

Het is toch mooi. Het is een grassroots Welsh clubje. Zij hebben veel voor de club maar ook vooral voor regio gedaan. Het is geen Parijs waar ze voor prestige doen. Ik vind het juist leuk. Hij gebruikt het niet als een speeltje zoals jij doet vermoeden. Wales is eigenlijk best een arme land binnen VK.
Ryan heeft zelfs Welsh TV programmas op zijn eigen kanaal in Amerika gezet. Ik vind het altijd jammer wanneer een taal door de jaren wordt vergeten e.g Fries.

5 augustus 2023 om 22:50

@stravven: mensen met geld die een club in Wales verder willen helpen is voor mij een mooi project, miljardairs die een club in de hoogste competitie kopen niet. Dit is een mooi verhaal om te volgen naar mijn mening. En je mag weten dat ik een zware antipathie heb tegen een PSG en Man City omdat het succes gekocht is, daar zit 0 charme aan maar ik weet ook dat dit het hedendaagse voetbal is. Misschien dat ik daarom graag mooie verhalen wil lezen en die clubs wil volgen.

"Rob McElhenney (mede-eigenaar, red.) en ik hebben met James gesproken en we zijn zeer verheugd", laat de Amerikaan weten. "

Ryan Reynolds is een Canadees Jonathan van Haaster....

5 augustus 2023 om 20:37

Canada ligt in Noord-Amerika, dus Reynolds is gewoon een Amerikaan.

6 augustus 2023 om 09:07

Zo werkt dat niet. Reynolds is een Amerikaan, maar niet omdat Canada in Noord-Amerika ligt. Je bent geen Amerikaan omdat het woord Amerika in Noord-Amerika ligt. Dat is net alsof je Gimenez of Neymar een Amerikaan noemt, of een willekeurig persoon uit Nieuw-Zeeland een Zeelander noemt.

7 augustus 2023 om 09:24

Leuk geprobeerd, maar dat klopt niet. Volgens de Van Dale is een Amerikaan een inwoner van Amerika en is Amerika een werelddeel. De tweede betekenis van 'amerika' is een land wat ik de Verenigde Staten van Amerika noem.

5 augustus 2023 om 20:41

Hij is sinds 2018 Amerikaan, dus als je wijsneuzerig wil doen, zorg er dan iig voor dat wat je beweert klopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren