Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roger Schmidt zag droomaankoop mislukken: ‘Ik probeer hem altijd te halen’

Laatste update:

Roger Schmidt heeft deze zomer geprobeerd om Kevin Kampl naar PSV te halen, zo vertelt de trainer van PSV in de Sloveense pers. Schmidt won bij zijn voormalig pupil Kampl informatie in over NS Mura, de Sloveense tegenstander van PSV in de voorronde van de Europa League. "Ik wist dankzij Kampl, met wie ik vier jaar heb samengewerkt, al veel over het Sloveense voetbal, maar nu weet ik ook alles van Mura", aldus Schmidt.

Kampl werd geboren in Duitsland, maar koos voor een interlandloopbaan bij Slovenië, het land waar zijn ouders vandaan komen. De 29-jarige aanvallende middenvelder van RB Leipzig werkte voor het eerst met Schmidt samen bij Red Bull Salzburg en werd in 2015 door de Duitse trainer naar Bayer Leverkusen gehaald. "Het is altijd hetzelfde met mij en Kevin", zegt Schmidt tegenover de Sloveense sportkrant Epika24.

"Als ik hem naar de club kan halen waar ik trainer ben, dan probeer ik het natuurlijk te doen. Deze keer was het onmogelijk om hem naar PSV te halen, omdat hij zijn contract verlengde bij Leipzig (in juni, red.). Hij is daar een heel belangrijke speler", aldus Schmidt, die van Kampl de afgelopen tijd wel werd voorzien van meer informatie over Mura, de aanstaande tegenstander van PSV.

"We hebben vaak over het Sloveense nationale team gepraat, maar ook over de competitie. Ik wist dus al iets van de competitie voordat we aan Mura gekoppeld werden. Nu weet ik natuurlijk heel veel over Mura", aldus Schmidt. PSV trapt donderdagavond om 19.00 uur af tegen Mura. Mochten de Eindhovenaren de derde voorronde overleven, dan volgt in de play-offs een duel met Rosenborg of Alanyaspor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vanavond moet normaal gesproken wel lukken om door te komen, maar het is wel link dat het nu maar om 1 wedstrijd gaat. Dan kun je een slechte wedstrijd niet goedmaken. PSV is verplicht om minimaal groepsfase Europa League te halen.

24 september 2020 om 15:22

PSV is wel meer verplicht dan groepsfase Europa League imo. Verwacht dat ze vanavond ook makkelijk winnen.

24 september 2020 om 15:29

Deze hele voorronde is 1 grote bananenschil. Je moet twee keer uit en twee keer ga je de favorietenrol toebedeelt krijgen. Als je langs Mura komt moet je nog tegen Rosenborg of Alanyaspor, ook beiden geen koekenbakkers, en dus weer een uitduel. Ik ben er niet gerust op, ondanks dat het voor PSV natuurlijk te doen moet zijn.

24 september 2020 om 15:36

Het is gewoon ontzettend jammer (doch begrijpelijk) dat de voorrondes over slechts 1 wedstrijd gespeeld worden. 1 uitglijder van Mvogo en PSV kan er maar zo uitliggen

24 september 2020 om 16:05

Ik ben er niet gerust op want in de oefenwedstrijden en de twee competitiewedstrijden is het duo Teze / Boscagli nauwelijks onder druk gezet. En dat kwam meer door de kwaliteit of intensiteit van de tegenstander dan door Psv. 20 minuten á een helft deed Vitesse het, en toen piepte en kraakte het duo toch behoorlijk. Vooral bij lange ballen. Doordat het Knock-out is weet je dat Mura in ieder geval 90 minuten volle bak gaat. Dit PSV wordt niet graag afgejaagd want mist de kwaliteiten om zich eronderuit te voetballen. Dit is de eerste grote test en ik vind nog steeds dat we een CV en een CM missen om die vol vertrouwen tegemoet te gaan.

24 september 2020 om 16:41

Ja precies Mt87! Dat centrale duo heeft eigenlijk geen werk van betekenis hoeven verrichten, tot nu toe. Beide tegengoals die PSV incasseerde kunnne direct op het conto van de doelman. Vanavond is in wezen voor dat duo de eerste werkelijke test van dit seizoen. Dus het is maar afwachten hoe zij het onder echte druk gaan doen. En laten we gewoon even realistisch zijn. Ik lees wel weer die verhaaltjes van 'psv moet dit makkelijk winnen' maar het is een contest over één duel. Heb een slechte dag en je bent weg. En mensen lijken vergeten hoe matig PSV de afgelopen seizoenen speelde en presteerde in Europa tegen dit soort kleine ploegjes. Dat zijn gewoon iedere keer weer lastige en taaie ploegjes, en zeker omdat het maar één duel is kan het snel voorbij zijn.

24 september 2020 om 16:46

Nouja eerste grote test... Mura heeft een selectie die evenveel waard is als de selectie van Excelsior. Dus tegen Groningen was er meer weerstand. De belangen zijn vanavond alleen groter.

24 september 2020 om 16:59

'dus tegen Groningen was er meer weerstand'?? Nee hoor. Dat is een denkfout. Het is zinloos om de selecties en budgetten van de clubs naast elkaar te leggen en daaruit te concluderen dat Groningen dus een beter team heeft en, dus, meer weerstand bood tegen Psv, maar zo werkt het simpelweg niet. Europse duels zijn niet vergelijkbaar met wedstrijden in je nationale competitie. Zelfs niet tegen 'kleintjes' of tegen onbekende clubs. Je hebt toch wel vaker Europese duels gezien Skede? Of val je soms elk seizoen opnieuw in enorme verbazing als een Nederlandse ploeg die, op papier, beter is gewoon verliest van een kleiner clubje uit een kleiner land? LOs hiervan, de tegenstand die Groningen bood tegen PSV was, zeker voor Groningen begrippen, gewoon mega pover en zeer zeer zwak. PSV had een peulenschil aan Groningen. Die gaan ze vanavond niet krijgen, dat geef ik je alvast op een briefje.

24 september 2020 om 15:24

Kampl zou wel gewoon een fantastische speler zijn voor PSV. Mogelijk meteen de beste middenvelder van de hele eredivisie.

Kampl speelde toen in de ArenA een wereld pot met Salzburg tegen Ajax in 2014. Die pot zal ik helaas niet snel meer vergeten.

24 september 2020 om 16:11

Idd, helaas! Alles gebeurt met een reden, had je die potten niet meegemaakt dan had Ajax wellicht alsnog liggen te slapen, inmiddels is Ajax ontwaakt en maakt stappen. Een potje tegen rbs zal nu in het voordeel van Ajax uitvallen, wellicht met dezelfde cijfers als toen.

24 september 2020 om 16:30

Dat deed het inderdaad ook (weliswaar in een oefenpot) tegen RBS een maand geleden. Maar RBS liet die wedstrijden in de Europa League van 2014 Ajax zeker alle hoeken van het veld zien.

Off topic: waar wordt PSV uitgezonden? Alle grotere zenders zenden niets uit op wat voor reden dan ook.

24 september 2020 om 16:18

Als het goed is vanaf 18.30 uur op SBS 6.

24 september 2020 om 16:21

Klopt, SBS 6

24 september 2020 om 17:45

Ooh beter, net diegene die ik niet heb gekeken. Omdat SBS meestal geen EL uitzendt. Thanks!

24 september 2020 om 16:58

https://www.iservoetbalvanavond.nl/

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren