Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat hij de enige is ter wereld met zoveel voetbalverstand’

Laatste update:

Kevin Kampl is lyrisch over Julian Nagelsmann, zo vertelde hij in een uitgebreid interview met DAZN. De middenvelder van RB Leipzig roemt zijn oefenmeester om zijn kennis en is van mening dat Nagelsmann op dit moment de trainer is met de meeste expertise van alle oefenmeesters ter wereld. Volgens Kampl heeft zijn Duitse collega alles in zich om een hele grote te worden.

De pas 33-jarige Nagelsmann wordt al jaren gezien als een vooruitstrevende trainer en is dit seizoen met RB Leipzig de belangrijkste uitdager van Bayern München in de strijd om de titel in de Bundesliga. “Het lijkt alsof hij al twintig jaar in het vak zit”, looft Kampl zijn trainer. “Ik heb nog nooit een trainer gezien die zo bezeten is van het voetbal en zoveel kennis heeft op die leeftijd. Dat is ongelooflijk. Ik denk dat hij de enige is ter wereld met zoveel voetbalverstand. Hij weet het team altijd perfect voor te bereiden op wedstrijden en heeft altijd een goed strijdplan. Ik weet zeker dat Leipzig niet zijn laatste club is. Hij heeft een hele grote carrière voor zich.”

Nagelsmann, die wordt genoemd als een van de kandidaten om Joachim Löw op te volgen als bondscoach van Duitsland, neemt met Leipzig momenteel in de Bundesliga de tweede plek in met vier punten achterstand op Bayern. “Het is aan ons om de dingen te doen die hij eist”, vervolgt Kampl. “Soms heb je ook een beetje geluk nodig. Als je Bayern altijd voor je hebt, is dat de maatstaf. Dat is het beste team ter wereld op dit moment. Het is enorm lastig voor ons om kampioen te worden, maar we proberen zo lang mogelijk mee te blijven doen. Het zou een leugen zijn als we zouden zeggen dat we niet mee zouden doen.”

De Duitse titelstrijd zal voor een groot gedeelte afhangen van het onderlinge treffen op 3 april, wanneer Leipzig op bezoek gaat in de Allianz Arena. Kampl tempert alvast de torenhoge verwachtingen. “Ik zou ons nog niet willen classificeren als absolute topclub van alle clubs ter wereld. Daarvoor spelen we nog niet lang genoeg in de Bundesliga. Toch is het opmerkelijk als je ziet wat de club de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Dat maak je niet vaak mee in het voetbal.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nagelsmann is zeker een goede coach maar hij heeft natuurlijk ook wel heel goed spelersmateriaal. zet hem bij een ADO neer en dat voetbalverstand gaat hem waarschijnlijk ook niet behoeden voor degradatie

20 maart 2021 om 11:08

Deed het bij Hoffenheim met minder materiaal ook fantastisch vandaar dat hij een overstap verdiende naar Leipzig

20 maart 2021 om 11:36

@darreant ik vind het zeker een goede coach hoor alleen hem nu al bestempelen als het orakel van het internationale topvoetbal met het meeste voetbalverstand van iedereen gaat me iets te ver. bij een Bayern of Real werken bv is weer een graadje hoger als presteren bij een Leipzig. op dat absolute topniveau moet hij het nog gaan laten zien

20 maart 2021 om 12:14

Eerst zeg je dat ie een slecht team moet hebben om te bewijzen dat ie bij de top hoort ... Daerent geeft aan dat ie dat al heeft gedaan... en dan is het ineens “een Bayern of Real” 😂😂

20 maart 2021 om 11:09

Dat valt echt wel mee. Met Hoffenheim een keer 3de en 4de geworden. Die club is daarna helemaal afgezakt. Met Red Bull nu 2de en nog in strijd om de beker, vorig jaar halve finalist CL. En dat terwijl Hwang, Poulsen en Sorloth je spitsen zijn.

20 maart 2021 om 11:15

Hoe is 2x top 5 halen in je eerste 2 jaar als trainer niet een geweldige prestatie?
1 minder seizoen als die volledig is leeggekocht maakt zijn prestatie minder?

20 maart 2021 om 11:33

Volgens mij is Der Kaiser het niet met Japie eens, en met jou juist wel

20 maart 2021 om 11:45

Ik verwoord het inderdaad niet helemaal goed. Zware avond gehad.

20 maart 2021 om 11:57

@Japie_krekel: zo fantastisch is dat materiaal van Nagelsmann anders niet. Dat hij met dit materiaal meestrijdt met Bayern is gewoon razend knap. Ook vind ik dat BVB qua materiaal niet onder doet voor RB Leipzig. Nagelsmann is volgens mij echt een trainer die spelers beter maakt. Het leukste van alles aan die gozer is dat hij altijd met een positieve spelinstelling wilt voetballen. Dat soort trainers ben ik fan van.

20 maart 2021 om 12:42

Aan de andere kant, hij zou alleen bij een ADO terecht komen als ie minder goed zou zijn.

Ter wereld nog wel. Want hij heeft al onder meer dan 50 oefenmeesters getrained.....

20 maart 2021 om 11:11

Vergeet niet dat Kampl ook onder de legendarische Schmidt heeft gespeeld. Nee maar Nagelsmann is wel echt een van de betere trainers. Hoort voor mij in het rijtje met Tuchel, Flick, Klopp en Guardiola.

20 maart 2021 om 11:31

nog lang niet imo. laat hem eerst een absolute topclub trainen en de landstitel daarmee pakken en de CL winnen. dan kan je hem in dat rijtje plaatsen. nu vind ik dat nog erg voorbarig. bij Leipzig en Hoffenheim is de druk vele malen minder dan bij een Bayern, Liverpool of City. daar moet je prijzen winnen en heb je te maken met internationale topspeler met grote ego's die je in het gareel moet zien te houden. dat is toch weer iets heel anders. ik vind hem nu in een rijtje passen met talentvolle coaches als Brendan Rodgers en Gasperini die het ook geweldig doen met een subtopper in een topcompetitie

20 maart 2021 om 11:47

Gasperini heeft gefaald in de top (inter) en Rodgers is ook ontslagen bij een club waar de druk groter was (liverpool). Ik zal niet weten wat een Nagelsmann minder maakt dan een Tuchel of Guardiola. Guardiola heeft altijd met het beste materiaal mogen werken en haalde bijv niet eens een halve finale CL, terwijl Nagelsmann dat met Leipzig deed.

20 maart 2021 om 11:51

Ik vind nu wel dat je gasperini niet mag afrekenen op die periode bij inter. Het was toen echt geen goede omgeving om als trainer echt iets neer te zetten naar mijn idee.

20 maart 2021 om 11:53

Dat vind jij. Die hadden in die tijd nog steeds een topelftal.

20 maart 2021 om 12:03

Het elftal was niet slecht, maar de omkadering was toen toch wel vrij chaotisch. Hij is ook na 5 wedstrijden ontslagen. Al moet ik zeggen dat de hele papu Gomez situatie wel wat aan het licht heeft gebracht betreffende gasperini.

20 maart 2021 om 14:16

Nagelsmann moet eerst maar eens wat gaan winnen voordat hij tot de groten ter aarde mag worden gerekend. Als hij zo uitzonderlijk is moet hij ondanks Bayern met Leipzig de Bundesliga kunnen winnen. Tot die tijd kan hij er alleen maar van dromen om in een adem te worden genoemd met de namen die je opnoemt. Die je overigens nog aan zou kunnen vullen met Simeone, Ancelotti en Zidane.

Nagelsmann is absoluut een uitstekende trainer. Ik ben toch benieuwd of hij al bondscoach wil worden, want de Duitse Voetbalbond gaat zich ongetwijfeld voor hem melden bij Leipzig

Nagelsmann is absoluut een goede trainer en ook één met een geheel eigen kijk op het spelletje. Maar de trainer met het meeste voetbalverstand? Lijkt me lastig oordelen voor Kampl. Onder welke trainers heeft hij zoal gespeeld?

20 maart 2021 om 14:21

Als ik het zo snel kan zien onder Heynckes, Klopp, Schmidt, Ragnick, Hasenhuttl en dus Nagelsmann. Peter Bosz is hij net wel/net niet misgelopen geloof ik.

Het verbaast mij dat mensen tegenwoordig het spel meer waarderen dan de gewonnen prijzen. Deze Nagelsmann speelt "leuk voetbal" wat tegenwoordig een synoniem is van aanvallend hoge druk voetbal en gelijk is hij de top 5 coaches. Hoeveel prijzen heeft deze heer gewonnen dan?
Laat hem dat eerst doen met zijn leuk voetbal en dan kunnen we over de beste etc praten.

20 maart 2021 om 14:30

Toch vind ik dat leuk/aanvallend voetbal wel het uitgangspunt moet zijn. Met aanvallend voetbal maak je vanzelf ook de meeste kans om te winnen. Als de wedstrijd om iets anders vraagt moet je kunnen schakelen.

Ik vind dat RB voetbal helemaal niets. Rennen, vliegen en gokken op fouten van de tegenstander. Het is heel goed bedacht om maximaal te presteren met minder middelen, het is dus heel efficient, maar ik vind het helemaal niet leuk om te zien. Door de hoge intensiteit gaat er voetballend veel teveel mis. Ik kijk veel liever naar City of Bayern dan naar Leipzig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren