Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robertson krijgt lachers op de hand met ‘sneer’ naar Van Dijk en Gakpo

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Andrew Robertson heeft de lachers op de hand gekregen na een opmerking over Cody Gakpo en Virgil van Dijk. Toen Ryan Gravenberch zijn nieuwe teamgenoten op het trainingscomplex van Liverpool ontmoette, werd hij warm onthaald door mede-Nederlanders Gakpo en Van Dijk. Ook Robertson kwam de 21-jarige middenvelder ontmoeten. “Finally, a good Dutch player”, grapte de Schot met een knipoog naar Van Dijk en Gakpo.

Gravenberch liet Bayern München op de slotdag van de transferperiode al na één seizoen achter zich en tekende een contract tot medio 2028 op Anfield. Liverpool maakt volgens The Athletic een vast bedrag van veertig miljoen euro over naar Duitsland. Gravenberch moet bij Liverpool het vertrek van Fabinho (Al-Ittihad), James Milner (Brighton & Hove Albion) en Jordan Henderson (Al-Ettifaq) zien op te vangen.

Daarmee komt een einde aan een kortstondig dienstverband van Gravenberch bij der Rekordmeister. De 21-jarige ex-Ajacied kwam in ruim een jaar tijd weliswaar tot 34 wedstrijden voor Bayern, maar werd nooit een onbetwiste basisspeler. In het gros van de duels die Gravenberch speelde in Duitsland was hij invaller, mede door de hevige concurrentie. Zo moest hij onder meer Joshua Kimmich en Leon Goretzka voor zich dulden. Bayern wilde het vertrek van de voormalig Ajacied opvangen door João Palhinha over te nemen van Fulham, maar die transfer is op de slotdag afgeketst.

Gaat Gravenberch slagen bij liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha de lach van van Dijk op de achtergrond maakt de grap nog leuker. Jammer dat Liverpool dit seizoen niet in de CL te zien is, vind dat ze echt een leuke ploeg hebben. Hopelijk kunnen ze dit jaar met Gakpo, Gravenberch en van Dijk weer een rol van betekenis spelen in de PL.

Hij gaat daar ook op de bank belanden. Was lekker bij ajax gebleven. Zonde van je vlieguren die je had kunnen maken

2 september 2023 om 10:55

Heeft toch behoorlijk wat mee kunnen doen bij Bayern... en Als je Ajax nu ziet, vermoed ik dat hij de juiste keuzes heeft gemaakt...

2 september 2023 om 11:28

De goede keuze? Elke keer invallen is zo goed voor je carrière 👍

3 september 2023 om 00:44

Elke keer invallen heeft hem wel weer een transfer naar een andere topclub opgeleverd...

2 september 2023 om 12:33

Hij had nier per se bij Ajax moeten blijven, maar een stap moeten maken naar een club die beter bij zijn niveau past. Bayern (en ook Liverpool) is simpelweg tr hoog gegrepen.

2 september 2023 om 13:14

Waarom had hij dan precies bij Ajax moeten blijven? Om meer ervaring op te doen om uiteindelijk een transfer naar Bayern of Liverpool te maken? Die jongen speelt in de absolute top, mag daarin aardig wat minuten maken en verdient een veelvoud van zijn salaris in Amsterdam. Intussen in Ajax afgelopen seizoen derde geworden, spelen geen Champions League meer en was er afgelopen seizoen alleen maar intern gedoe. Hij had enorme stappen kwa ontwikkeling gemaakt op de training onder Schreuder, Heitinga of Steijn? Of in potjes tegen Volendam of Fortuna? Vanuit een neutraal perspectief zie ik geen enkele reden waarom Gravenberch ‘lekker bij Ajax was gebleven’…

@voetbalzone, ook robertson kwam de 31 jarige middenvelder ontmoeten? Ryan is geen 31

2 september 2023 om 11:06

Die is wel snel oud geworden op de bank daar...

Ik had eigenlijk een kilometervreter op het middenveld verwacht bij Liverpool. Gravenberch is leuk om erbij te hebben om hem te ontwikkelen. Maar ik zie geen directe versterking in hem.
Middenveld van Liverpool is te zwak. Snap niet dat ze geen vervanger hebben voor Fabinho. Ze hebben zo’n type speler nodig.

2 september 2023 om 11:49

Ja zelfs een Alvarez of Sangare hadden ze prima kunnen gebruiken. Ze hebben het wel geprobeerd met Lavia en Caicedo natuurlijk.

2 september 2023 om 12:25

Sangere vond ik een goede optie na Lavia en Caceido.

2 september 2023 om 12:05

Liverpool heeft met Szoboszlai een absolute machine qua uithoudingsvermogen en ook Mac Allister is wat dat betreft echt meer dan prima. Ik denk dat mensen continu dit team vergelijken met voorgaande teams van Klopp, maar ik krijg sterk het idee dat hij het nu helemaal anders wil doen. Ik verwacht ook dat Gravenberch een monster onder Klopp gaat worden. Hij heeft alle ruwe kwaliteiten, maar moet volwassen worden en een vent worden op het veld.

2 september 2023 om 12:24

Ik vergelijk zijn vorige teams niet. Ieder team moet een bepaalde balans hebben. En ik zie dat niet bij Liverpool. Jullie probeerde een CVM te halen. Lavia en Caceido en dat mislukte. Daarom heb ik totaal niet het gevoel dat Klopp het anders wilt doen. Liverpool heeft zich niet goed versterkt.

2 september 2023 om 12:06

Stel je voor dat je Alexis en Szobo zwak durft noemen haha. Buiten dat ze technisch zeer verfijnd zijn, zijn ze allebei ook echt ‘pressing machines’ dus passen ze perfect in de filosofie van Klopp. De transfer van Gravenberch ben ik niet meteen voorstander van, maar Klopp wou hem al jaren dus dat wil ook wel iets zeggen. Maar inderaad, een type Fabinho hebben we niet. Al denk ik met de nieuwe aanpassingen in het systeem dat Endo meer tot zijn recht zal komen dan een type Fabinho.

2 september 2023 om 12:21

Je mist duelkracht op het middenveld. Van Endo moet je geen wonderen verwachten. In verdedigende situaties waarbij je fysieke duels uitvecht heb je niet veel aan een Mac Allister of Szoboszlai. Die twee hebben ook niet de instinct van een verdedigende speler. En dat heb je wel met een type Fabinho. Zo’n speler is nog belangrijker omdat Liverpool een zeer aanvallende team is. De gebreken los je niet altijd op met nog meer druk zetten. Want geen enkele team zet 90 minuten druk en in de counter blijf je altijd kwetsbaar.

2 september 2023 om 12:23

En het middenveld kan het sowieso niet gauw slechter doen dan vorig jaar. Jammer dat het verval van een aantal sterkhouders zo groot was. Fabinho leek in een zomer wel tien jaar ouder geworden qua tempo en niveau.

2 september 2023 om 12:49

Dat is de plek voor Stefan Bajcetic. Met Endo hebben ze iemand gehaald voor weinig waar iedereen in Duitsland vol lof over is en de ontwikkeling van Bajcetic niet in de weg zit.

Ieder team heeft een Robbo nodig! Ongelofelijke held!

En nu is het tijd dat Ryan zijn potentie gaat omzetten in klasse, want het zit er wel in. Hoop dat het onder Klopp gaat klikken, tijd zal het leren.

Schitterende speler Gravenberch en ongekende potentie. Echter is dat niet het enige wat je moet hebben. Ik denk alleen dat Klopp hem echt kan raken en hij wakker wordt net zoals Kokcu dat had met Slot. Gravenberch heeft echt alles in zich om de absolute top te balen.

Keita, Ox, Henderson, Milner en Fabinho eruit.
Mac Allister, Endo, Gravenberch, Szoboszlai erin.
Bajcetic, Elliot, Jones en Thiago gebleven.

Jammer dat Fabinho weg is, maar verder een prima upgrade van het middenveld. Geblesseerde en oude spelers ingewisseld voor technische, krachtige en jonge nieuwkomers.
Gomez moet zich op de rechtsback positie gaan richten lijkt me.

Hoop dat ze daar een beter plan met hem hebben dan bij Bayern.., hoewel dat was me een plan.., aldus RG..

2 september 2023 om 12:58

Tuchel heeft het uitgelegd gisteren. Hij zei, Gravenberch speelt op 8 en Bayern speelt met het 4-2-3-1-systeem zonder nummer 8.
Daarom wilden Bayern deze zomer graag een nummer 6 (Paulinho) erbij.
Liverpool speelt 4-3-3 een systeem waar Gravenberch wél als 8 inpast.
Eigenlijk verkeerd gescout van Bayern dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren