Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC knokt zich knap terug tegen Heerenveen en is van zestiende plek af

Laatste update:

RKC Waalwijk heeft zaterdag tegen sc Heerenveen een verdienstelijk punt gepakt in de strijd tegen degradatie: 1-1. De formatie van trainer Henk Fraser poetste een achterstand weg en maakte met name na rust indruk met het dappere aanvalsspel. RKC wipt over Excelsior heen en staat nu op plek vijftien in de Eredivisie.

Pelle Van Amersfoort had in de tweede minuut al kunnen scoren. De aanvaller tikte de bal langs doelman Etienne Vaessen, maar zijn inzet werd op tijd van de lijn gehaald door de RKC-defensie. Het was een levende beginfase, want aan de overzijde stuitte de doorgebroken David Min op de alerte Heerenveen-doelman Mickey van der Hart.

Heerenveen had voor rust het meeste balbezit, maar wist dat overwicht niet om te zetten in doelpunten. Bij de Friezen was met name vleugelaanvaller Patrik Walemark enorm bedrijvig op de helft van de thuisclub. RKC wist ook niet te scoren, waardoor beide ploegen met een 0-0 tussenstand de kleedkamers opzochten halverwege.

De bezoekers uit Friesland kwamen fris uit de kleedkamer en braken de ban in minuut 53. Van Amersfoort kopte raak uit een voorzet van Osame Sahraoui. Heerenveen kon maar een kwartier genieten van de voorsprong. Een schot van Kevin Felida werd onderweg aangeraakt, waardoor Van der Hart kansloos was: 1-1.

RKC voelde dat er meer te halen was en drukte Heerenveen achteruit. Van der Hart moest tot twee keer toe redding brengen bij inzetten van Min, die wederom de voorkeur kreeg boven Michiel Kramer. De boomlange spits vond kort daarna de keeper van Heerenveen op zijn weg toen de ingevallen Chris Lokesa hem vanaf links probeerde te bereiken.

Fraser wilde per se winnen en bracht Kramer binnen de lijnen voor de moegestreden Mats Seuntjens. De wissel bracht RKC echter niet de broodnodige drie punten. De Waalwijkers nemen in ieder geval de vijftiende plaats over van Excelsior, dat zaterdag met 3-0 verloor van Go Ahead Eagles en nu zestiende staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was niet best maar ben blij met het punt. Nu staat RKC op de veilige 15de plek. A.s donderdag Excelsior op 4 punten zetten.

Wat een schande. Inspiratieloos potje. Wälemark echt verschrikkelijk. Olsson en Köhlert zwak. De enige die ik een leuke voldoende wil geven zijn onze keeper en natuurlijk weer Sahraoui. Echt alles moet aanvallend van hem komen.

Felida vond ik leuk spelen bij RKC, maar verder was dat ook compleet inspiratieloos. Het is een leuke en sympathieke club. Dus ik hoop dat ze snel van Fräser woeden verlost. Er zit meer in dan dit, al is dat standaard als je door Fräser wordt gecoacht

Ik denk oprecht dat kees van wonderen de slechtste trainer in de hele eredivisie is

Wat een waardeloze vent

30 maart 2024 om 22:14

In ieder geval de meest verdedigende trainer. Ik kan ook nooit meer aandachtlijk onze partijen volledig loeren. Het is echt heel, heel, heeeeeeeeeeeeeeeeeel saai

30 maart 2024 om 23:33

Ik geloof je meteen. Hoe zit het trouwens met de bezetting van de spitspositie? Ik las ergens dat Heerenveen een echte spits mist.

31 maart 2024 om 09:55

We hebbeneen goede spits, Ion Nicolaescu. Een echte spits. Alleen al maanden geblesseerd. En het feit dat het "een echte spits" is, valt slecht bij Van Wonderen. Die is ontevreden over zijn afjagen en daarom staat er nu een middenvelder in de spits. Ik denk echter dat met een nieuwe trainer Nicolaescu gaat kunnen floreren. Mits hij ooit weer fit wordt...

De spelers mogen wel eens wat eerder schieten (op goal dan). We hoeven echt niet alleen maar vanuit het strafschopgebied te scoren hoor. Zie de goal van RKC. En waarom Kees Sahraoui eraf haalt snap ik sowieso niet. Die creëerde als een van weinige spelers nog kansen. Had wel het gevoel dat we de nul zouden houden vandaag, maar helaas zo'n schot dat van richting veranderd wordt vliegt erin

Seuntjens was woest toen hij gewisseld werd. Klaarblijkelijk was hij dus helemaal niet moegestreden, en daarbovenop was hij de beste aan de kant van RKC. Waarom wisselt Fraser hem? Een hele vreemde man is dat, Fraserball lijkt nergens op! 🤣👍🏼

Wat een slappe hap weer, leek nergens op en dan ook nog zo waardeloos wisselen. Niet wachten tot einde seizoen maar gelijk afscheid nemen van Kees, wat een aanfluiting dit weer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren