Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV zwaait pechvogel uit met lofzang: ‘Schitterende momenten, bedankt’

Laatste update:

PSV neemt afscheid van Ryan Thomas, zo melden de Eindhovenaren vrijdag via de officiële kanalen. De middenvelder uit Nieuw-Zeeland gaat met een transfervrije status op zoek naar een nieuw avontuur. Thomas (27), die sinds 2018 uitkwam voor PSV, groeide door diverse blessures nooit uit tot een vaste waarde in het Philips Stadion. De clubleiding bedankt hem via Twitter voor bewezen diensten.

"Vier seizoenen met ups and downs, maar we hebben samen ook schitterende momenten gedeeld. Bedankt, Ryan", geeft PSV mee aan de uit Eindhoven vertrekkende middenvelder. Thomas, vier jaar geleden overgenomen van PEC Zwolle, verlaat PSV met 48 wedstrijden achter zijn naam. Mede door twee zware knieblessures bleef hij op dit geringe aantal steken. Thomas kwam op 3 oktober 2021 voor het laatst in actie voor PSV, dat die dag met 2-1 won van Sparta Rotterdam, mede door een doelpunt van de Nieuw-Zeelander.

Thomas bevindt zich momenteel in de afronden fase van zijn herstelperiode, nadat hij vorig jaar opnieuw een zware knieblessure opliep. Hij verlaat PSV met een TOTO KNVB Beker en een Johan Cruijff Schaal achter zijn naam. De Eindhovense club nam onlangs ook afscheid van trainer Roger Schmidt, die naar Benfica vertrekt, en Eran Zahavi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bedankt voor alles! Buiten z’n blessures ook wat te licht voor PSV. Benieuwd waar ie terecht gaat komen!

20 mei 2022 om 14:32

Ben ook benieuwd, vind het toch echt wel een aardige speler voor de subtop in Nederland. Vitesse of Twente bijvoorbeeld. Utrecht en AZ zij redelijk voorzien op die positie.

21 mei 2022 om 02:21

Deed het toch redelijk als invaller, altijd wel iemand met inzet,daar ontbrak het bij de rest nog wel eens aan.

Als Vitesse zijnde direct vastleggen! Samen met Knoester, Locadia etc. Dan heb je alvast je as in orde. Daarom heen kan je spelers huren/ de jeugd de kans geven

20 mei 2022 om 14:59

Eens, we moeten wat en geld voor afkoopsommen is er niet.

20 mei 2022 om 18:16

Knoester die is echt slecht hoor. Laat die maar lekker in de kkd voetballen. Heeft wormuth laten vallen.

Als hij haalbaar blijkt te zijn voor een van de promotie kandidaten, dan zie ik hem graag naar Emmen komen. Enkel met het oog op blessures blijft het wel een risico om hem in te passen. Vind hem zeker een speler die ergens terecht kan in de eredivisie!

Nou RKC sla je slag. Die kunnen wel wat creativiteit gebruiken nu Odgaard is vertrokken.

Je zou bijna vergeten dat we hem nog in de selectie hadden. Niet helemaal geworden wat we ervan verwacht hadden, komt gewoonweg tekort. Is niet erg, maar goed dat beide partijen nu uit elkaar gaan. Die jongen heeft veel pech gehad met blessures, laten we voor hem hopen dat hij nu heel blijft en nog een beetje op niveau kan blijven voetballen.

Nou Jans, kom er maar in! Ron heeft het wel op spelers waar hij fijn mee heeft samengewerkt, dus ik denk dat het linken van Thomas aan Twente niet zo'n hele rare gedachte is. Mits fit zie ik hem zeker als een versterking.

20 mei 2022 om 15:33

Volgens mij gaat het nog een hele tijd duren voor hij weer fit is. Denk winterstop pas. 'Afrondende fase' wat in het artikel staat is nogal voorbarig geloof ik.

20 mei 2022 om 16:05

Al die vriendjes van Ron Jans vallen allemaal flink tegen. Laart Jan Streuer maar met goede alternatieven komen. Overigens naam die genoemd wordt bij Twente is Sam Larsson. Wanneer die weer zijn Heerenveen niveau haalt zou het een prima speler voor ons zijn.

20 mei 2022 om 16:14

Hoop dat Limnios blijft eigenlijk. Die ligt goed in de groep en is de laatste wedstrijden goed bezig.

22 mei 2022 om 08:05

Kan ik heel goed mee leven. Vond hem begin van het seizoen tegenvallen maar blkeek later een hele nuttige speler te zijn.

"groeide door diverse blessures nooit uit tot een vaste waarde in het Philips Stadion"

En, als we heel eerlijk zijn, ook omdat hij niet goed genoeg was. Bruikbare bankzitter, maar simpelweg geen basismateriaal voor PSV. Wel iemand die er altijd 100 procent voor ging. Ik gun hem het beste en hoop dat hij een mooie nieuwe club vindt. (En dat hij dat enge snorretje eens afscheert.)

20 mei 2022 om 15:30

Naja toen hij net van PEC afkwam zag ik hem echt wel als meerwaarde voor jullie. Speelde bij ons echt geweldig. Beetje sneu en ik denk ook cruciaal voor het vervolg dat hij bij aankomst meteen een zware knieblessure opliep bij PSV. Was hem dat niet overkomen zag ik zijn carrière bij PSV wel anders verlopen.

20 mei 2022 om 15:45

Dat idee heb ik ook. Met twee zware blessures is het heel lastig om beter te worden. Zie ook een van ginkel, die was in de huurperiodes van inzettende waarde maar heeft zijn oude niveau ook niet weer behaald

20 mei 2022 om 16:12

Ik heb ook meer in hem gezien dan eruit gekomen is. Persoonlijk denk ik ook dat blessures hem een glansrijke carrière in de weg gestaan heeft. Echte Zwollenaar? Ken Zwolle als mn broekzak, leuk stadje. Omgeving Sassenpoort gezellig. Jammer dat de New Balance dicht ging destijds 😜

20 mei 2022 om 16:25



Was het bij voorbaat al niet eerlijk gezegd, heb vanaf begin al gebaald van Thomas' komst, ondanks dat het een sympathiek jong is met een prima instelling. Maar gewoon niet van het niveau PSV, laat staan met de potentie van iemand die dat ging ontstijgen. Voor de Nederlandse subtop is het een prima speler echter, denk echter dat hij met zijn leeftijd de kans grijpt om een avontuur buiten Nederland te kiezen en in het Championship opduikt ofzo. Met dat snorretje zullen ze daar ongetwijfeld vermoeden dat hun competitie een shabby pornoacteur rijker is of anders denken dat de laatste Britse soldaat is teruggekeerd van de loopgraven bij Verdun ofzo...

20 mei 2022 om 16:45

🤣🤣

20 mei 2022 om 16:47

Subtop kan ie sowieso wel aan. Zag een reactie over de link met Ron Jans. Misschien is dat wel iets voor m. Engeland weer net te fysiek waarschijnlijk.

20 mei 2022 om 17:06

Ron Jans voorspelde hem ooit eens Real Madrid, dus het lijkt me raar als Twente niet toehapt om hem op te pikken

Er is altijd wel iets geweest in het spel van Thomas dat me aansprak. Veel loopvermogen en basistechniek in orde. Maar hij was er net niet goed genoeg in of zo. Maar respect voor z’n inzet en hopelijk vind hij nog een mooie club op niveau waar hij weer belangrijk kan zijn.

20 mei 2022 om 16:06

Ik weet niet of t niet goed genoeg of niet fit genoeg was. Steeds 2,3 wedstrijden spelen/invallen en er weer uit. Was zodoende imo lastig in een flow te komen. Stond altijd bij de vrije trappen/corners ,zegt niet alles maar wel iets. Jammer dat t zo gelopen is.

20 mei 2022 om 16:18



Dat is wel een vraag ja. Lastig inschatten. Voor mij is dat nu wel ongeveer het zelfde, als je nooit fit genoeg bent, dan ben je ook nooit goed genoeg. Zie ook Romero. Velen zien in hem een potentiã«le topper. Ik zie vooral iemand die niet geschikt is gebleken voor voetbal op (eredivisie) niveau. En dat is vanwege zijn fitheid. En Madueke moet ook uitkijken dat hij om dezelfde reden gewoonweg niet goed genoeg gaat worden. Als het lichaam het niet aan kan, dan houdt het op. Maar waar Romero en Madueke nog jong zijn en dus nog tot fysieke wasdom moeten komen. We hebben het wel in alle gevallen over spierscheuringen, nietwaar? Edit : Thomas is knie. Das ook wel pech ja.

20 mei 2022 om 16:27

Kan ik me wel in vinden. Fit zijn is ook een kwaliteit. Ten zij je pech hebt een knie of enkel bijvoorbeeld.

Mits fit zou ie DE ideale invaller zijn. Was vGinkel en Guti voorbij toen t noodlot voor de 43e keer toesloeg. Stond in de basis zelfs. 1of2x ,toen weer geblesseerd. Onderschatte speler. Speelde een ijzersterke bekerfinale met Pec ooit. Zonde hoe t uiteindelijk gelopen is

Pec, sla je slag!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren