Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV zet jaar na gevoelige breuk in op ‘opmerkelijke’ hereniging

Laatste update:

PSV wil opnieuw gaan samenwerken met Jürgen Dirkx, zo meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. De voormalige assistent-trainer vertrok naar Royal Antwerp om Mark van Bommel te assisteren, met gesteggel over een afkoopsom tot gevolg. Elfrink noemt de interesse dan ook 'opmerkelijk'.

Dirkx fungeerde eerder als assistent-trainer van Van Bommel bij het eerste elftal van PSV, maar werd in december 2019 wegens tegenvallende resultaten weggestuurd. In januari 2021 besloot de club hem terug te halen als individueel coach in de jeugdopleiding.

Een paar maanden later werd bekend dat Dirkx de Onder 18 zou gaan trainen, waar hij als opvolger moest dienen van de naar Jong PSV vertrokken Ruud van Nistelrooij. Door de aanstelling van Van Bommel bij Antwerp kwam er echter een abrupt einde aan de samenwerking tussen Dirkx en PSV.

De Eindhovense club verbaasde zich over de gang van zaken, daar Dirkx in het verleden aangaf niet meer met Van Bommel samen te willen werken. Bovendien betaalde PSV het vertrouwen in Dirkx terug middels een nieuw contract. De club eiste dan ook een afkoopsom van Antwerp in de vorm van een jaarsalaris. Het is niet bekend of die er kwam.

Nu lijkt het wederom tot een hereniging te komen tussen PSV en Dirkx, daar de club op zoek is naar een vaste trainer voor de Onder 17. Nadat Stijn Schaars werd doorgeschoven naar het eerste elftal namen meerdere coaches de werkzaamheden van het jeugdteam voor hun rekening.

Dirkx werd als assistent van Van Bommel landskampioen en bekerwinnaar in België afgelopen seizoen. De 48-jarige in Reusel geboren oefenmeester is er echter weer aan toe om op eigen benen te staan en zou een terugkeer naar PSV wel zien zitten, zo klinkt het.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou je als assistent-trainer van de Belgische landskampioen trainer willen worden van de Onder 17 van PSV? Lijkt me allerminst een positieverbetering.

14 november 2023 om 14:13

Daar wordt over gerept in de tekst. Dat heb jij ofwel niet gelezen of je bent het er niet mee eens, dat wordt mij niet helemaal duidelijk.

14 november 2023 om 14:26

@moetnogtanken

Dat hij op zijn eigen benen wil staan ja, maar dan nog staat de vraag die de Thebronx stelt wel overeind, imho.

14 november 2023 om 14:55

Het zal ook wel dichter bij huis zijn en had voorheen al problemen met vbommel zoals in de tekst staat.

14 november 2023 om 23:28

Derde optie: later toegevoegd aan de tekst.

15 november 2023 om 09:26

Misschien is het zo simpel als dat die het gewoon leuker vindt en goed kan. Als je meer plezier hebt in je werk is dat ook een “positie verbetering”

In ieder geval mooi om te zien dat PSV aan het doorpakken is. Op alle vlakken bezig met de juiste personen op de juiste plek te zetten. Volgens mij komen er mooie jaren aan met Steward, Bosz en Brands.

14 november 2023 om 14:21

Belangrijkst vooral om een basis te leggen waar je wat aan hebt na de periode met de 3 die jij opnoemt. Zoals je bij Ajax ziet kan het zo de andere kant op vallen.

14 november 2023 om 14:56

Dachten wij van Ajax ook. Je ziet hoe snel het weer kan keren. Ik hoopt het niet hoor.

14 november 2023 om 15:47

Het is de vraag of dit de beste persoon is voor die functie.

Persoonlijk vind ik het altijd karakterloos om iemand, die opeens middenin een proces, weg wil later terug te halen. Dan doel ik bijvoorbeeld op Ajax met Brobbey en in dit geval PSV met Dirkx. Je wilde halverwege het seizoen weg toch? Blijf dan weg. De o17 kan echt wel gecoacht worden door iemand anders.

14 november 2023 om 15:16

Ik vind het juist van karakter getuigen. Je gelooft in iemand en dat verandert niet omdat iemand een andere keuze heeft gemaakt. In het geval van Brobbey bijvoorbeeld kwam hij extra gemotiveerd en schuldbewust terug. Hij kan in Amsterdam vertellen dat het gras aan de overkant niet groener is. Mensen maken fouten en dat mag.

14 november 2023 om 15:42

Ben ik volledig met je eens.

Wat bij Brobbey misschien dan wel tegenstrijdig is is het feit dat hij onder meer wegging omdat hij financieel niet kreeg wat hij wilde en hij bij zijn terugkomst (volgens de verhalen) wel kreeg wat hij de 1ste keer wilde verdienen. ik hoop eigenlijk dat deze verhalen dan ook niet kloppen en dat Ajax geen water bij de wijn gedaan heeft en niet omhoog is gegaan qua salaris.

14 november 2023 om 15:24

Je rancune opzij zetten voor dat wat het beste is voor PSV is verstandiger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren