Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mark van Bommel verliest met Royal Antwerp na oliedomme rode kaart Wijndal

Laatste update:

Mark van Bommel is zaterdag met zijn Royal Antwerp FC tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. In de eerste ronde van de play-offs in de Belgische Pro League werd het tegen Anderlecht na een oliedomme rode kaart van Owen Wijndal 1-0.

Bijzonderheden:


In een uitverkocht Lotto Park werden de fans in de eerste helft niet verwend. Bij Royal Antwerp had Van Bommel plaats in de basisopstelling voor Wijndal, Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp, maar tot echte kansen kwamen zij niet. Het eerste moment van opschudding kwam vlak voor rust, toen Wijndal zich van zijn slechtste kant liet zien en ex-PSV’er Thorgan Hazard een kopstoot gaf. De linksback van Antwerp kreeg na ingrijpen van de VAR direct rood.

Na rust profiteerde Anderlecht van het personele overwicht. Via een doelpunt van Killian Sardella kwam de thuisploeg op voorsprong. In de slotfase dacht Anderlecht nog aan een strafschop, maar na ingrijpen van de VAR werd Royal Antwerp dat bespaard. De overwinning kwam voor Anderlecht niet meer in gevaar. Antwerp blijft hierdoor steken op 26 punten. Anderlecht springt door de zege naar 35 punten.

Anderlecht - Royal Antwerp FC 1-0


52’ 1-0 Killian Sardella (assist: Mario Stroeykens)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind vaak dat iemand gewoon geen beweging moet maken, maar dit is gewoon een knikje. Hazard reageert een seconde later. Schwalbe en geel voor Hazard. Echt onzin dit.

Voor de beste linksback van Nederland, was dit toch geen rode kaart.
Hazard naait hem een rode kaart aan.

Trieste rode kaart zeg.. gebeurd helemaal niks.

Lekker niveau van de scheidsrechter weer. Knikje ipv een volledige beweging hoofd/nek naar voren. Bizar dat met zulke beelden dit NOG zo slecht kan worden beordeeld!!

Hazard komt zelf met zijn hoofd naar hem toe en Wijndal doet dan een extra knikje. Lachwekkende rode kaart. Hier zou beide geel op zijn plaats zijn of beide rood want Hazard naait hem hier rood aan.

1 april begint al eerder in de Belgische Competitie zo te zien. Hoe kan dit rood zijn? Ook nog op aanraden van de VAR.

Daarom begin ik zo’n hekel aan voetbal te krijgen. Teveel geld en misplaatst theater. Deze sport is volledig naar de knoppen geholpen. Om in België te blijven, gelukkig vanmiddag de Ronde

Als iemand een tikje na geeft zonder intensiteit dan is het tegenwoordig geel, en dan geef je hiervoor rood??? Echt onbegrijpelijk.

Dit is toch geen rood man. Wel een hele domme actie natuurlijk, wat helaas teveel voor komt in het voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren