Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wekt verbazing met nieuwe mededeling over Luckassen

Laatste update:

PSV verhuurt Derrick Luckassen niet voor twee seizoenen, maar alleen voor de rest van de huidige voetbaljaargang aan Fatih Karagümrük. De Eindhovense club meldde zondag om 14.00 uur dat de verdediger tot 30 juni 2023 aan de Turkse club was uitgeleend. Daar komt PSV in de avonduren nu op terug: Luckassen wordt alleen dit seizoen verhuurd.

Het is onduidelijk of PSV ‘s middags een fout in de communicatie maakte of dat de clubs naderhand toch voor een andere invulling van de huurovereenkomst hebben gekozen. De eerste mededeling betekende dat Luckassen zijn laatste wedstrijd voor PSV had gespeeld, daar zijn contract met de Eindhovenaren in de zomer van 2023 afloopt. De 26-jarige verdediger keert nu echter in principe over een jaar terug naar PSV.

Het is voor de vierde keer zijn dat de centrumverdediger door PSV wordt verhuurd. Na uitleenperiodes bij Anderlecht en Hertha BSC werd hij begin januari gestald bij Kasimpasa. Bij de Turkse club, die uiteindelijk op de veertiende plek eindigde, kwam hij tot zeventien optredens.

Luckassen maakt geen onderdeel uit van de plannen van Roger Schmidt. De verdediger annex verdedigende middenvelder trainde individueel en is de vijfde door Mino Raiola begeleide speler die PSV deze zomer verlaat. Eerder namen de Eindhovenaren al afscheid van Denzel Dumfries (Internazionale), Donyell Malen (Borussia Dortmund), Mohamed Ihattaren (Juventus) en Pablo Rosario (OGC Nice).

In 2017 had Luckassen dermate veel indruk gemaakt op de technische leiding van PSV dat de club besloot om vijf miljoen euro over te maken naar AZ voor zijn diensten. Het avontuur van Luckassen in Eindhoven liep al snel uit op een teleurstelling. Hij begon het seizoen als basisspeler, maar verdween naarmate het seizoen vorderde naar de reservebank en zelfs buiten de wedstrijdselectie. In totaal speelde Luckassen in vier jaar tijd 25 officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij 1 keer scoorde en 2 assists gaf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En ik al blij dat we er voorgoed vanaf waren

Kan gebeuren, misverstand met Turkse clubs Helaas, moeten we volgend jaar weer energie stoppen in deze jongen. Echt bizar eigenlijk dat hij nog bij PSV onder contract staat.

5 september 2021 om 21:07

PSV had nooit moeten verlengen en gewoon zijn verlies moeten pakken.

Chips, die kauwgombal blijft plakken.

Ik vond het al zo onlogisch. Wie verhuurt er nou een speler tot het einde van zijn contractperiode?

5 september 2021 om 22:04

Als de huursom net zoveel is als zijn salaris, waarom niet. Luckassen gaan ze toch niet meer voor miljoenen verkopen.

6 september 2021 om 00:03

Als de huursom net zoveel is als zijn salaris, dan hadden ze net zo goed zijn contract kunnen ontbinden.

6 september 2021 om 00:13

Een contract kun je niet zomaar ontbinden. Dan zul je een afkoopsom moeten betalen ivm resterende contractjaren en salaris. Als je hem 2 jaar verhuurt ben je van zijn salaris af, krijg je nog een geringe huursom en krijg je volgend seizoen geen gedoe om hem weer te moeten slijten

6 september 2021 om 07:25

Dan hadden ze waarschijnlijk zijn salaris voor 2 jaar in een keer moeten betalen.

Het was te mooi om waar te zijn.

Wat een sensatieverhaal zeg. Een verkeerd jaartal in een nieuwsbericht. Dat kan de beste overkomen toch, een foutje in een nieuwsbericht, dat zouden ze bij VZ ook moeten weten toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren