Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ontvangt open sollicitatie van voormalig doelman: ‘Ik zeg zeker geen nee’

Laatste update:

Jeroen Zoet loopt komende zomer uit zijn contract bij Spezia, en sluit een terugkeer naar PSV zeker niet uit. Dat zegt de 33-jarige doelman in gesprek met ESPN. Zoet wil eerst het seizoen afmaken, en dan zijn opties rustig overwegen. "Er ligt ook een aanbieding van Spezia, die heb ik ook in overweging", aldus de Veendamse goalie.

ESPN spreekt met Zoet vanwege de bloedstollende ontknoping in de Serie B. De elfvoudig Oranje-international staat zestiende met Spezia, slechts tien punten van nummer zeven Brescia.

De kans bestaat dat Zoet bezig is aan zijn laatste wedstrijden in Italië. "Ik ga straks alles op een rijtje zetten wat er komt", aldus de goalie in gesprek met ESPN.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Dat terwijl Zoet pas net weer verzekerd is van speeltijd. De sluitpost raakte vlak na zijn transfer naar Spezia geblesseerd, en moest sindsdien genoegen nemen met een reserverol.

Sinds december is Zoet echter weer eerste keus in Noord-Italië. Beginnende met het uitduel tegen Parma miste de Nederlander geen minuut meer bij Spezia.

Mede daarom overweegt Zoet ook een langer verblijf. "Ik zeg zeker geen nee tegen PSV en ik zeg zeker geen nee tegen andere clubs. Maar er ligt ook een aanbieding van Spezia en die heb ik ook in overweging."

Zoet kwam sinds zijn transfer in 2020 tot 43 officiële duels voor Spezia. Het is de vraag wat voor rol hij eventueel in zou kunnen vullen bij een terugkeer naar het Philips Stadion.

Daar lijkt Walter Benítez vooralsnog onbetwistbaar eerste keus. Reservedoelman Joël Drommel staat echter wel op de nominatie voor een vertrek.

Zoet speelde tussen 2008 en 2020 260 officiële wedstrijden voor PSV. Pas in zijn laatste seizoen kwam zijn positie ter discussie te staan. Toen wedijverde Zoet om een basisplaats met huidig FC Twente-doelman Lars Unnerstall. Zoet leverde PSV uiteindelijk anderhalf miljoen euro op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als 2e keeper ipv Drommel wat mij betreft prima, maar als je zo weinig wedstrijden hebt gespeeld in 3,5 jaar tijd dan heb ik niet al te hoge verwachtingen

7 april 2024 om 10:50

Het is wel een PSV clubman die goede dingen heeft laten zien voor zijn mindere periode. Zou mij niet verbazen als hij zich weer een beetje weet op te werken.

Wellicht in de rol van Boy Waterman, weet niet wat hij na dit seizoen gaat doen, maar dat zou evt wel kunnen.

7 april 2024 om 10:26

Die krijgt geen nieuw contract. Gesprekken lopen over een (keeper)trainersfunctie.

Ik weet niet of op deze leeftijd zoet die functie kan vervullen. Ga nog 2 jaar keepen bij RKC als vaessen vertrekt en kom daarna naar PSV met je ervaring als 3de man.

7 april 2024 om 10:44

Als ik Zoet was zou ik nog lekker in Italië blijven. Loon zal een stukje hoger liggen als bij een Rkc.

Wat een teleurstelling. Toen ik de afbeelding bij het artikel zag dacht ik dat het over Unnerstall ging....

7 april 2024 om 10:29

Je zou bijna denken dat VZ het erom doet 😉

7 april 2024 om 11:44

Tja de grootste fout van de laatste 10 jaar

7 april 2024 om 11:51

Niet echt. Unnerstall was gewoon heel matig toen hij zijn kansen kreeg bij PSV. Is ook niet goed genoeg met de voeten. Elke terugspeel bal was een blinde peer naar voren en vaak over de zijlijn. Dan houd je over een hele goede lijnkeeper, alleen vond ik hem als pure lijnkeeper ook niet geweldig. Gingen toch aardig wat makkelijke balletjes in bij hem. En dit zeg ik als fan die toen ook heel riep dat Unnerstall zijn kans moest krijgen. Viel dat ff tegen.

"espn spreekt met Zoet vanwege de bloedstollende ontknoping in de Serie B. De elfvoudig Oranje-international staat zestiende met Spezia, slechts tien punten van nummer zeven Brescia. "

De vraag is wel hoe spannend je het wilt maken. "slechts" 10 punten achter nummer 7, met nog 6 wedstrijden te gaan is gewoon niet realistisch om in te halen.

Ik zou voor Spezia eerder naar beneden kijken, want ze staan in punten gelijk met nummers 14,15 en 16 en nummer 16 speelt een wedstrijd met nummer 17 om degradatie.

Zuid Italië? Spezia ligt in liguria 😂
Veel noordelijker kan bijna niet.

B is echt een vreselijke competitie, kijk ook echt op tegen volgend seizoen en zie ook wel weer gebeuren dan we dan direct richting C gaan.
B zit vol kleinere clubs uit rijkere plaatsen uit het noorden zonder enige aanhang. Niks aan.

Keeper die over het algemeen de houdbare ballen pakt. Hij pakt echter te weinig onhoudbare ballen en daarmee te weinig punten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren