Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV laat oog vallen op spits uit MLS, ook Liverpool toont interesse’

Laatste update:

PSV is geïnteresseerd in Chicago Fire-spits Jhon Jáder Durán. Dat meldt de Colombiaanse journalist Pipe Sierra. De Eindhovenaren zijn echter niet de enige geïnteresseerden in de achttienjarige Colombiaan, want ook Liverpool, Lille OSC en Eintracht Frankfurt zouden belangstelling tonen. PSV moet het al enige tijd stellen zonder de geblesseerde Luuk de Jong, en een pure spits die hem indien nodig ook in de toekomst zou kunnen vervangen heeft de club vooralsnog niet.

Durán, die ook als linksbuiten uit de voeten kan, werd aan het begin van 2022 voor 1,7 miljoen euro door Chicago Fire overgenomen van het Colombiaanse Envigado. Sindsdien speelde hij 26 MLS-duels, waarin hij acht keer scoorde en vijf keer aangever was. Van die 26 competitiewedstrijden begon de 1.85 meter lange Durán dertien keer in de basis.

Durán heeft nog een contract tot eind 2024 bij Chicago Fire, maar volgens journalist Sierra mag hij de club voor tien miljoen euro verlaten. Mocht PSV bereid zijn om dat bedrag neer te leggen, dan krijgt het mogelijk dus wel concurrentie van een aantal andere clubs. Zo wordt Durán namens Liverpool gevolgd door de scout die eerder de eveneens Colombiaanse Luis Díaz beoordeelde.

In de afgelopen interlandperiode maakte Durán zijn debuut voor de Colombiaanse ploeg. Tegen Guatemala (4-1 winst) verving hij halverwege de wedstrijd Radamel Falcao. Ook in de daaropvolgende interland tegen Mexico (2-3 winst) kwam hij als invaller binnen de lijnen, door Díaz vlak voor tijd af te lossen. Hij kwam niet tot scoren in beide duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wellicht wat flauw maar als PSV ben je nu in principe laat he wat betreft scouting. PSV moet zich al in het beginstadium melden als ie nog in Colombia speelt. Wie is nou de laatste echte topper die PSV ergens voor een prikkie heeft kunnen oppikken voor hij echt doorbrak? Zoals Feyenoord laatste jaren doet met een Aursnes, Sinisterra of AZ met Kerkez bijvoorbeeld. Edit: even teruggezocht en ik kom op Arias, die moet de laatste geweest zijn die écht goedkoop werd opgepikt en een topper werd.

4 oktober 2022 om 21:50

Helemaal mee eens, al onze miljoenen aankopen zijn mislukt. Baumgartl, bruma, romero, doan (en daar hebben we nog ons geld van teruggekregen godzijdank), daarom is het gat met ajax ook altijd gebleven. Gespendeert is er wel, maar het waren geen voltreffers

4 oktober 2022 om 22:00

Bij Arias waren ze ook te laat, het is dat hij mislukte bij Sporting dacht ik, waardoor hij goedkoop weg mocht. Wel hadden ze hem toen al gescout maar hij ging dus naar Sporting

4 oktober 2022 om 22:21

Zeker, maar dan heb je hem dus goed gescout in die zin dat je zijn potentie ziet en hem goedkoop kan ophalen.

4 oktober 2022 om 22:03

Volledig eens met wat je zegt! "vroeger" werden er nog mooie pareltjes uit de hoge hoe getoverd, al waren dit natuurlijk andere tijden en niet te vergelijken met nu. Ik geloof er niks van dat een club als PSV hier niet eerder bij zou kunnen zijn.

4 oktober 2022 om 22:10

Je zou Madueke, Malen en Simons nog kunnen noemen als spelers die "goedkoop zijn opgepikt voordat ze echt doorbraken". Maar goed, buiten Madueke waren zij inderdaad niet echt knap gescout ofzo dus ik snap wel wat je bedoelt. Al veel te lang geen exotische pareltjes meer in Eindhoven gezien terwijl PSV daar juist zo bekend om stond. VoH mag ook wel eens in de spiegel kijken want die heeft echt een waardeloos track record als hoofdscout. Persoonlijk had ik gehoopt dat hij zich solidair zou verklaren met John de Jong

4 oktober 2022 om 22:20

Madueke en Malen zijn als jeugdspelers opgepikt, dat vind ik wel een verschil. En Simons was natuurlijk gewoon een transfervrije bekende speler, dat schaar ik niet als een onbekende speler die voor een prikkie werd opgepikt. Ondanks dat het natuurlijk een topdeal was he, daar niet van.

4 oktober 2022 om 22:28

Klopt, maar aangezien je Kerkez wel meetelt moet je dat bij Malen eigenlijk ook doen (even oud toen die naar PSV ging). Maar goed ik snap wat je bedoelt nogmaals en ben het er uiteraard mee eens

4 oktober 2022 om 23:05

Daar heb jij weer een punt 😁

4 oktober 2022 om 22:11

Malen was ook voor een schijntje, maar of dat nog een topper wordt. Maar het hoeft ook niet per se heel goedkoop te zijn, zolang het maar gewoon heel goed is. En dat is de laatste jaren vooral het probleem, er worden de laatste paar jaar nauwelijks voltreffers gehaald.

Precies de speler die we nodig hebben. Hopelijk komt hij in de winter maar met de interesse van de andere clubs denk ik dat hij onhaalbaar is geworden.

4 oktober 2022 om 22:32

ken jij hem? kan je wat meer over hem vertellen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren