Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV heeft broodnodige centrumverdediger op het oog en moet 10 miljoen betalen

Laatste update:

PSV is geïnteresseerd in de diensten van César Montes, zo melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad donderdagavond. De Mexicaans international staat momenteel onder contract bij Espanyol en zou zelf graag de overstap maken naar de Eindhovenaren. Los Pericos wensen een transfersom van tien miljoen euro te ontvangen voor de 26-jarige centrumverdediger.

Montes beschikt momenteel nog over een contract dat doorloopt tot medio 2028, maar hij zou het niet naar zijn zin hebben bij Espanyol. Mogelijk heeft de aanstaande transfer van Hirving Lozano een positieve impact op de kans dat de 1,95 meter lange rechtspoot de transfer naar PSV maakt. Espanyol degradeerde afgelopen seizoen uit LaLiga, waardoor Montes graag wil vertrekken.

In januari nam de club uit Barcelona Montes over van Monterrey voor een bedrag van circa acht miljoen euro. In de strijd om de handtekening van de Mexicaan krijgt PSV in ieder geval nog concurrentie van Almería, dat dit seizoen wél op het hoogste niveau in Spanje uitkomt. De plaatsing voor de groepsfase van de Champions League kan PSV overigens een gunstig concurrentievoordeel geven.

De centrale verdediger debuteerde in juli 2017 in de Mexicaanse nationale ploeg. Sindsdien kwam hij in totaal tot 39 interlands. In de groepsfase van het WK in Qatar kreeg Montes in alle duels een basisplek, terwijl hij in de knock-outfase van de gewonnen Gold Cup eveneens vanaf het eerste fluitsignaal op het veld stond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand of dit een aanwinst zou zijn?

31 augustus 2023 om 18:05

Dat is hij zeker

31 augustus 2023 om 18:08

Prima verdediger, al helemaal voor Nederlandse normen. Sterk aan de bal dat wel, maar mist wel snelheid. Dus in dat opzicht is het geen verbetering ten opzichte van wat er al rondloopt bij PSV in hun defensie.

31 augustus 2023 om 18:08

Ik, en nee. Matige voetballer die niet veel beter dan Ramalho is.

31 augustus 2023 om 18:09

Complete verdediger, verbaast me dat een europese club als porto of benfica hem nog niet eerder heeft weggehaald daar

31 augustus 2023 om 18:16

Of Espanyol? Speelt al in Europa.

31 augustus 2023 om 18:58

Dat is hij zeker: snel, kopsterk, goede tackle, fysieke sterk, passing goed alleen positie kiezen doet ie af en toe verkeerd. Dat zal Bosz er wel uit hameren. Ervaren kracht die international is en trackrecord heeft in een sterke competitie. Hij is complementair aan Boscagli. PSV is goed bezig zeg.

Hoppakee een Mexicaanse slager achterin. Heerlijk! Wat een selectie krijgt PSV zeg.

31 augustus 2023 om 18:09

Ik hoor weer een nieuwe naam. Wat te doen met Sanchez, Branthwaite, Debast? Ik hoor nu wel erg veel verschillende. Misschien willen ze er 2, Lozano én een verdedigende middenvelder.

31 augustus 2023 om 18:11

Hij is er nog niet he.

31 augustus 2023 om 18:25

Omdat hij Mexicaans is? Heb je ‘m ooit zien spelen?

31 augustus 2023 om 18:29

Ten opzichte van 1 September vorig jaar : Gakpo , Simons, Madueke, Gutiérrez, Branthwaite en Silva weg , dus ik durf niet te zeggen dat de selectie er nu beter op geworden is met Dest, Pepi, Tillman, Schoten en Lang

Noa Lang die in 16 Champions League wedstrijden slechts 1 goal en 2 assists gemaakt heeft ...
Dus wie gaat het moeten doen voor PSV in de Champions League ?

31 augustus 2023 om 19:17

Luuk de Jong? Lozano (mogelijk) ? Luuk heeft 201 g/a in 250 wedstrijden dus die doet wel wat

Had men niet al eerder interesse in hem? Zou ook Reyes geweest kunnen zijn, haal ze wel eens door elkaar.

Nou hup! Lekker halen samen met die andere Mexicaan Die zou dat ook zeker leuk vinden als er een landgenoot bij PSV komt spelen! Snel zaken doen voor de deadline aanstaande middernacht.

31 augustus 2023 om 18:21

Aanstaande middernacht? Morgen pas.

Jaar geleden nog op de radar van Ajax, indien ik mij goed herinner?

31 augustus 2023 om 18:08

PSV had vorig jaar ook interesse maar toen ging hij van Monterrey naar Espanyol.

Wat vinden jullie hier van? Vind het een prima verdediger, maar ook geen geweldenaar van wat ik bij Mexico heb gezien. Wel beter dan Ramalho.

31 augustus 2023 om 18:08

Ik ben ook beter dan Ramalho

31 augustus 2023 om 18:16

Haha jij hebt zeker goed in de lampen gehangen gisteravond toen de opstelling verscheen?

31 augustus 2023 om 18:18

Je zult in ieder geval niet trager als hem zijn. Dat kan niet.

31 augustus 2023 om 18:22

Joopie slim

Zoals ik Lampen gisteren het bier weg heb zien zuipen, betwijfel ik of hij sneller is dan Ramalho.

31 augustus 2023 om 18:34

Hahaha, het was er ook de ideale avond voor.

31 augustus 2023 om 18:28

Dat is het in een nutshell, 10 miljoen is dan ook een hoop geld.

Goede verdediger en niet dezelfde stijl als Boscagli dus zal complementair zijn, kan goed genoeg voetballen en is international. 10 miljoen goed bedrag

31 augustus 2023 om 18:08

Jij kent hem?

10 miljoen vind ik vrij gortig voor een verdediger die actief is op het tweede niveau van Spanje. Ook al niet heel jong meer

31 augustus 2023 om 18:07

Speelde gewoon la liga vorig seizoen en blijkbaar goed genoeg voor een basisplek bij Mexico. Dan kom je in de huidige markt al snel tot zo'n bedrag.

31 augustus 2023 om 18:16

Maar een leuke tropische verdediger uit argentinie zou wel ok zijn? Want dat niveau is nog lager maar dan hoor je nooit iemand over niveau praten. 2e niveau boeit helemaal niets aangezien onze competitie ook niet bepaald top van de wereld is he.

Eindelijk dan toch een nieuwe cv. Hopelijk de nieuwe Moreno.

Een verdediger ...... eindelijk de spoeling werd ook erg dun. Ben benieuwd als dit een aanwinst kan zijn

Het is in ieder geval een CV en hij speelt bij Espanyol dus voetballen kan hij wel, erg blij mee als dit klopt! Ik ken de speler niet echt maar we gaan het zien, ik zie Sanchez toch stiekem wel erg graag komen.

31 augustus 2023 om 18:14

Zie je sanchez stiekem graag komen op basis van dat ene jaar bij Ajax of heb je hem ook bij Tottenham zien voetballen? Oprechte vraag want op basis van dat laatste kan ik me niet voorstellen dat je hem graag ziet komen.

31 augustus 2023 om 18:22

Sorry soccerfan maar ben je nou eindelijk een beetje klaar met dat pissen over Sanchez? Het is continu alleen maar dat negatieve riedeltje. We begrijpen nu wel dat je het 3 x niks vind hoor. En dat is je goed recht maar ik ken het nu wel.

31 augustus 2023 om 19:03

Hij kan zeuren, maar hier heeft hij toch gewoon een punt? Heeft het na zijn vertrek bij Ajax niet meer laten zien. Op basis waarvan zou je dan hopen dat hij kimt?

31 augustus 2023 om 19:25

Van mij hoeft hij zeker niet te komen Woezel, maar bij elke opmerking over Sanchez krijgen we deze bloemlezing van Soccerfan. Weet het nu zo onderhand wel!

31 augustus 2023 om 20:51

@soccerfan_1 Ja, dat jaar bij Ajax heeft bij mij een ontzettend sterke indruk achter gelaten. Het feit dat Bosz het in hem ziet zitten, Sanchez de werkwijze van Bosz kent en ze dus eerder hebben samengewerkt maakt mij erg optimistisch. Dat zo'n jongen het bij Tottenham niet geweldig heeft gedaan zegt mij weinig, er zijn legio voorbeelden van spelers die het in de PL niet zo best deden maar voor een Nederlandse club de sterren van de hemel speelde, andersom ook trouwens.

Als dit klopt, dan vind ik het een stuk logischer dat ze Lozano terug gaan halen. Lozano kan deze jongen helpen met landen in Eindhoven aangezien hij zelf met zoveel plezier gewoond heeft in Brabant. Zo heeft deze jongen iemand om zich aan vast te houden. Slimme zet van Stewart en consorten.

Prima aankoop. Had wel meer potentie vroeger maar wellicht komt dat er later uit

Ik ken deze gast niet maar alles beter dan debast of Sanchez . De eerste kan niet verdedigen en de 2e heeft niet bijster goede dingen laten zien in engeland.

Mexicaans international en basisspeler op het WK. Eindelijk!!!

ben benieuwd, stond al op het lijstje voordat ie naar espanyol ging bij veel andere clubs. oa. ook psv/ajax.

valt weinig negatiefs over te zeggen behalve dat hij niet de allersnelste is.

Ondanks t eventueel halen van deze mexicaanse centrum verdediger denk ik dat t niets wordt met psv in de championsleage. Hopelijk zit ik er naast.

Nog 5 uur… tijd om op te schieten

31 augustus 2023 om 19:01

Nog 29 uur...

Montes heeft zich in La Liga prima staande gehouden bij Espanyol en wil daar nu weg na degradatie. PSV heeft altijd wel een goede match gehad met Mexicaanse spelers. Salcido, Rodriguez, Moreno, Guardado en Lozano presteerden meer dan prima en brachten ook het nodige "gif" in het team. Montes stond overigens al eerder op de lijstjes van zowel PSV als Ajax. Boszball vereist snelle verdedigers omdat de ruimtes achter de defensie groot kunnen worden en daar heb ik enige twijfel bij de vrij lange Montes, hij meet 1,95m. Montes is wel een redelijk betaalbare centrale verdediger met bijna 40 interlands achter zijn naam.

Jaren terug was dit een aardig talent. Daarna niet echt potten kunnen breken. Maar alles is beter dan Ramalho.

Kijk nou. Niet alleen een verdediger, maar ook eens niet een oude bekende of bord-op-het-schoot scouting. Vrijwel alles is beter dan ramalho, zelfs een middenvelder. 10 miljoen wel aardig, maar als je dat steevast voor aanvallers en middenvelders neerlegt, mag het ook wel eens in de defensie gestoken worden.

PSV wakker worden Jarrad Branthwaite ophalen bij Everton, heeft vorige jaar heel goed gedaan als centrum verdediger. Echt een topper!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren