Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV bevestigt: Stijn Schaars wordt onderdeel van de technische staf

Laatste update:

Stijn Schaars wordt definitief onderdeel van de technische staf van Peter Bosz. Dat bevestigt PSV via de officiële kanalen. De 39-jarige oud-voetballer, die al actief was in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren, kwam tijdens zijn carrière 56 keer uit voor de club. Schaars zou eigenlijk dit seizoen de eindverantwoordelijke worden bij PSV Onder 17.

Eerder deze week werd al duidelijk dat Bosz iemand met het ‘PSV-dna’ aan zijn staf wil toevoegen. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad schreef toen dat Fred Rutten daarvoor een optie geweest had kunnen zijn, maar dat dat ergens ook merkwaardig zou zijn gezien zijn ambities om weer als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Schaars is iemand met het ‘PSV-dna’, daar hij tussen 2013 en 2016 voor de club speelde en sinds 2020 actief is in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren. De oud-voetballer was in het seizoen 2021/22 ook de rechterhand van Erwin van de Looi bij Jong Oranje.

PSV ziet in Schaars ‘misschien’ een toekomstig hoofdcoach, zo schreef Elfrink eerder deze week. “Maar hij is nog maar net begonnen aan zijn trainersloopbaan en moet zijn diploma’s zelfs nog halen. Bekend is dat algemeen directeur Marcel Brands zeer gecharmeerd van hem is.” Naast Schaars passeerden de afgelopen tijd ook de namen van Boudewijn Zenden, Theo Lucius, Adil Ramzi en Wilfred Bouma de revue om Bosz te gaan assisteren.

Rob Maas is de andere assistent van Bosz. De twee werkten bij RKC Waalwijk, Maccabi Haifa, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon ook al samen. Tim Wolf blijft aan in de technische staf van PSV. Wolf is sinds 2009 in verschillende functies actief bij de Eindhovenaren. Hij was assistent-trainer van Ruud van Nistelrooij in zowel de Keuken Kampioen Divisie (bij Jong PSV) als afgelopen seizoen in de Eredivisie. Abe Knoop blijft als keeperstrainer. Daarmee is de technische staf van Bosz bij PSV dit seizoen helemaal rond.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik denk aan Schaars denk ik aan babbelen! On: mooie toevoeging voor de staf van PSV!

1 juli 2023 om 15:33

Ik denk eerder aan: ‘Allemaal eigen BV’tjes!!’

1 juli 2023 om 16:31

En ik denk aan het moment dat hij Kees Luijkx ging uitkafferen omdat hij het waagde als verhuurde speler van az een goede wedstrijd te spelen tegen az en mede daardoor werd az geen kampioen. Stijn Schaars moest zich ff afreageren op een jong jochie die het waagde in het begin van zijn carriere zijn best te doen tegen zijn eigenlijke werkgever.

1 juli 2023 om 16:34

Gmta kraanvogelaar

1 juli 2023 om 16:32

Ik denk bij Schaars aan "fu***** Kees Luijcks!" toen AZ kampioen kon worden, maar het verklootte tegen Excelsior.

3 juli 2023 om 11:01

Allemaal.de documentaire laatst terug gezien? 🤣

3 juli 2023 om 12:54

Haha nee, dit was gewoon zo opvallend dat het me nog bijstond.

Ik vond Stijn Schaars altijd heel professioneel overkomen in zijn tijd als speler. Heb verder totaal geen idee of hij een toegevoegde waarde zou zijn. Het lijkt me een wel iemand met het 'PSV-DNA' dus wat dat betreft juich ik dit toe. Sympathieke gozer en met leidinggevende capaciteiten, heeft hij namelijk laten zien in zijn tijd als aanvoerder.

1 juli 2023 om 16:11

Vind hem meer AZ dna hebben dan PSV althans ik associeer hem meer met AZ

2 juli 2023 om 16:27

Vind je, ik denk, wanneer je als klein jochie een club binnen loopt, er 10 jaar in de jeugdopleiding rond loopt, dan je hem niet echt met AZ moet associëren, maar meer met Vitesse. Maar goed, bij PSV noemen ze wel snel dat het PSVers zijn. Gebeurde ook met Propper en van Ginkel bv.

2 juli 2023 om 16:52

van Ginkel valt nog wel wat voor te zeggen omdat hij steeds terugkeerde.

Verder is technisch gezien elke speler die bij ons heeft gespeeld wel een beetje Psv'er, op zijn minst in het tijdperk dat ze er waren.

1 juli 2023 om 19:36

Alleen al hoe hij Luciano Narsingh op zijn plek heeft gezet tijdens de training moet je hem al aanstellen. Genoeg spelers die het ook nodig hebben.

3 juli 2023 om 11:33

@altf4
Wat is dat PSV DNA precies dan?

4 juli 2023 om 08:21

Iemand die de herdgang, organisatie en fans kent. De manier van spelen van de afgelopen jaren weet (niet dat dat heel goed was maar ja...). Daarnaast de identiteit van de club goed over kan brengen en ik denk zelf als psv-fan het belangrijkst: rust en nuchterheid. Ik denk dat ze dit bedoelen met PSV-DNA

Mooi man!Nu nog een paar spelers svp, liefst met Verdedigend- DNA

1 juli 2023 om 15:36

Ik dacht zelf aan Berry van Aerle!Weinig oud spelers met meer PSV-DNA dan hij.

2 juli 2023 om 03:38

Of Jan Heinze als backup voor van Aanholt. Heb je ook wat verschillende types om uit te kiezem

2 juli 2023 om 16:58

Van Aerle is geloof ik al werkzaam als scout

Waar blijven de verdedigers opmerkingen in 1..2..3

1 juli 2023 om 15:15

Done

1 juli 2023 om 15:18

Maar echt he... Fossen (psv-kenner op dit format) zei laatst dat vorig jaar de eerste aanwinsten 5-6 weken voor de eerste wedstrijd gepresenteerd werden. Nu duurt dat nog 7-8 weken (kan dat ik ernaast zit qua precieze getallen) maar het duurt in ieder geval nog lang. Ik maak me er in ieder geval niet druk over!

1 juli 2023 om 15:24

Volgens mij is de eerste wedstrijd over 5.5 weken als ik me niet vergis. Nu is een deal redelijk snel gesloten maar zou wel fijn zijn als de heren een maandje samen kunnen oefenen..... helaas blijft ook bij mij vorig jaar een beetje hangen en ben ik vrij sceptisch omdat we al jaren geen fatsoenlijke verdediger kopen. Ik heb nog geen naam gehoord tot nu toe.

1 juli 2023 om 15:50

Het nieuwe boekjaar is sinds vandaag in gegaan. Verwacht eerlijk gezegd vanaf na het weekend vuurwerk.

1 juli 2023 om 15:26

Haha, ja want Stewart en Brands zitten uit hun neus te peuteren, te druk met nieuwe shirtjes uitzoeken (alsof zij zich daar binnen PSV mee bezighouden). Kom hoop domme opmerkingen tegen inderdaad. Transfers zijn nu eenmaal stuk complexer dan even een nieuwe jas kopen. Speler moet overtuigd zijn van het juiste plan met hem, gezin moet goed gevoel hebben bij de stad, zaakwaarnemer moet akkoord zijn, de verkopende club. En zo komen er nog diverse zaken bij kijken. Wordt helaas vaak vergeten door bepaalde mensen.

1 juli 2023 om 15:34

Vind je mening prima maar het dan scharen onder domme opmerkingen is niet heel neutraal.... Zo doe je je naam geen eer aan. Ben het wel met je eens dat er veel meer bij komt kijken en het niet zomaar handelswaar is.
Media zit overal bovenop en dat is wat voor mij maakt dat ik erg benieuwd ben met wie ze aan komen. Meestal blijft niks geheim en ik hoor maar geen roddels over verdedigers. Gevalletje Moreno of Guardado uit die hoed toveren zou wel leuk zijn.

Mooie kerel. Categorie: daar zat altijd al een trainer in. Denk nog wel eens terug aan zijn ' allemaal eigen Bv'tjes! ' tirade. Dat legde toen precies de vinger op de zere plek.

Dat was als speler al iemand die de boel goed op scherp kon zetten, die hadden we afgelopen seizoen ook prima kunnen gebruiken denk ik. Schaars lijkt me een prima toevoeging.

Denk nou niet gelijk aan Schaars als je het over PSV dna hebt. Was niet meer dan een redelijke selectiespeler destijds. Al denk ik wel dat hij een geschikte naam is voor een rol in de staff.

1 juli 2023 om 15:52

Ze doelen gewoon op iemand die er gespeeld heeft en er al even werkt en dus de club kent.

Dan moet je juist schaars niet nemen. Iemand die aan je stoelpoten gaat zagen en met goedkeuring vd directie. Dat lijkt me niet een hele slimme keuze, je kunt dan beter iemand nemen, die juist geen ambitie heeft, om hoofdtrainer te worden.

Ik vind het wel verrassend dat hij heeft gekozen voor het trainersvak. Toen hij in 2013 naar PSV kwam en een van de weinige wat meer ervaren spelers in een erg jonge selectie was, werd van hem verwacht dat hij wel een beetje een leidersrol op zich zou nemen. Maar dat viel best tegen en de conclusie destijds was, dat het wellicht gewoon niet zo in zijn karakter zat.

Wat een schitterende voetballer was Stijn Schaars, geweldige techniek!

Het kan zijn dat mij geheugen me in de steek laat, maar als ik aan hem denk, dan denk ik aan AZ en niet aan PSV.

Nu moeten ze gaan bewegen op de transfermarkt, want vooralsnog hoor je weinig

Zijn naam doet in ieder geval het aantal prijzen in de prijzenkast van Bosz eer aan.

Ben benieuwd. Geen idee of hij er talent voor heeft, maar t is in ieder geval goed om mee te draaien in de staf het eerste elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren