Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG weet sleutelspeler langer aan zich te binden met vernieuwd contract

Laatste update:

Warren Zaïre-Emery heeft zijn contract bij Paris Saint-Germain verlengd. Dat meldt Fabrizio Romano dinsdag. Over de inhoud van het contract wordt verder nog niets gemeld.

Romano meldt dat de deal al in november van vorig jaar was gesloten en dat de papieren ook vorige maand al in orde waren.

Volgens Romano is er geen sprake van enige twijfel over of de deal al dan niet rond is. Naar verwachting wordt de contractverlenging pas officieel naar buiten gebracht nadat Zaïre-Emery achttien is geworden op 8 maart.

Zaïre-Emery heeft op zeventienjarige leeftijd al de nodige speelminuten mogen maken in het eerste elftal van de Parijzenaars. Vorig seizoen werd hij de jongste speler ooit die aan de aftrap stond in een knock-outwedstrijd in de Champions League.

In november vorig jaar maakte het supertalent tevens zijn debuut in de Franse nationale ploeg, in een historische 14-0 zege op Gibraltar. Daarin maakte Zaïre-Emery meteen zijn eerste interlanddoelpunt, maar daarbij raakte hij wel geblesseerd. Hij is sindsdien niet meer in actie gekomen.

Lovende Ronald de Boer
Analist Ronald de Boer was vorig seizoen al lovend over de middenvelder na diens optreden tegen Stade Brest (1-2 zege). "Hij is net zeventien geworden. En als je dan al zó volwassen speelt... Normaal wordt het spannend in de laatste tien minuten, maar nee hoor. Ze laten hem gewoon negentig minuten staan. Hij doet helemaal geen gekke dingen en speelt zó volwassen”, aldus De Boer.

“Het is een controleur, maar kan ook indribbelen als hij dat wil. Links en rechts, het is echt een spelversneller. Hij staat echt als een veldheer op het veld. En hij verblikt of verbloost niet als zeventienjarig jongetje. Het is echt fantastisch", zei de lyrische oud-speler.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb het idee dat PSG een andere weg is ingeslagen. Zoeken nu meer jongens die willen strijden voor elke meter dan volgevreten vedetten. Het is misschien helemaal niet verkeerd om ook Mbappe kwijt te raken. Gerichte aankoop als Boniface van Bayer er voor terughalen en dan gaan bouwen aan een echt team. FUT spelen werkt niet zijn ze eindelijk achter gekomen in Parijs

2 januari 2024 om 14:11

Hadden ze eerder moeten bedenken dan had je nu veel meer franse jongens gehad zoals nkunku

2 januari 2024 om 14:14

Met Mbappe raak je je beste speler kwijt + de ster van het nationale team, dan zou eeuwig zonde zijn voor PSG. Één vedette in je team kan prima, het is alleen oliedom om te denken dat je daar ook nog Messi en neymar naast kan zetten.

Boniface lijkt me overbodig aangezien ze net Ramos en Kolo Muani gehaald hebben.

Als Mbappe vertrekt moet een een linksbuiten komen, niet nog een spits.

Goed om wat identiteit in Parijs te brengen. Zo'n jongen is daar een mooi voorbeeld voor, ook goed dat ze zelf opleiden ipv kopen, kopen, kopen.

2 januari 2024 om 14:23

Dat kopen, kopen, kopen hebben ze de afgelopen jaren constant gedaan. Zaire Emery is samen met Kimpembe de enige jeugdspeler die een vaste waarde in de selectie/basis 11 is. Dat zegt natuurlijk genoeg over het beleid wat daar gevoerd is.

2 januari 2024 om 17:28

Ken weinig topclubs met meer dan 2 jeugdspelers in hun eerste 11 tal hoor.

Jeetje, krijg je eindelijk een artikel over PSG en dan gaat het niet eens over Mbappe die naar Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester City en Newcastle United gaat.

Warren Zaire Emery is veel te goed om daar te blijven hangen. Zonde van zo een jongen. Hij kan liever naar een ploeg waar hij zich wel goed zal kunnen ontwikkelen in een betere competitie dan de Uber Eats. Leipzig zou een mooie bestemming voor hem zijn.

2 januari 2024 om 14:17

Emery is al voor te goed voor Leipzig. Dit seizoen verreweg de beste middenvelder bij PSG en nu ook international van Frankrijk. Zit nu gewoon heel mooi op zijn plek en ontwikkelt zich goed bij PSG.

Wel hoop ik net als jij dat hij nog een keer de stap zet naar een top competitie, maar gelukkig is hij pas 17 dus die kans gaat nog wel komen.

2 januari 2024 om 14:21

Van PSG naar Leipzig? Leipzig is de perfecte tussenstap voor grote talenten die de weg naar de top gaan maken. Niet voor talenten die zich al bewezen hebben bij een topclub.

Hij bezit wel buitencategorie-talent. PSG heeft wel echt meer dan prima spelers op het middenveld.

Het zou mooi zijn als ze op deze manier verder kunnen bouwen. Ik weet dat het achteraf makkelijk praten is maar dan te bedenken dat spelers als coman, diaby, nkunku er ook vandaan komen (en als ik me niet vergis zelfs maignan in de jeugd heeft gezeten). Parijs (en frankrijk over het algemeen) is toch echt een gebied vol talent

2 januari 2024 om 14:48

Er wonen dan ook ruim 2 miljoen mensen in alleen Parijs al, laat staan samen met de regio's eromheen.

Ik heb het vaak gezegd en ik zeg het nog een keer. Frankrijk is beste opleidingsland in de wereld. Hoeveel talent daar vandaan komt is niet meer ‘toeval’ ze leiden op een dusdanige manier op dat het de spelers uit de Franse competitie in goede aarde vallen voor de topcompetities.

Jammer dat voetbalzone daar geen uitgebreid artikel van kan maken. De regio Parijs heeft ook de meeste voetballers voortgebracht die nu in een topcompetitie spelen. Had daar laatst een Franse documentatie over gezien.

En ook als je kijkt naar de afgelopen jaren naar jeugd EK’s en WK’s de Franse jeugdploegen halen bijna altijd kwart/halve/finale. Dat zegt wel veel..

2 januari 2024 om 16:05

Gek genoeg kun je het bijna "het succes van de Ghetto" noemen. Frankrijk heeft een zeer conservatief beleid mbt sociale huur waardoor er erg veel armoede is in bepaalde wijken, de wijken waar deze jongens vooral uit vandaan komen.

Minder geld voor Playstations, meer tijd op de pleintjes. Combineer dit met het steeds fysieker wordende voetbal en de roots van de groepen die hier vandaan komen en hoppa, je kunt 3 elftallen opstellen die niet zouden misstaan op het WK.

Wellicht een oversimplificatie, maar ik denk dat hier echt wel een kern van waarheid in zit.

2 januari 2024 om 16:20

Welke docu is het als ik vragen mag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren