Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ploeggenoot Mbappé lijkt toekomst te verraden: ‘We weten waar Kylian heen gaat’

Laatste update:

De nabije toekomst van Kylian Mbappé lijkt bekend. Uit de woorden van Ibrahim Konaté na Brentford – Liverpool (1-4) valt namelijk af te leiden dat zijn landgenoot in ieder geval niet onderweg naar Anfield is. Konaté zegt 'dat we allemaal weten waar Kylian naartoe gaat', waardoor er nog maar één club in de race lijkt. Namelijk de club die steevast aan Mbappé wordt gelinkt: Real Madrid.

Mbappé gaat Paris Saint-Germain na dit seizoen definitief verlaten, zo werd donderdag bekend. De 25-jarige steraanvaller gaat transfervrij vertrekken bij de Franse grootmacht.

Een van de clubs die een poging willen wagen voor zijn krabbel, zou Liverpool zijn. Volgens Le Parisien zien the Reds Mbappé als potentiële opvolger van Mohamed Salah, die in verband wordt gebracht met een vertrek naar Saudi-Arabië.

Konaté, ploeggenoot van Mbappé bij het Franse nationale team, geeft Liverpool echter weinig kans. "Denk je echt dat hij hierheen komt?", lacht de verdediger van de Engelse topclub in gesprek met Canal+.

"We weten allemaal waar hij naartoe gaat." Daarmee lijkt Konaté te doelen op Real Madrid.

De Koninklijke wilde Mbappé vorig jaar al naar Spanje lokken met een tekenbonus van 130 miljoen euro en een jaarsalaris van 26 miljoen. Ditmaal heeft Real minder over voor zijn handtekening, maar probeert het de aanvaller middels het sportieve plaatje over de streep te trekken.

Mbappés entourage heeft daar echter geen boodschap aan, wat de reden vormt dat hun cliënt nog altijd niet getekend heeft. Wel zou hij nog altijd de bestbetaalde speler worden in Santiago Bernabéu. Mbappé strijkt momenteel een jaarsalaris van 75 miljoen euro netto op bij PSG.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met andere woorden naar Marseille dus

17 februari 2024 om 18:09

Dan breekt de hel los in Parijs.

17 februari 2024 om 20:12

MBappe naar RM, wat n team wordt dat, kan eigenlijk niet meer.
Hij krijgt zeker n salaris van 200 M per jaar, wat niet meer normaal is.
De clubs met het meeste geld koopt de beste spelers en dan ook nog n hele goede technische coach er boven, dan ben je bijna onklopbaar.
De bal is rond, je kan natuurlijk altijd wel eens n keer verliezen.
Het is unfair, want RM heeft geloof ik 800 M in de schuld, maar kan gewoon doorgaan.
Bv Vitesse, gaat financieel niet echt goed en is bijna hun prof licentie kwijt.
Maar goed, als het allemaal wordt getolereerd door UEFA maffia, waarom dan niet, koop de beste spelers die er zijn. Heeft Mislintat ook gedaan.
Als ik daaraan denk, ben ik nog boos, hij heeft de club ten gronde gericht. Er is bijna niets meer van over.
Dat hij gewoon zijn gang kon gaan en dat bestuur alle aankopen goedkeurde, ongelooflijk, schande.
Gelukkig zijn ze bijna allemaal weg en komen er weer hopelijke goede bestuursleden voor terug, die een hart voor de club hebben.

18 februari 2024 om 02:35

@nl. huh 200 miljoen salaris ??? er staat duidelijk dat zijn salaris 27 miljoen word bij Madrid .. bij psg zal dat 75 miljoen worden mocht hij bijtekenen. Real Madrid heeft nog nooit iemand een salaris geboden boven de 30 miljoen. Ronaldo verdiende in zijn laatste 2 jaar 30 miljoen. Wat voor hun toen een record was

Real moet hem minimaal 100 miljoen per jaar betalen. 26 miljoen per jaar is een beledeging aan de adress van Mbappe.

17 februari 2024 om 17:56

Ik ga ervanuit dat jouw reactie sarcasme is. Anders is het jammer dat ze geen duimpjes omlaag doen

17 februari 2024 om 18:15

Een speler van zijn kaliber in deze markt is 26 miljoen per jaar toch een manier van beledigen wetend wat hij al verdient jaarlijks.

17 februari 2024 om 18:37

Wat hij nu verdient verdient hij ook niet imo. Dat krijgt hij nergens. Denk dat hij een flinke tekenpremie krijgt en een salaris van 30-35 miljoen en daar is niks mis mee. Geen enkele andere club zal hem meer gaan bieden.

17 februari 2024 om 18:54

In principe verandert hij van bedrijf om minder te verdienen alleen omdat het een groter bedrijf is dan het bedrijf waarvoor hij nu werkt alleen vanwege naam en historie. Zo kan je het ook zien. Slaat nergens op.

17 februari 2024 om 19:30

Dan blijft die toch lekker heel zijn leven in Frankrijk voetballen. Zijn hele carriere in een b-league de sterren van de hemel gespeeld en de rijkste voetballer ooit. Als dat zijn doel is moet die lekker blijven idd.

17 februari 2024 om 19:51

Waarschijnlijk ook omdat bij het nieuwe bedrijf meer kansen heeft op het hoogst haalbare in clubverband..

17 februari 2024 om 20:33

Denk dat hij als hij bij PSG blijft heus een keer de champions league gaat winnen. Die kans is er zeker. Dus kwa hoogst haalbare is er zeker een kans en daarnaast maakt hij zich gelijk onsterfelijk bij PSG met de eerste champions league ooit in hun historie.

17 februari 2024 om 18:09

Dan heb je absoluut geen flauw benul van wat marktconform is.

17 februari 2024 om 18:13

Dat hij bij PSG rond de 70 miljoen verdiende is natuurlijk een hele hoge uitzondering. Bij geen enkele topclub in Europa gaan ze dat salaris geven. Enige waar je dat kan verdienen is in Saudi-Arabië...

17 februari 2024 om 19:52

En toch moet ik nog maar zien of hij gaat shinen als Ronaldo en Messi in hun top tijd in la liga. Vind de hype een beetje overdreven en kan altijd een verkeerde keuze blijken of een net niet stap zoals Bale uiteindelijk heeft gehad

Waanzinnig elftal krijgt Real zeg. Vini, Mbappe en Rodrygo voorin met nog een toptalent als Endrick daarachter. Niet normaal.

17 februari 2024 om 18:39

En dan heb je ook nog Arda en Brahim Diaz.

17 februari 2024 om 18:52

En dan vergeten we ook nog even bellingham die pas de 20 gepasseerd is

Joh, uiteraard is dat allang bekend.

Snap niet dat media net doen of het nog onbekend/spannend is wat hij gaat doen.

Uiteraard komt hij niét naar Arsenal of Liverpool (nu Klopp vertrekt helemaal).

Was vorig jaar al bekend dat hij naar RM gaat

17 februari 2024 om 18:14

Twee jaar geleden was het ook al bekend dat hij naar Real zou gaan en hij is toen niet gegaan. Toen was het dus niet zo’n uitgemaakte zaak.. Ik heb niets liever dat deze soap voorbij is hoor

17 februari 2024 om 18:22

Tuurlijk was het twee jaar geleden zuur maar dat kwam ook door PSG. De stap die hij nu heeft gezet met de bekendmaking van zijn officiële vertrek bij de president van PSG is al een hele grote.

17 februari 2024 om 18:36

Vergeet ook niet dat destijds, los van het geld, hij misschien ook hoopte met PSG de CL te kunnen winnen voordat hij naar Real ging. Destijds hadden ze ook een enorm sterk team met Neymar Messi Veratti Ramos Maria etc. Het feit dat hij maar voor 2j bijtekende verraadde al dat hij niet van plan was daar tot z'n 28-30e daar te blijven.

Is toch niet eens meer een verrassing haha. Real Madrid is de enige optie als die niet zou verlengen bij PSG en dat is nu gebeurd. Mbappe heeft ook al jarenlang alleen Real Madrid benoemd waar die zou willen spelen. Zelfs in zijn post dat hij ging verlengen benoemde hij nog Perez en dat hij Real Madrid ging steunen in de CL finale. Het is een kwestie van de laatste puntjes op de i zetten. En dan wordt het rond mei/juni definitief bekend gemaakt. Deze zomer is het dan eindelijk wel is raak. Ook omdat het lastigste uit de weg is met PSG.

17 februari 2024 om 18:43

Bovendien had hij vorige zomer al letterlijk publiekelijk in een open brief laten weten zijn contract niet te verlengen. Eigenlijk was de heisa zwaar overdreven.
Het zou me niet eens verbazen als Perez al daarvoor op de hoogte was.

Oké het lijkt er nu eindelijk op dat het écht gaat gebeuren. Ik wacht echter rustig en geduldig tot mijn club zelf met een communicado official komt. Tot die tijd kan alles gebeuren.

17 februari 2024 om 19:03

Wou net zeggen wacht maar eerst tot de handtekening echt gezet is. Hebben al eerder kunnen zien zodra de zak geld groter word het toch zo maar anders kan zijn. En leuk dat die weer in de media zegt dat die gaat maar dat hebben we ook al eerder gehoord. Eerst zien dan geloven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren