Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Piepjonge succescoach mag na promotie naam gaan maken in PL

Laatste update:

Alex Neil gaat met Norwich City de Premier League in. De manager, die the Canaries na één jaar afwezigheid terugbracht naar het hoogste niveau, zette dinsdag zijn handtekening onder een nieuw contract. De club doet geen mededelingen over de duur van die verbintenis.

De 34-jarige Neil werd in januari aangesteld als opvolger van Neil Adams en maakte meteen indruk. Van de 25 wedstrijden die Norwich City onder zijn bewind speelde, werden er liefst 17 gewonnen. De club plaatste zich daardoor voor de play-offs om promotie/degradatie naar de Premier League, die in de finale op Wembley werd besloten met een zege op Middlesbrough. Norwich, dat medio 2014 nog degradeerde, keerde daarmee meteen terug.

"Beide partijen hebben met deze samenwerking de gok genomen, maar dat heeft goed uitgepakt", zegt hij op de website van de club. "Ik ben blij dat dit voor de start van het nieuwe seizoen rond is." Neil is komend jaar de jongste manager op het hoogste niveau en tevens de enige Schot. "Hij heeft de club nieuw leven ingeblazen", zegt directeur David McNally. "We weten zeker dat de progressie zich onder zijn leiding door zal zetten."

Gaat Norwich City zich komend seizoen handhaven in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel erg jonge coach inderdaad..
Er zullen toch spelers zijn met dezelfde leeftijd of zelfs ouder lijkt me..

Norwich was ook prima ploeg en te goed voor die divisie. Alsnog is het erg knap als startend coach om 17 uit 25 gewoon te winnen, zeker na zo'n moment dat het niet lekker liep..ben benieuwd, jong/ nieuw bloed is altijd prima, hebben misschien nog leuke eigen ideeën over het spel.

Fer terug op het oude nest ?

Lijkt stiekem wel op een success coach (nu al!) Loodste Hamilton Academical ook al naar het hoogste niveau in Schotland - en herhaalt nu hetzelfde kunstje met Norwich in Engeland. Petje af voor deze 34 jarige coach. Ik verwacht volgend jaar niet veel van Norwich, maar als hij ze voor de BPL weet te behouden, dan timmert hij hard aan de weg naar boven. Leuk om te zien dat er bepaalde management talenten zijn die het op jonge leeftijd al kunnen laten zien!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren