Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-international in trek: ‘Ik ben niet bang om hem te verliezen’

Laatste update:

Neil Adams gaat er niet vanuit dat Leroy Fer komend seizoen bij Norwich City speelt. De 24-jarige middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Queens Park Rangers en ook Sevilla en Southampton zouden gecharmeerd zijn van de Oranje-international, die op het WK nog een doelpunt maakte in de groepswedstrijd tegen Chili.

/

Fer is momenteel op huwelijksreis en wordt maandag terugverwacht op Carrow Road. Adams denkt echter niet dat de Nederlander, die nog een driejarig contract heeft, bij Norwich blijft: “Hij heeft een WK gespeeld, heeft daar zelfs gescoord en zal meer en meer gewild worden bij grotere en kapitaalkrachtigere teams. Door onze degradatie zijn wij daar extra de dupe van”, zegt Adams tegen Sky Sports.

“Ik heb meerdere keren gezegd dat ik het geweldig zou vinden als hij blijft, maar we moeten realistisch zijn”, vervolgt de trainer. “Als hij gaat dan gaat hij, maar als hij blijft, dan zou ik het heel mooi vinden als hij ook het hele seizoen blijft. Maar ik ben niet bang om hem te verliezen.” Norwich begint het seizoen in de Championship op 10 augustus met een wedstrijd tegen promovendus Wolverhampton Wanderers.

Denk jij dat Leroy Fer deze zomer bij Norwich City vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fer verdient het niet in the Championship te spelen. Voor sportieve redenen zou ik naar Southampton gaan terwijl je voor het geld beter naar QPR kunt gaan. (neemt niet weg dat je bij Southampton ook al zat verdient.)

2 augustus 2014 om 18:04

Voor sportieve redenen juist niet naar Southampton. Die zijn zo'n beetje hun hele team kwijt. Dan komt hij weer bij een nieuwe Norwich terecht waar bijna alleen maar nieuwe spelers zijn en er nog totaal geen automatisme is.

In de Engelse pers worden er al grappen gemaakt over Koeman die ontslag neemt voordat de competitie begint, ook al weten wij Nederlanders wel beter en zal Koeman echt niet zelf ontslag gaan nemen.

2 augustus 2014 om 18:26

Als hij nu al voetbal voor de geld
dan eind hij net als snijder in turkije

3 augustus 2014 om 11:35

Lol.. als sneijder geld wilde verdienen zat hij nu in Saudi Arabië of USA bijv.. echt onzin wat je zegt.

Behalve die goal hebben we natuurlijk weinig gezien van Fer, maar ik vind wel dat hij beter verdient dan om in de Championship te spelen. Ik zou hem graag naar Southampton zien verhuizen.

Southampton sla toe. Koeman haal een waardige vervanger voor Schneiderlin wanneer die eventueel weggaat. Dit is hem.

2 augustus 2014 om 17:02

Is Schnelderln niet een pure verdedigende middenvelder? En Fer meer een box-to-box speler?

Hoe dan ook een goede aankoop voor een Southamtpon, QPR etc.

2 augustus 2014 om 17:05

Schneiderlin is wel veelzijdiger ja, en eerlijk is eerlijk, wel stukken beter dan Fer. Maar zoals Fer vorig seizoen speelde zou ik hem er graag bij hebben. Wanyama is altijd geblesseerd en dan hou je alleen qua werkende middenvelders Cork en Schneiderlin over.

Ga lekker naar QPR toe meneer Fer!

QPR is goed bezig met het aantrekken van Ferdinand, Caulker en Isla (huur van Juventus)

En met Barton, Green, Taarabt, Austin staat er ook een aardige kern van spelers. Ze missen eigenlijk nog 2-3 aankopen zoals een Fer voor het middenveld en misschien nog een extra aanvaller voor achter Charlie Austin.zamora is er wel maar toch. Een heel seizoen op 2 spitsen teren is lastig.

Ik heb veel vertrouwen in het nieuwe QPR dat ze niet gaan degraderen, wijze aankopen en een Fer zou daar perfect in passen. (caulker, Isla zijn gewoon goede aankopen en Ferdinand om de verdediging wat te sturen)

Green/Cesar
Isla/Onuaha
Caulke/Dunne
Ferdinand
Traore
Hoilet/Phill
Barton
Faurlin
Fer
Taarabt
Austin/Zamor
2 augustus 2014 om 17:07

Dat team wat ze 1 seizoen geleden hadden was ook heel goed op papier, maar toen redde ze het ook niet. Hoe dan ook een leuk elftal, maar moet het nog maar zien

2 augustus 2014 om 17:11

Maar dat waren een hoop bijeengekochte pseudo vedetten. Dat heb je nu veel minder heb ik de indruk.

3 augustus 2014 om 17:19

klootvogel.

Toen had je:
- Volgevroten spelers à la Bosingwa, Park (evt. Cesar) e.d. die het geen ruk interesseerde wat er gebeurde

- Samba en Remy kwamen voor veel te veel salaris en te laat in de winterstop, gat was al te groot

- Joey Barton was verhuurd aan Marseille, ze miste een leider en iemand met duelkracht in het jaar van degradatie

- Andy Johnson was continue geblesseerd, Mackie was niet veel en Zamora was niet erg op schot. Dan gaat je productiviteit ook kapot.

Conclusie:
Nu Barton terug is en ze goede verdedigers (isla, Ferdinand, Caulker) hebben gekocht en Taarabt terug is. En met Charlie Austin een goede spits hebben.... met de al aanwezige Wright-Phillips, Hoilett, Henry, Dunne, Green, Onuaha heb je toch een veel beter team (als eenheid) dan een Norwich had vorig jaar bijv.

Het grootste deel van het team is ook het team wat voor promotie speelde (austin, Green, Barton, Onuaha, Hoilett, Henry, Wright Phillips) aangevuld met Taarabt (huur Milan)islan, Caulker, Ferdinand en hopelijk Fer heb je een team wat niet hoeft te degraderen.

Green
Isla
Ferdinand
Caulker
Traore
Hoilett
Barton
Fer
SWP/Henry
Taarabt
Austin/Zamor

Hij heeft een WK gespeeld en heeft daar ook nog eens gescoord.. Dus elke speler die gescoord heeft op een WK, verdiend een transfer naar een grotere club?

2 augustus 2014 om 18:35

QPR & Sunderland zijn toch niet veel groter? Spelen alleen een divisie hoger...

2 augustus 2014 om 18:44

En hebben dus ook meer te bieden aan een speler zoals Fer

2 augustus 2014 om 18:44

nee, maar het draagt allemaal wel bij aan de waarde die andere clubs aan een speler hechten. Dat hij scoort op een wk kan net dat ene zetje geven dat nodig is om hem weg te plukken bij een club.

Fer hoort natuurlijk niet in de Championship te spelen. Met alle respect voor Norwich.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren