Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez hard voor Feyenoorder: ‘Hij speelde zó dramatisch, echt abominabel!’

Laatste update:

Javairô Dilrosun heeft Kenneth Perez met zijn korte invalbeurt tegen FC Volendam niet kunnen bekoren. De vleugelaanvaller van Feyenoord kwam donderdagavond in de 81ste minuut bij een 1-1 stand in het veld en was diep in blessuretijd belangrijk. Na zijn goede voorzet kopte Santiago Gimenez bij de tweede paal de 2-1 tegen de touwen. Perez zag Dilrosun echter voor de rest niets goed doen.

“Dit was de enige en eerste bal waarbij Dilrosun een ploeggenoot bereikte”, zegt Perez bij Dit was het Weekend van ESPN over de assist van aanvaller. “Hij viel zo dramatisch in! Hij schoot vanuit elke hoek en alles ging mis. “Als je ziet hoe hij inviel, dat was echt abominabel.”

Marciano Vink vraagt zich vervolgens af wanneer Dilrosun eindelijk weer meer speeltijd bij Feyenoord gaat krijgen. “Deze assist helpt hem natuurlijk, maar hoe lang is het geleden dat hij voor het laatst minuten heeft gemaakt? Ik hoop voor Dilrosun dat hij iets meer kansen krijgt, want als je kijkt naar de prestaties van de andere buitenspelers...”, aldus Vink.

Slot is nog altijd zoekende naar zijn ideale aanval. Tegen Volendam begonnen Yankuba Minteh en Luka Ivanušec op de vleugels. Perez vindt het niet vreemd dat eerstgenoemde halverwege de tweede helft gewisseld werd voor Leo Sauer. “Als Slot denk je: Minteh zal toch wel een keer zijn directe tegenstander voorbijgaan? Maar dit schiet gewoon niet op.”

Slot over Dilrosun
Slot liet zich donderdag na afloop van het duel bij ESPN ook uit over de situatie van Dilrosun. “Hij wordt denk ik het meeste tekort gedaan als je kijkt naar speeltijd, omdat hij echt niet heel veel onder doet voor die andere jongens. Ik denk dat ze heel dicht bij elkaar zitten, maar ik vind de andere jongens net iets beter.”

"Ik zou me zijn frustratie voor kunnen stellen, als je een hoofdtrainer hebt die daar veel wisselt." De trainer van Feyenoord liet weten een duidelijke reden te hebben om Dilrosun steeds links te laten liggen: “Je wil ook niet elke week 'die twee, dan die en dan die twee', dus je wil ook wel enig vertrouwen geven", legde hij uit. "En dus is het met name op de rechtsbuitenpositie, waar we ook nog Stengs hebben, en Minteh en Paixão, dat het met name voor hem heel vervelend is.”

Feyenoord betaalde in de zomer van 2022 vier miljoen euro aan Hertha BSC om Dilrosun over te nemen. Waar hij in zijn debuutseizoen tot 43 wedstrijden in alle competities kwam, moet de buitenspeler het deze jaargang doen met een handvol invalbeurten. Hij kwam nog niet verder dan 45 speelminuten, verspreid over vijf wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is allemaal nogal opportunistisch bij de analisten. Het is of fantastisch of helemaal ruk. Voorbeeld: Brobbey kon er niets van en nu is hij ons grootste talent. Feyenoord hetzelfde: fantastisch en Slot is de nieuwe wereldtrainer en daarna kakt alles in. Net als nu bij Dilrosun bij een invalbeurt. Kan een analist eens een keer realistisch en over een langere periode een beschouwing doen?

11 december 2023 om 07:08

Wat kletst iedereen toch uit zijn nek over Dilrosun. Als je gewoon eerlijk naar die jongen kijkt dan zie je dat hij twee klassen beter is dan Ali Reza, hij is sneller, technischer en heeft betere acties en een betere voorzet dan de peperdure en waardeloze Ivanusec, is minder blind dan Minteh (die overigens ook gewoon top is), maar goed allemaal napraters hier die gewoon hopen dat die jongen niet slaagt bij Feyenoord. Dat geldt ook voor Perez. Dit heeft niets meer met een objectieve analyse te maken wat Perez hier doet. Maar dat zijn we inmiddels van deze meneer gewend. Heel fout dat ESPN dit week in week uit toelaat. Paixao en Dilrosun zijn in principe gewoon Feyenoords beste buitenspelers mits je ze vertrouwen geeft.

11 december 2023 om 10:09

Javi heeft gewoon vertrouwen en speelminuten nodig. Dan zou feyenoord er heel veel aan hebben. Het komt er niet echt uit maar er zit zoveel meer in hem.

Hij mocht 10 minuten meedoen en gaf de beslissende assist. Hij was idd niet goed, want dat is ie nooit, maar hij bracht wel als enige wissel meteen dreiging, Paixao was pas slecht,.maar goed dat zie je misschien niet op teletekst.

Perez dat negatief is over een Feyenoorder, noem eens wat nieuws? Die vent moet een verbod krijgen om over Feyenoord te mogen spreken, het is altijd negatief.

Nou ben ik het eens met Perez dat Dilrosun normaal gesproken niet van het niveau is dat Feyenoord moet nastreven, maar om dan naar deze invalbeurt te wijzen, is belachelijk. Dilrosun viel de laatste 10 minuten in, toen Volendam massaal in de eigen 16 stond en hij zocht toch regelmatig zijn man op (met wisselend succes) en geeft een perfecte assist waaruit de winnende goal wordt gemaakt. Veel meer mag je echt niet van hem verwachten in 10 minuten, terwijl dat de basisspelers in 80 minuten niet is gelukt.

Volendam stond met 11 man in de 16, natuurlijk komt een speler als Dilrosun dan niet volledig uit de verf.

Ik vond hem overigens dreigender dan de andere buitenspelers. Hij mocht 10 minuten meedoen om een doelpunt te forceren, dat is gelukt.

Meer kan je niet van hem vragen in zo'n wedstrijd...

Zo slecht was z'n invalbeurt helemaal niet man. Kwam meer dreiging vanaf dan de andere aanvallers in 80 minuten en gaf de beslissende assist.

Vind hem eigenlijk een speler net zoals Minteh. Dreigend , maar het vervolg valt vaak tegen. Maar ze doen het alsnog beter dan Paixao en Ivanusec de laatste weken. Vooral van ivanusec ben ik echt benieuwd of het nog wat gaat worden .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren