Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voor deze 2 personen zocht Geertruida de camera op na zijn doelpunt tegen AZ

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Lutsharel Geertruida, die zijn openingstreffer namens Feyenoord tegen AZ (2-0 winst) woensdagavond op opvallende wijze vierde.

Na een afgekeurd doelpunt van Gernot Trauner zorgde Geertruida woensdag voor opluchting in De Kuip, door de 1-0 achter AZ-doelman Mathew Ryan te knikken. De Rotterdamse publiekslieveling sprintte vervolgens direct naar de camera’s van ESPN om zich tot twee voetbalcollega’s te richten: de geblesseerde Justin Bijlow en de naar Mexico vertrokken Javairô Dilrosun.

Samen met teamgenoten Quinten Timber en Calvin Stengs imiteerde Geertruida de doelpuntenviering van Dilrosun. De 25-jarige Amsterdammer werd op Deadline Day verkocht aan Club América. Vanuit Mexico, waar Feyenoord-wedstrijden vanwege Santiago Gimenez live te volgen zijn, kwam Dilrosun vrijwel direct met een reactie. “Hou van jullie”, aldus de pijlsnelle buitenspeler.

Geertruida richtte zich ook kort tot Bijlow, met wie hij al jarenlang samenspeelt. De 26-jarige doelman raakte afgelopen zondag in het competitieduel met AZ (0-1 winst) opnieuw geblesseerd. Zijn kuitblessure houdt Bijlow liefst acht weken aan de kant. “Deze is voor jou, Justin”, schreeuwde Geertruida na zijn doelpunt voor de camera.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou jongens, alle steunbetuigingen weer achter de rug? Kunnen we ons nu weer gewoon als volwassenen bezig gaan houden met voetballen. Ik hoorde wel dat de toiletjuffrouw haar teen gestoten heeft van de week, steken we die nog even een hart onder de riem van het weekend en dan volgende week weer normaal doen oké?

8 februari 2024 om 19:50

Dat kan je toch ook persoonlijk doen ipv van het moment genieten? Ik vind dit soort aandacht zoeken gewoon overdreven. Maar goed ik ben net als jij gewoon een simpele ziel 😃

8 februari 2024 om 12:28

Azijnzeiker. Heel voetbal volgend Nederland heeft te doen met de situatie waarin Justin Bijlow zich begeeft maar jij snapt de steunbetuigingen en empathie niet? Laat die jongens lekker, op de beelden van ESPN kon je zien dat alle steunbetuigingen aan het adres van Bijlow hem wat deden. Dat is alleen maar mooi toch?

8 februari 2024 om 12:36

Ja schitterend, emotie bij Justin was goed te zien en een prachtig gebaar! Als hij er iets aan gehad heeft, helemaal prima. Persoonlijk hoeft het van mij allemaal niet zo, dat theatrale gedoe. Zeker in het geval van Justin blijf je bezig.

8 februari 2024 om 12:54

Heb helemaal niet te doen met de situatie van Bijlow, dus zou het ook fijn vinden om niet betrokken te worden in die situatie. Denk zelfs dat het beter is als die man gewoon stopt met prof voetbal en iets anders bij ze club gaat doen. Vind het vooral irritant al die berichten over zijn blesure(s).
Ja we weten nu wel dat die van glas is en niet gemaakt is voor de sport. Snap wel wat jefferson bedoelt hier.

8 februari 2024 om 13:07

Op zich had je dit artikel best kunnen vermijden toch? Aan de titel kon je waarschijnlijk al zien dat dit niks voor jou was. Maar wellicht vind je het ook gewoon lekker om te kunnen klagen, is ook begrijpelijk.

8 februari 2024 om 13:14

Punt is vooral dat er een hoop kleine kinderen zitten hier die als er iemand een mening geeft ze meteen beginnen over azijn. En dan maar meteen voor de rest van voetbal kijkend Nederland wil bepalen wat wij voelen. En ja heel soms vind ik het gewoon fijn om beetje te zeuren🤣

8 februari 2024 om 13:19

@ikbenjouniet: Zijn dat diezelfde kleine kinderen die de "Bijlow-grap over de 12e minuut omdat hij maar 12 wedstrijden zou hebben gespeeld" tot in den treure herhalen?😉

8 februari 2024 om 13:32

Zo als ik net hier onder heb aangegeven, ik lees niet alles hier op vz dus heb ik hem zelf nog niet gelezen. Dus als jij hem voor de 100e keer leest wil ik graag me excuses aanbieden hier voor.

8 februari 2024 om 13:34

Geen excuses nodig, ik stelde je slechts een vraag😉.
Heb wel een tip voor je: als je niks van doen hebt met de club of persoon in kwestie kun je ook het artikeltje overslaan...

8 februari 2024 om 13:40

Als je naar de titel kijkt dan staat er niks over bijlow. Het was ook de azijn reactie die me trikkerde.

8 februari 2024 om 19:46

Al heb je te doen met bijlow hoef je nog niet gek te doen voor een camera.hij ziet bijlow dagelijks en dan zo doen voor een camera.

Doelpuntenviering Dilrosun? Zo vaak scoorde hij toch niet...

8 februari 2024 om 13:58

Op de training wel.

Op zich hele mooie signalen maar ik vind het altijd wel bijzonder dat je hier zo'n showtje van maakt. Het lijkt mij toch dat je vooral gewoon blij bent dat je scoort en dat daar de ontlading van een spannende wedstrijd bij zit. Dit voelt allemaal zo gemaakt, alsof die jongens zichzelf wat belangrijker maken dan het sportieve belang van de club en de wedstrijd. Zal wel als zuur gezien worden hier, vind het bij Ajacieden ook irritant (taylor met zijn vingertje voor zijn mond nadat hij 8 kansen in de tweede ring heeft geknald en er 1 toevallig inschiet ).

Verder mooie gebaren na afloop van de wedstrijd met de shirts, en tijdens de 12e minuut het publiek voor Bijlow. Daar kun je uiteraard alleen maar respect voor hebben.

8 februari 2024 om 12:56

Ja die 12e minuut, was dat ivm het aantal wedstrijden dat die man heeft gespeeld voor ze club buiten ze blesures om?

8 februari 2024 om 13:06

12e minuut is omwille van het legioen wat wordt gezien als de "12e man". Maar dit weet je natuurlijk maar al te goed😉.

@Jtjevtt:
Vind de twee situaties wel behoorlijk verschillend. Taylor die probeert zijn criticasters de mond te snoeren na het eindelijk scoren van een goal of Geertruida die zijn teamgenoot/vriend een hart onder de riem steekt na de zoveelste mentale klap.

Maar goed, het is maar waar je je aan kunt ergeren...

8 februari 2024 om 13:06

ikbenjouniet: Deze grap is pas 38 keer gemaakt sinds de wedstrijd gisteravond.

Gluubster: beide situaties betreffen spelers die een vooraf uitgedacht showtje opvoeren na een treffer. Dat de een een positieve lading en de ander een negatieve lading heeft doet daarin niks af aan mijn punt. Het verbaast me dat je daar mee bezig bent terwijl het mij persoonlijk logischer lijkt dat je gewoon blij bent met je goal en dit viert met de fans. En zoals gezegd: zo'n gebaar na de wedstrijd met die shirts vind ik prachtig. Goede teamspirit. Maar de ontlading na een goal verwacht ik toch meer emotie en blijdschap over de wedstrijd dan dat eeuwige bezig zijn met randzaken.

Dat mag je zuur vinden hoor. Ik stoor me er inderdaad al een tijdje aan.

8 februari 2024 om 13:14

Ik snap je punt, ik ben alleen totaal niet verbaasd daar het tegenwoordig de normaalste zaak is om na je goal even een soort van "reclame" voor jezelf te maken. Het is een trend blijkbaar.

8 februari 2024 om 13:29

als ik heel eerlijk ben was ik dat eigenlijk een beetje vergeten 🙈
JtjeVtt; dat zou zomaar kunnen, helaas lees ik niet alles hier op vz dus heb ik hem nog niet voorbij zien komen.

8 februari 2024 om 13:59

Maar als je dat eigenlijk heel eerlijk een beetje vergeten was, waarom maak je dan wel de grap? Das nogal tegenstrijdig, vind je niet? Of dacht je echt dat hij maar 12 potjes in Fey 1 gekeept had?

8 februari 2024 om 14:28

Ik dacht echt dat hij (dit seizoen) 12 potjes had gekeept. Aangezien dit de 2e x dit seizoen is dat die er langer uit is.

8 februari 2024 om 16:37

Heeft hij ook. Hij heeft ook 20 potjes gekeept.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren