Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain verlengt met ‘sleutelfiguur in de kleedkamer’

Laatste update:

Zoumana Camara heeft zijn contract bij Paris Saint-Germain met één seizoen tot volgend jaar zomer verlengd. De 35-jarige verdediger speelt sinds 2007 in de Franse hoofdstad en lijkt er zijn carrière dus af te sluiten. “Ik ben erg blij dat mijn avontuur met PSG doorgaat”, zegt hij op de officiële clubwebsite.

/

Camara, die 1 interland voor Frankrijk speelde, kwam tot dusver tot 214 officiële wedstrijden voor les Parisiens. De ex-speler van onder meer Internazionale, Olympique Marseille en Saint-Étienne won met PSG tweemaal de landstitel, tweemaal de Coupe de la Ligue en één keer de Coupe de France. Dit seizoen stokte de teller van Zoum op zes duels in de Ligue 1.

“Ik heb onvergetelijke momenten meegemaakt en wil mijn carrière bij deze magische club beëindigen”, aldus Camara. Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi: “We zijn blij dat we nog een seizoen op Camara kunnen bouwen. “Hij is een volmaakt professional en een sleutelfiguur in de kleedkamer. Hij heeft de club veel gebracht.”


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd goed om zulke jongens erbij te hebben, die voor een goede sfeer in de kleedkamer zorgen en iedereen scherp houd

Voegt hij werkelijk wat toe of is dit een trucje om aan de voorwaarden te voldoen vaan de Franse bond en Uefa ( minimum aantal Fransen) ?

mooi dat Camara nog een jaartje langer blijft, hij klaagt nooit, is vriendelijk en zorgt nooit voor problemen en zoals hierboven al staat een sleutelfiguur in de kleedkamer!

Dit is een essentiële speler voor Psg, ervaren jongen die nooit klaagt als die niet mag spelen en zorgt voor enorm veel maturiteit in de groep. Zo'n jongens moet je koesteren.

12 mei 2014 om 23:59

Zo'n jongens serious?
@alexnijs 2x onder elkaar serious?

ON: Ik ken die Camara alleen qua naam maar iemand die de groep hecht houd is altijd welkom(hij zit er al 7 jaar, ja ik kan lezen) ookal is dat eigelijk de taak van de trainer.

13 mei 2014 om 11:48

@elpharaoh

"hecht houd" Serieus?

Zo'n jongens zijn ook nodig, verdient waarschijnlijk niet enorm veel, heeft tonnen ervaring, is blijkbaar een sleutelfiguur in de kleedkamer en een modelprof. Zo'n spelers worden wel is vergeten maar zijn echt heel belangrijk voor een club !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren