Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overbodige jeugdinternational van PSV op weg naar Turkije

Laatste update:

Burak Kardes heeft PSV per direct verlaten, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De negentienjarige verdediger kwam dit seizoen zes keer uit voor Jong PSV, maar hij kreeg van de clubleiding te horen dat hij mag vertrekken. Hij is in onderhandeling met een Turkse club. Volgens Voetbal International is dat Ankaraspor.

/

Volgens het laatste medium zijn beide partijen nog met elkaar in onderhandeling. PSV vraagt 80.000 euro en een doorverkooppercentage voor de jeugdinternational van Turkije, maar dat is Ankaraspor niet van plan om te betalen. Desondanks lijkt een transfer dichtbij.

Ankaraspor speelde in het verleden in de Süper Lig, maar momenteel is de club uit de hoofdstad actief op het tweede niveau. In de 1. Lig staat het team er uitstekend voor: Istanbul BBSK voert de ranglijst aan met 39 punten, Ankaraspor volgt op een afstand van 2 punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 januari 2014 om 18:49

Blijkbaar niet, want anders had een andere, met alle respect grotere club dan ankaraspor deze jongen wel opgepikt.

5 januari 2014 om 19:31

Jij denkt dus dat alle grote clubs een perfecte scouting hebben?

Je beseft natuurlijk zelf ook wel dat dat onzin is?

5 januari 2014 om 20:55

Waarom reageer je zo geïrriteerd, 2045?
Als hij geen Burak Kardes had geheten, had je dan hetzelfde gezegd?

On:
Ankaraspor is op de weg terug naar de Super Lig, het zou voor dit jonge talent een goede overstap zijn.

5 januari 2014 om 18:49

Is absoluut niet een heel groot talent. En hij iss bovendien ouder dan Rekik dus hoe kan hij dan in potentie beter zijn. Hij speelt trouwens ook helemaal niet op dezelfde positie als Rekik en Bruma. Heeft bij Jong PSV al een aantal keer laten zien dat hij dat niveau niet eens aan kan.

5 januari 2014 om 19:04

Leeftijd zegt niets over potentie.
Ik zeg niet dat deze gast meer potentie heeft dan Rekik maar alleen omdat Rekik op het moment op een jongere leeftijd verder is betekend niet dat hij ook meer potentie heeft.

Niet iedere speler ontwikkelt zich op dezelfde manier. De een zet de grootste stappen op jonge leeftijd en de ander pas wanneer hij begin 20 is.

Bv bij Bruma werd op zijn 19e ook gezegd dat het in potentie een wereld topper is maar sindsdien heeft hij zich nauwelijks ontwikkelt.

5 januari 2014 om 21:49

Maar Rekik is niet 1 stap, maar 5 stappen verder dan deze jongen. En natuurlijk kun je je op latere leeftijd ontwikkelen, maar zelfs al hij zich nog enorm gaat ontwikkelen gaat hij het niveau van PSV niet halen.

5 januari 2014 om 18:50

6 competitie wedstrijden voor jong PSV , als hij zo goed was waarom mag hij dan vertrekken?

5 januari 2014 om 18:52

Complete onzin; deze jongen is ten eerste rechtsback en geen centrale verdediger. Ten tweede is het een middelmatige speler die waarschijnlijk nooit het eerste van PSV zal halen al was het alleen maar omdat hij voorlopig Arias en Brenet voor zich heeft.

5 januari 2014 om 19:00

Vergeten dat Rekik 18 is? Terwijl Burak alweer 19 is?

5 januari 2014 om 19:28

En dan is PSV nog zo grappig om een doorverkooppercentage te vragen, zovan we willen hem nu niet maar als hij ooit nog veel waard wordt willen we ons deel! Dacht het niet.

5 januari 2014 om 19:36

Hoezo dacht het niet? Deze speler is toch van Psv? Dan mag PSV toch vragen wat het wil, of heb ik het nu mis? Zo was Amrabat ook te min voor de basis maar heeft het doorverkoop percentage toch nog de kas doen rinkelen.

5 januari 2014 om 20:01

Ze zeggen eerst dat 'ie op mag rotten, maar willen nog wel van hem profiteren? Als ik deze jongen was zou ik niet akkoord gaan met zo iets hoor? Als hij het dan maakt krijgt PSV nog wat geld terwijl ze hem nu willen lozen.

5 januari 2014 om 20:34

elcoreano,

Wat is er mis om zo een clausule erin te passen. mag Psv niet aan een speler verdienen? En oprotten zal Psv echt niet zeggen.
Hij "mag" vertrekken. Er staat niet hij "moet" vertrekken.

5 januari 2014 om 21:47

PSV heeft 8 jaar lang geld en tijd in zijn opleiding geïnvesteerd dus dan mogen ze er toch ook wel iets voor terug krijgen.

5 januari 2014 om 22:02

@ Elcoreano.

Welkom is de grote mannen wereld ...

Psv heeft hem een keurige opleiding gegeven. Dus als hij later toch beter ontwikkeld dan heeft psv hier een groot deel aan te danken. snap je ?

Maar niet om het een of ander maar volgens mij zijn de Turkse mensen op deze site die doen alsof ze hem onrecht aandoen ?

5 januari 2014 om 23:39

Het woordje "mag" wordt niet bedoelt met dat hij een keuze heeft, of toestemming heeft om de club te verlaten. Er is wel degelijk sprake van oprotten omdat hij te horen heeft gekregen dat 'ie weg mag. Met wegmogen bedoelen ze dus weg moeten. "mag" is gewoon een nettere manier, maar er is geen keuze bij tte pas hoor.

5 januari 2014 om 23:41

Ik denk dat Turken hier gevoeliger voor zijn dan anderen ja, wat best logisch kan zijn. Maar ik geef toe dat ze zijn opleiding betaald hebben, maar dat is geen liefdadigheid maar pure marketing. Maar het gaat me er om dat hij weg Moet en dan is hij nog niet van ze "af". Mij lijkt het beter om een keuze te maken: Zien jullie potentie in hem waar geld aan hangt? Hou hem dan! Willen jullie hem kwijt? Vraag dan een vergoeding maar niet zo iets.

Ankaraspor? Die spelen in de tweede divisie. Je zou verwachten dat een jeugdspeler van PSV wel op zijn minst naar een middenmoter kan.

5 januari 2014 om 19:00

Het is iemand die het dus niet in de jupiler league heeft gehaald he, ik vind het eerlijk gezegd al knap dat hij zo snel een club kan vinden. Al helemaal als deze club volgend jaar op het hoogste niveau gaat spelen.

5 januari 2014 om 19:01

Kardes is een typisch voorbeeld van een speler die wordt gebruikt als opvulling. In Jong PSV spelen een paar echte talenten, een paar semi-talenten (middenmoot) en de rest is opvulling. Kardes kan er echt ontzettend weinig van.

5 januari 2014 om 19:28

Ankaraspor staat wel op een promotieplek en heeft een heel erg goed voetballend elftal staan daarnaast is het een mooie stap voor hem als hij nog 12 wedstrijden als basis kan pakken anders wordt het nog moeilijk om volgend jaar ook als basis te kunnen spelen. Lastige beslissing die hij neemt maar opzich wel een slimme aangezien hij alleen terecht kan bij een topklasser in nl.

Nee. Deze jongen kan er werkelijk waar niks van. Stapelt fout op fout. Hoe deze jongen ooit bij PSV terecht gekomen is is mij een raadsel.

Er lijkt geen akkoord te zijn, desondanks lijkt een transfer dichtbij. Willen ze zo graag van hem af?

Kunnen ze hem niet gewoon verhuren? Kan altijd wat worden. En anders wel meer dan 80.000 euro.

5 januari 2014 om 18:52

Nou ja als hij bij Jong PSV als geen basisplaats heeft lijkt het me sterk dat hij ooit het niveau van PSV 1 gaat halen.

5 januari 2014 om 19:33

Waarom denk je dat hij geen basisplaats heeft bij jong Psv? Omdat er een Bulgaars international op zijn plaats staat met een ruim salaris

5 januari 2014 om 21:45

Omdat hij ook niet speelt als Manolev niet speelt. Dengering staat rechtsback als Manolev niet speelt.
En v Vlerken schuift niet voor niks door vanaf de A1.

Snap niet waarom er geen Turkse spelers doorbreken in Nederland, maar wel in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Zelfs in Frankrijk en Zweden lopen er aardig wat spelers rond... Nederland blijft een mysterie voor mij.

5 januari 2014 om 21:07

Volgens mij als ze een klein beetje goed zijn gaan ze meteen goud zoeken in Turkije, zoals die Turkse linkspoot van Ado. Ozyakup had 2 jaar lang gestaan bij AZ alles gespeeld ipv Maher als hij bij AZ was gebleven, hij is namelijk een generatie ouder. Usta van PSV kan ik me ook herinneren, ook jong weg uit Nederland. Ze willen te snel naar de Turkse competitie terwijl je daar minder tijd krijgt om je te ontwikkelen bij die grote clubs. En laten we eerlijk zijn, Turkse talenten zijn nou eenmaal niet de beste talenten in Nederland.. die van Marokkaanse afkomst zijn hier veel betere voetballers.

5 januari 2014 om 22:48

Marokkanen zijn vaak spelers met een goede techniek en explosiviteit, en in Nederland vinden ze dat een spektakel. Ze breken door, maar we kunnen allemaal een aantal namen noemen van Marokkaanse spelers die het hebben verprutst.

Het feit is dat er wereldwijd meer Turken dan Marokkanen doorbreken.

On: dit is niks nieuws, want hij had het al openbaar gemaakt. tjah, als je het niet hebt gemaakt, dan is dat jammer. Hij heeft in ieder geval het een en ander geleerd van het Nederlandse voetbal, hopelijk heeft hij het naar zijn zin in Turkije en laat hij wat leuks zien. Soms is het beter om een andere weg in te slaan, het is absoluut geen schande ofzo.

6 januari 2014 om 08:20

basakcioglu van heerenveen kan nog wel de beste uit de eredivisie worden. Dus er zijn genoeg turken die nog zullen doorbreken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren