Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opvallende wending: Brighton komt met statement op Twitter over Cucurella

Laatste update:

Brighton & Hove Albion ontkent dat het een akkoord heeft met Chelsea over de transfer van Marc Cucurella. Transfermarktexpert Fabrizio Romano kwam woensdagavond met het nieuws dat de club uit Londen zich voor vijftig miljoen euro heeft verzekerd van de diensten van de linkervleugelverdediger, maar daar is volgens Brighton dus absoluut geen sprake van. De club reageert opmerkelijk genoeg middels een statement op Twitter op de geruchten.

Romano was uiterst stellig in zijn berichtgeving woensdag, toen hij stelde dat de deal beklonken was en er geen weg meer terug was voor alle betrokken partijen. De linkervleugelverdediger moet voor een slordige zestig miljoen euro de overstap maken, zo meldde de transfermarktexpert. Volgens Brighton is van een akkoord echter nog geen sprake. "In tegenstelling tot onnauwkeurige berichten van tal van media vanavond, is er met geen enkele club overeenstemming bereikt over de verkoop van Marc Cucurella", aldus de club.

Het statement is opvallend te noemen, daar clubs zich doorgaans niet mengen in berichtgeving uit de media. Cucurella kwam zelf al snel tot een persoonlijk akkoord met Chelsea. De onderhandelingen tussen beide clubs leken in eerste instantie ook vlekkeloos te verlopen. Eens te meer omdat the Blues bereid waren om verder te gaan dan het eveneens geïnteresseerde Manchester City. Bovendien biedt Chelsea Levi Colwill aan als ruilwaar.

Cucurella is opgeleid bij Barcelona en werd in de zomer van 2012 opgenomen in de cantera van los Azulgrana. Uiteindelijk bleef de linksbenige Spanjaard tot medio 2020 bij de Catalaanse grootmacht, waarna hij voor ruim elf miljoen euro verkocht werd aan Getafe. Een jaar later was Brighton al overtuigd van zijn kunnen en telde het achttien miljoen neer. Na één seizoen lijkt de man met de weelderige haardos dus opnieuw een fraaie transfer te maken.

Is dit een aanwinst voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik snap dat er nog geen akkoord of iets dergelijks is, maar ik hoop voor brighton dat ze deze gozer voor 50mil kunnen verkopen. dat is toch een geweldig bedrag voor zo'n club.
de speler is ook geen geweldenaar ofzo, gewoon leuk verdedigertje voor de middenmoot Pl.
daar komt brighton ook wel weer overheen met een aankoop of jeugd speler.

4 augustus 2022 om 11:28

brighton moest tagliafico als vervanger halen, anders Willems die al ervaring heeft in de PL

4 augustus 2022 om 11:32

Brighton wordt niet bang van 50 miljoen. Leeds geeft voor 110 miljoen uit deze zomer en promovendus Nottingham Forest geeft 95 miljoen uit. De Premier League is al een eigen super league

4 augustus 2022 om 12:42

@Meneerja Leeds heeft ook voor een godsvermogen geld mogen ontvangen. Het zijn vooral de top clubs en de wat grotere Engelse clubs (Everton, Villa, Newcastle) die netto veel hebben uitgegeven. Sommige clubs heeft zelfs netto winst gemaakt de afgelopen jaren over alle transfers

Zo zie je maar dat journalisten berichtgeving als ‘van horen zeggen’ brengen als absolute waarheid en dat de rest van de media hierin meegaan. Overigens zonde dat Barca hem ooit heeft laten gaan. Ik kan me de wedstrijd Getafe-Ajax nog herinneren waarin hij een absolute plaaggeest voor de verdediging was.

4 augustus 2022 om 11:36

Fabrizio is de beste transfer journalist. Dat Brighton nu opeens moeilijk doet en spierballen wilt tonen met zo'n gare statement wil niet zeggen dat hij zomaar iets overneemt.

4 augustus 2022 om 11:46

Whut? Fabrizio is commericeel vooral heel slim en heeft veel contacten, maar een journalist en dan ook nog de beste? Tap-in merchant.

4 augustus 2022 om 11:51

Maar wanneer hij tapt in dan weet je vrijwel zeker dat het doorgaat. Voor Fabrizio had je veel journalisten die 50/50 goed en fout hadden.

4 augustus 2022 om 11:56

Dat is waar, maar maakt het voor mij echt niet een goede journalist of speciaal wat hij doet.

4 augustus 2022 om 14:39

Het is wel speciaal hoor. Zeven jaar geleden kwam het nog voor dat er plots een transfer bekend geworden was. Zie je tegenwoordig bijna niet meer.

4 augustus 2022 om 11:53

Het blijft altijd maar afwachten wat waar is. We kunnen wel speculeren, maar het is pas zeker als Chelsea Cucurella presenteert als nieuwe aanwinst. Tot dit tijd is Cucurella nog een Brighton speler.

Dit was gisterenavond al een groot topic, Fabrizio heeft hierop ook uitdagend gereageerd. On : Het doet me niet goed om te zien hoe Chelsea zich profileert met Boehly. Waar eerst het gestructureerde, tactisch en bovenal transparant beleid de club naar een hoger level tilde is deze periode precies het tegenovergestelde. Als fan is dit precies waar ik bang voor was. Naast alle mislukte deals die klapte op kleine details vindt ik dit ook weer een vaag verhaal, we hebben goede talenten, goede spelers en een goede coach. Bestuurlijk moeten we wel weer echt gaan bouwen. Ik heb er alle vertrouwen in maar er moeten weer mensen met verstand bepaalde functies gaan bekleden.

4 augustus 2022 om 11:37

Ik ben het met je eens. Ik denk dat Boehly het onderhandelen over transfers een beetje heeft onderschat. Ik hoop dat hij dit zelf ook inziet en na deze transferperiode een technisch directeur gaat aanstellen. Als hij dit zelf niet inziet hoop ik dat hij intern geadviseerd wordt om dit te doen.

Wel moet ik toegeven dat ik de transfers van Sterling en Koulibaly wel goed vind.

4 augustus 2022 om 11:44

Zeker qua periode mogen we niet klagen hoor. Maar het oogt en leest allemaal onrustig. Als je ziet bij clubs waarmee de Europese strijd aan moeten gaan lijkt het bij ons wel een speeltuin. We worden ( door de media ) gelinkt als 1267 spelers, we grijpen ( volgens de media ) 1188 keer mis. Dat zie bij pak 'm beet een Bayern Munchen niet. Dat was onder onze legend Roman A. ook niet het geval.

4 augustus 2022 om 11:51

Misschien zit er ook wel een geniaal masterplan achter het onderhandelen van Boehly bedacht ik mij gister.

Chelsea weet dat Barcelona geïnteresseerd is in Kounde en Raphina. En gaat zich mengen in de strijd voor deze spelers (terwijl Chelsea ze eigenlijk niet eens wilt). Dit puur om te zorgen dat Barcelona doortastender moet zijn om deze spelers binnen te halen, waardoor ze dus hogere salarissen moeten bieden.

Voordat Barcelona deze nieuwe spelers kan inschrijven moeten ze hun salarishuishouding verminderen. O.a. Frenkie de Jong speelt hierin een cruciale rol gezien zijn salaris. Dus moeten ze hem verkopen of vragen om zijn salaris te verminderen. Als hij dat laatste niet doet is Barcelona nood gedwongen om Frenkie de Jong te verkopen. Anders zitten ze met aankochten spelers die ze niet kunnen inschrijven.

Het zal echt geniaal zijn als dit allemaal een vooropgezet plan is om Frenkie de Jong te halen. Maar als dat niet zo is dan is het inderdaad niet goed gehandeld van Boehly. Hoewel we hem wel de credits voor Koulibaly en Sterling moeten geven.

4 augustus 2022 om 11:56

Hein, je bent zelf net zo creatief als wat je Boehly toedicht... Natuurlijk werkt het niet zo, maar het is voor de fans altijd leuk om zulke dingen aan iemand toe te dichten. Arsene Wenger heeft op zo'n manier ook ontelbare dingen geregeld voor de toekomst van Arsenal.

4 augustus 2022 om 12:02

Haha tja... wie weet! Zou je persoonlijk blij zijn met het aantrekken van F. de Jong? Middenveld is prima bezet toch? Of wat/wie hoop jij nog dat we aantrekken?

4 augustus 2022 om 12:26

Klopt het middenveld is inderdaad prima bezet, maar ik Frenkie de Jong wel een echte topper. Als je die binnen kan halen moet je dat naar mijn mening altijd doen.

Persoonlijk hoop ik vooral dat Colwill blijft. En dat dat nog een Centrale verdediger halen bijvoorbeeld Gvardiol of Fofana. Verder heb ik ook vernomen dat Memphis mogelijk transfervrij bij Barcelona kan vertrekken. In dat geval zie ik hem ook graag naar Chelsea komen. Dan hebben we ook weer een extra speler voor in het centrum ipv. Lukaku.

4 augustus 2022 om 13:09

Lijkt me wel wat vergezocht. Zowel bij Raphinha als Kounde waren de clubs al rond over het transferbedrag.

4 augustus 2022 om 19:49

Gvardiol moet je niet halen als je Colwill hebt. Dan heb je twee linkspoten die alleen lcv kunnen spelen.

Ik hoop dat dit waar is. Veel te duur voor een positie waar je een back up nodig hebt. Ook omdat je dus geen deal hebt waarin Colwill de andere kant op gaat. Emerson houden of opzoek gaan naar een goedkopere alternatief. Sws vind ik het onverstandig om een speler voor link te halen terwijl Alonso en Emerson er nog zijn. Straks heb je vier spelers voor een positief. Eerst maar een verkopen.

4 augustus 2022 om 11:41

Naar mijn mening zijn Emerson en Alonso niet goed genoeg. Je moet wel een goed alternatief hebben voor de linksback positie om te kunnen concurreren met Man City. We hebben vorig seizoen een half seizoen met Alonso gespeeld en het constrast met Chilwell was naar mijn mening veel te groot. Emerson stond altijd achteraan in de pikorde (zelfs achter Alonso) dus het zal me verbazen als hij wel het gewenste niveau heeft.

4 augustus 2022 om 13:00

Hoe heb jij Emerson beoordeeld op wingback? Hij heeft onder TT daar misschien 1x gespeeld, werd voor de rest altijd op LCV gezet. Spelers moeten wel een kans krijgen voordat ze afgeschreven worden. Denk zelf dat Emerson een prima backup for Chilwell is.

4 augustus 2022 om 12:36

Emerson is gewogen en veel te licht bevonden. Als je de CL nog een keer wilt winnen kun je niet met Emerson op de back aan komen zetten.

4 augustus 2022 om 12:38

Je kunt hem wel met Alonso winnen maar niet met Emerson? Doen niet veel onder voor elkaar

Hahaha dacht echt Barca coming in met verrassende wending

Maar voor de club lijkt mij echt goed bod. Zoveel miljoenen + talent. Gewoon doen!

Spelen ze ook in op de Piastri (formule 1 ) meme?
Lijkt me toch een kwestie van tijd, die komen er echt wel uit hoor.
Overigens is die tweet al van gisteravond, tamelijk laat dat VZ er nu pas mee komt.

Als me boy Fabrizio de akkoord al heeft bevestigd maakt het niets uit wat Brighton zegt, die onderhandelingen lopen vast nog. Die transfer naar Chelsea gaat echt wel gebeuren.

Ze geven alleen aan dat er op dit moment geen deal is omtrent Cucurella. Ik hoop dat die deal van Levi Colwill ook niet zo is en dat hij gewoon bij ons Chelsea blijft.

4 augustus 2022 om 11:43

Chelsea moet gewoon met Koulibaly-Silva-Colwill als centraal duo spelen met Chalobah en Sarr als backups. Daar moet inderdaad nog 1 iemand bij die alvast kan wennen en volgend seizoen Silva kan opvolgen. Hierbij zou je kunnen denken aan Tapsoba (bayer 04 Leverkusen) of Kehrer (psg).

4 augustus 2022 om 11:45

Klopt dat hoop ik eigenlijk ook, hoewel je dan wel een risico neemt. Je zal eventueel Sarr kunnen weg doen en dat met Koulibaly - Silva - "aankoop" als eerste keuze kunnen spelen. En dan Chalobah en Colwill als back-up. Ze zullen genoeg aan spelen toekomen (colwill en Chalobah). Want Thiago Silva zal nooit al de wedstrijden kunnen gaan spelen. Dus daar is sowieso vaak een plekje vrij. Verder kan er altijd een blessure optreden bij een andere speler dus er is genoeg potentie op veel speeltijd voor beide heren.

Brighton kan wel zeggen dat het niet zo is, maar ik geloof het pas als ook Fabrizio bevestigd heeft dat het niet rond is!

4 augustus 2022 om 11:43

Zelfs de besten kunnen er weleens naast zitten. De komst van Cucurella zal ik wel toejuichen alleen hoop ik dat het bedrag wel lager is dat wat Fabrizio vermeld. Daarnaast hoop ik ook dat die constructie rondom Colwill niet zo is zoals eerder vermeld.

Spannende tijden!



Cucurella zou een prima aankoop zijn hoor. Maar 50 miljoen is wel extreem veel in mijn ogen. Als ze dan ook nog Colwill in de deal betrekken, zou het echt buitensporig zijn in mijn ogen.

Hou dan Colwill, verkoop Alonso en ga voor een goedkoper alternatief op de back. Een Grimaldo bijvoorbeeld. Is defensief zwakker, maar als wingback zal die het denk ik wel gewoon goed doen in aanvallend opzicht.

Of Gaya bij Valencia oppikken.

4 augustus 2022 om 13:03

We hebben nog Emerson en ik denk niet dat Gaya een PL waardige speler is. Daarnaast met Emerson en Alonso op dit moment genoeg backup. Ook Odoi en Puli zouden daar kunnen spelen.

4 augustus 2022 om 16:24

Pulisic moet je echt niet op de wingback willen. En Odoi alleen op de rechter wingback in mijn ogen.

James - Odoi op rechts. Op links Chilwell & Emerson.

Alonso zou ik ook direct verkopen, heeft het niveau niet. Zo'n Gaya is echt stukken beter dan hem, echt wel meer een PL waardige speler dan hem hoor.

Verder zou ik als Chelsea zijnde vooral een back-up voor James halen en een CV erbij halen. Tenzij ze Colwill een eerlijke kans gaan geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren