Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opponent van Ajax neemt talentvolle aanvaller over van FC Twente

Laatste update:

PAOK Saloniki heeft zich weten te versterken met Antonis Stathopoulos. De achttienjarige aanvaller maakte deel uit van FC Twente Onder-19 en heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een contract bij de tegenstander van Ajax in de derde voorronde van de Champions League.

/

“Ik ben erg blij met deze transfer. Ik wil mijzelf hier verder ontwikkelen en wil ook de rest van het team gaan helpen. Mijn voornaamste doelstelling is om met PAOK in het eerste elftal het hoogst haalbare te bereiken”, aldus Stathopoulos op de clubwebsite. PAOK geeft aan de spits drie jaar geleden al te hebben willen halen, maar nu is de transfer dus alsnog gelukt.

Stathopoulos maakte in de zomer van 2013 de overstap van Erani Filiatron naar de jeugdopleiding van FC Twente en een jaar later tekende hij een opleidingscontract in De Grolsch Veste. “Mijn ambitie voor de lange termijn is het eerste van Twente halen”, zei de international van Griekenland Onder-19 er toen bij.

Denk jij dat Antonis Stathopoulos gaat doorbreken bij PAOK Saloniki?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat de leegloop zich niet beperkt tot het A-team maar dat er ook talentvolle jeugdspelers vertrekken bij Twente..

28 juli 2016 om 14:48

Weinig gespeeld en amper tot niet gescoord bij de A1, denk dat dat best meevalt. Van de A-jeugd zijn de grootste talenten naar de beloften en de rest naar beloften elftallen van Go Ahead, PEC enzo. Versterkt met spelers van Ajax, Vitesse en AZ. Denk dat het goed meevalt. Vertrek van Mendonca was wel aderlating.

28 juli 2016 om 15:36

@ Cookinho

Ik moet zeggen dat ik de jeugd van Twente alles behalve op de voet volg, dus geen flauw idee heb over hoe talentvol deze speler uiteindelijk echt is, ik ga af op wat er geschreven wordt, maar voetbalzone is nogal losjes met termen als 'talentvol' en 'de nieuwe messi'.

28 juli 2016 om 19:03

Versterkt met een speler van Vitesse? Wie dan?

28 juli 2016 om 15:47

hij verdiende ook een vermogen, blij dat hij weg is

28 juli 2016 om 16:01

Met een opleidingscontract? Dat lijkt mij sterk.

28 juli 2016 om 19:05

de clubwatcher van tubantia is erg betrouwbaar en die zei dat deze man belachelijk veel verdiende. Daar is mijn uitspraak op gebaseerd, mss in verhouding tot een normaal opleidingscontract

@selassi, dat is inderdaad een zorgwekkende ontwikkeling. De Tukkers zullen de komende jaren, gezien hun precaire financiële situatie, vooral moeten inzetten op de ontwikkeling van zelf opgeleide talenten en op het huren van spelers. Dat betekent eigenlijk dat juist talenten meer dan voorheen de kans krijgen zich bij FC Twente (door) te ontwikkelen. Ik moet bij het vertrek van Antonis Stathopoulos wel aantekenen dat ik nog nooit van deze voetballer had gehoord. Waarbij ik me eveneens afvraag of Stathopoulos wel goed genoeg was voor FC Twente. Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat het talent weer graag in Griekenland aan de slag wilde? Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan.

Stathopoulos tekende voor 3 jaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren