Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ophef over bizar tafereel na BVB - Atlético: ‘Grootste Arschloch in het stadion‘

Laatste update:

In Duitsland is ophef ontstaan na afloop van de Champions League-kraker tussen Borussia Dortmund en Atlético Madrid. De Duitse ploeg wist in het eigen Signal Iduna Park met 4-2 te winnen van Atlético, maar het gaat op internet vooral over een triest moment na afloop.

Julian Brandt opende dinsdagavond de score namens BVB. De Duitse middenvelder speelde verdienstelijk en werd door de Champions League beloond met de Man of the Match-award.

Na de wedstrijd gaf Brandt zijn shirt aan een fan van Dortmund. De man die het shirt van de ster van de avond ontving, zat in een rolstoel. Op beelden op social media is te zien hoe een andere man het shirt van Brandt afpakt en er snel vandoor gaat.

De dief wordt nog achterna gezeten door iemand anders, maar het lijkt er niet op dat hij is achterhaald. Gelukkig voor de man in de rolstoel lijkt het alsnog goed te komen.

Marius Wolff, teamgenoot van Brandt, heeft net als bijna een half miljoen andere mensen de beelden gezien. Op X reageert hij ‘wordt geregeld’ onder een video van het incident.

Dortmund won dus dinsdagavond met 4-2 van Atlético. Naast Brandt namen ook Ian Maatsen, Marcel Sabitzer en Niclas Füllkrug een treffer voor hun rekening.

In de halve finale van het miljardenbal wacht nu een tweeluik met Paris Saint-Germain. De Franse ploeg voltooide dinsdagavond een spectaculaire comeback tegen FC Barcelona (1-4).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die man heeft hem toch wel terug gegeven? Zo triest is niemand hoop ik. Zeker niet een volwassen man.

17 april 2024 om 10:33

Ik moet je helaas uit je droom helpen: zulke trieste mensen zijn er zeker. Sterker nog, sommige zijn zelfs nog erger. Gelukkig staat hij met zijn kop vol in beeld, dus hij zal zich achteraf wel bedacht hebben.

17 april 2024 om 10:34

Tja, aanwezigheid in of rondom een voetbalstadion doet gekke dingen met volwassen mannen. Je gaat bussen bekogelen, pissen in bekers en die gooien, stoeltjes gooien, doodsverwensingen roepen en ga zo maar door. Dit verbaast mij dan ook niet zo.

17 april 2024 om 10:38

Dit valt nog mee hoor. Moet je maar eens naar de Amerikaanse MLB kijken. Genoeg gevallen dat een kind in het publiek van misschien nog geen eens 10 jaar oud een homerun pakt, en er volwassen mannen op hem duiken om de bal te stelen.

17 april 2024 om 10:51

Onbegrijpelijk. Werkelijk onbegrijpelijk. Alleen inderdaad, ik heb er wel eens beelden van gezien. Gelukkig zijn by far de meeste mensen niet zo, maar dat er een groep mensen is dat zo denkt, dat is voor ons hier al niet voor te stellen (gelukkig ook maar).

Nou ja, ik ga weer in mijn roze bubbel leven waar dit soort idioten niet bestaan!

17 april 2024 om 12:01

Tis niet veel anders dan wat die zakkenrollers en woningovervallers doen. Vaak zijn de ouderen onder ons het slachtoffer en in sommige gevallen met bruut geweld. Vroeger hoefden deuren niet op slot en tegenwoordig moet je uitkijken of je niet voor de verkeerde zogenaamde pakketbezorger de deur opendoet. Hoe ziet de wereld er straks uit voor onze kleinkinderen?

17 april 2024 om 14:16

Zo verkeerd is de wereld helemaal niet. Ik doe mijn deur zo vaak niet op slot. Zelfs niet als ik wegga.

Er gebeurt ook helemaal niet veel meer dan vroeger. Het valt alleen meer op, omdat het overal direct te lezen is. Nogmaals: De meeste mensen, echt verreweg de meesten, zijn goed.

17 april 2024 om 11:28



"zo triest is niemand hoop ik"

Helaas. Ik heb gisteren volwassen mannen de bus van hun eigen club zien bekogelen. Verder zie je wekelijks ook volwassen mensen elkaar mishandelen omdat ze fan/supporter zijn van een andere club dan hun eigen. Een voetbalshirt afpakken van een gehandicapte is voor "zulke" mensen dan ook volkomen normaal.

Het is jammer voor de normale mensen die wel gewoon van een potje voetbal willen en kunnen genieten zonder al hun fatsoen te verliezen, maar wat mij betreft worden personen zoals dit aan de hoogste boom opgehangen. Schandelijk.

Hij ging er nou niet als de Brandtweer vandoor dus die hadden ze meteen duidelijk kunnen maken dat hij niet de goede keuze maakte. Zielig zeg. Maar ja, misschien geestelijk niet in orde waardoor hij dat niet begrijpt.

17 april 2024 om 10:35

Gast lijkt op het eerste oog ook niet het scherpste mes in de la te zijn, dus mss heeft hij zelf niet in de gaten wat hij aan het doen is.

Die man die het shirt afpakt gaat zijn karma nog wel krijgen. Zielige actie om zoiets te doen. Al lijkt het of die zelf ook niet helemaal honderd is

Dan zou je toch hopen dat karma bestaat en er totaal uit het niets een koelkast uit de lucht op die kerel komt vallen.Hoe kansloos ben je dan zeg.

De beste man gaat absoluut herkend worden en zal niet meer zo prettig in het stadion zitten.

Dat niemand in de buurt zo'n minkukel niet een enorme optater verkoopt.

Als update, die vrouw die het shirt pakt is sinds jaren de vriendin van de rolstoelmeneer, dus het shirt is gewoon bij hem aangekomen. Twitterlink is ook al verwijderd zo te zien, dus een hoop ophef om niets.

17 april 2024 om 15:16

Zou mooi zijn als ze dit artikel dan ook meteen verwijderen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren