Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Onaangenaam verrast Real Madrid denkt nu al na over beëindiging huurdeal’

Laatste update:

Villarreal versterkte zich in de aanloop naar het huidige seizoen op huurbasis met Takefusa Kubo en el Submarino Amarillo leek goede zaken te hebben gedaan met het inlijven van het Real Madrid-talent. De negentienjarige Japanner komt vooralsnog echter nauwelijks voor in de plannen van trainer Unai Emery en daar is de Koninklijke volgens berichten uit Spanje bepaald niet blij mee.

Radio Marca meldt woensdag dat de ontwikkelingen in Vila-real met argusogen worden gevolgd vanuit het Santiago Bernabéu. Kubo kwam weliswaar in alle vijf LaLiga-wedstrijden die Villarreal dit seizoen tot nu toe speelde in actie, maar verspreid over vijf korte invalbeurten stond hij in totaal slechts 54 minuten op het veld.

Real Madrid is volgens de berichtgeving ‘onaangenaam verrast’ door de gang van zaken in het Estadio de la Céramica. De regerend landskampioen stalde Kubo juist bij Villarreal om hem bij een goed voetballende ploeg ervaring op te laten doen en ziet van dit plan voorlopig weinig terechtkomen. De Madrilenen zouden er zelfs al over nadenken om de dribbelaar in januari terug te roepen als zijn situatie niet verbetert.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Real Madrid voor een dergelijk scenario kiest. In het verleden werd doelman Andriy Lunin voortijdig teruggehaald van een verhuurperiode bij Real Valladolid omdat hij daar niet aan spelen toekwam. De Oekraïner werd vervolgens naar Real Oviedo gestuurd. Ook het verblijf van Jesús Vallejo bij Wolverhampton Wanderers werd voortijdig afgekapt en de verdediger sloot zich daarna aan bij Granada.

Vind jij dat Takefusa Kubo meer kansen moet krijgen bij Villarreal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap ik volkomen. Kubo heeft meer talent in zijn kleine teen dan de rest van de voorhoede. Super talent en verdient gewoon een basisplaats daar. Als real zijnde zou ik hem gewoon terug halen en ergens anders stallen. Genoeg teams die hem kunnen gebruiken.

7 oktober 2020 om 18:40

als ie beter is dan de rest van Villareal, waarom speelt ie dan niet? Misschien is de stap gewoon nog iets te groot of heeft Real / Kubo de kansen voor hem wat te hoog ingeschat en moet ie naar een team waar wie wel 100% speeltijd heeft

7 oktober 2020 om 19:08

Volgens mij concurreert hij een beetje met die Chukwueze, wat een jonge speler is en die eigendom is van Villarreal. Kan best dat Emery liever speelt met spelers die onder contract staan bij Villarreal in de hoop dat ze die na een goed seizoen kunnen verkopen om wat meer financiële slagkracht te hebben. Als dat het geval is komt een huurling altijd op de tweede plek en pas in de basis als de eigen spelers er echt niks van bakken..

7 oktober 2020 om 21:51

Chukwueze vind ik persoonlijk een erg goede voetballer. Met iets meer scorend vermogen zoh dst gewoon een gigantisch talent zijn, dus dan kan ik me voorstellen dat Kubo moet banken.

7 oktober 2020 om 18:52

Valt ook wel mee hoor. Als rechtsbuiten speelt nu Gerard Moreno, Spaans topscorer in de La Liga vorig seizoen en international. Kubo is echt een groot talent, maar die kan nog lang niet tippen aan dat rendement. Bij Mallorca liet hij vaak leuke dingen zien, maar op basis van vorig seizoen had ik hem ook nog niet in de basis verwacht bij Villarreal.

7 oktober 2020 om 19:51

Precies, villareal heeft gewoon een goede voorhoede. Misschien gewoon niet zo'n goede keuze van real om hem daar heen te sturen.

7 oktober 2020 om 18:54

Ja klopt, slaat idd nergens op. Een 19 jarige gast de eerste paar wedstrijden laten invallen in een geolied team ipv gelijk in de basis zetten, gekken zijn het.

7 oktober 2020 om 22:18

Vind Kubo ook een groot talent hoor maar, Chuckwueze ook. Sterker nog, het zou mij niks verbazen als die verder komt uiteindelijk.. maargoed, de voorhoede is goed bezet. Hij is nu gewoon de eerste reserve, totdat hij bewijst dat hij beter is. Dat is voor zon speler toch niet slecht? Bij Real zal hij ook moeten vechten voor zn plek.

Tsja dit gaat niet best zo voor hem. Ja de coach maakt z'n keuzes maar elk minuut dat Kubo speelde zie je meer intelligentie in zijn spel dan die Chuku. Ook tegen barca, was hij zo zuur, dan komt Kubo erin en laat meteen veel meer zien. Emery moet hem eens een keer basis zetten. Hij zal veel meer kansen creeeren voor de 2 spitsen, Gerard en Alcacer. Maar ja als dit zo doorgaat moet er wel verandering in komen ja. Kubo moet aan spelen toekomen.

Volledig terecht natuurlijk. Kan beter naar Valencia gaan die geen geld hadden voor aankopen en een flink uitgedunde selectie hebben.

7 oktober 2020 om 18:55

Ja precies. Dat is het minste wat het bestuur van Valencia voor Javi Garcia kan doen, na al die ellende.

7 oktober 2020 om 19:10

Maar Valencia weigert zelfs spelers die gratis overkomen/gehuurd kunnen worden, misschien als Perez een paar miljoen toe geeft dat Lim toehapt Een middenveld/aanval met zowel Kubo als Kang-In zou aan de andere kant wel enorm goed scoren op de Aziatische markt.

7 oktober 2020 om 20:04

Lim heeft echt geen ontzettende mazzel dat er geen publiek in het stadion zit. De wijze waarop hij de club heeft uitgekleed is echt ongehoord. Het is ook slecht voor de competitie. Die heeft een sterk Valencia nodig.

Toch jammer voor hem hij is een generatie genoot van Ansu en speelde met hem en o.a Eric Garcia altijd samen in jeugdelftallen. In Camp Nou op speeldag 1 zat hij op de bank terwijl hij zijn maatje Ansu zag schitteren. Goede talentvolle speler maar mist nog een en het ander. Madrid moet hem verhuren aan de juiste club zodat hij minuten kan maken. Of lekker zelf gebruiken? Vind de rechterflank van Madrid verre van indrukwekkend, als of Kubo het slecht zou doen.

8 oktober 2020 om 07:10

Wat Fati doet is ook wonderbaarlijk. Weinig spelers kunnen dat bij de absolute top meen ik alleen Messi en Bojan. Verder hebben je jongens als Saka rondlopen bij Arsenal en Greenwood bij United alleen die spelen niet om de topprijzen daar. Persoonlijk zie ik niks bijzonders aan Garcia. Geen idee waarom Barca hem wil. Voor Kubo, hij moet laten zien dat hij beter is dan de spelers van Villareal.

Misschien zelfde route als Odegaard laten bewandelen? Twee jaartjes bij een subtopper in de Eredivisie laten bungelen om vervolgens de stap te maken naar Laliga en dan als volwaardig lid aansluiten bij Real.

7 oktober 2020 om 19:07

In de eredivisie?? Volgens mij heb jij Kubo nog niet zien spelen die is veels te goed voor de eredivisie

Goh, je zou bijna denken dat je al van tevoren kon bedenken dat Unai Emery geen oog heeft voor de ontwikkeling van jonge talenten.

7 oktober 2020 om 19:23

Onzin, Martinelli en Saka hebben erg veel gespeeld onder Emery. Emery was zelfs degene die Saka naar het 1ste team haalde en zowel Martinelli als Saka liet debuteren.. zelfde geldt trouwens ook voor Guendouzi die door Emery naar Arsenal is gehaald en erg veel speelde! Ook hebben Willock, Smith Rowe, Nketiah en Ainsley erg veel gespeeld onder Emery. Ik heb helemaal niks met hem maar bij Arsenal liet hij in ieder geval genoeg jonge spelers spelen..

8 oktober 2020 om 07:13

Kubo is simpelweg niet beter dan de spelers die in de basis staan bij Villareal. Hij moet zich bewijzen daar en dat lukt momenteel niet. Ligt niet altijd aan de trainer.

Jammer dat hij zo'n drama manager heeft

Het zou leuk voor die jongen zijn als hij dit jaar eens niet degradeert. Hij had kunnen weten dat je bij Madrid als jonge jongen weinig kansen krijgt. Het contract was natuurlijk wel erg aantrekkelijk.

7 oktober 2020 om 19:10

" Hij had kunnen weten dat je bij Madrid als jonge jongen weinig kansen krijgt." Klopt, jongens als Vinicius, Rodrygo, Odegaard en Valverde zijn namelijk doorgewinterde vedettes die de ontwikkeling van talenten als Kubo in de weg staan.

7 oktober 2020 om 20:02

Odegaard is inderdaad een goed voorbeeld. Die krijgt nog steeds geen vertrouwen van Zidane. En van de spelers die je opnoemt is alleen Vinicius iemand die dan ook echt in de startopstelling staat.

7 oktober 2020 om 20:52

Zidane heeft Odegaard vanaf Castilla al meegemaakt, dus als er iemand is die weet wat Real aan Odegaard heeft dan is hij het wel. Die komt er dus wel, krijgt gewoon de tijd om te wennen aan het niveau zoals Valverde eerder heeft gedaan om dan uiteindelijk een basisplaats af te dwingen.

7 oktober 2020 om 19:29

Wat heeft dit nou met zijn contract bij Madrid te maken? Casemiro, Asensio, Odegaard & Lunin zijn allemaal na hun aankoop meteen verhuurt geworden.. Dus jou redenering slaat kant nog wal.. Barca heeft zeker nooit een jongeling verhuurt hea mr Catalunya..

7 oktober 2020 om 21:10

Als Barcelona een jongeling verhuurt is de klans klein dat je ooit in het eerste komt te spelen. Ik snal Madrid sowieso niet qua jongelingen. Spelers als Reguilon zouden toch gewoon bij Madrid moeten spelen.

8 oktober 2020 om 11:53

Dat de kans klein is wil niet zeggen dat het niet gebeurt.. Alba, Pique en Fabregas werden zelfs verkocht om daarna terug gekocht te worden.. Reguillion had geen zicht op speeltijd met Mendy en Marcelo in het team. Als Marcelo binnen nu en 2 seizoenen vertrekt kan Reguillon als nog terug keren als die zijn huidige niveau blijft halen.. Cucurella zou bv ook bij Barca moeten spelen ipv Firpo maar die hebben ze dan juist weer verkocht aan Getafe...

Lekker naar een andere club sturen.

Good ebening.

Lol Villareal betaalt toch een vergoeding voor het huren? Real verwacht gewoon even dat een andere club een speler voor hun gaat opleiden. Als je dit soort taferelen wil voorkomen, zet hem dan totaal niet op de verhuurlujst. Deze jongen vind ik namelijk beter dan de gehypte Brazilianen

Kan Real wel begrijpen. Bovendien stelt Emery centrale spitsen zoals Gerard Moreno op de flanken, terwijl je zo'n talentvolle flankman (weliswaar gehuurd) op de bank hebt. Maarja als je huurspelers niet of nauwelijks wil gebruiken, begin er dan niet aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren