Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Olivier Giroud liep me straal voorbij en deed net of hij geen Engels sprak!’

Laatste update:

Jason Cummings komt kort na het WK in Qatar met een opmerkelijke anekdote op de proppen. De aanvaller van Australië ging enkele weken geleden na de 4-1 nederlaag tegen Frankrijk in de poulefase op jacht naar het shirt van sterspeler Kylian Mbappé, die hij uiteindelijk niet in handen kreeg. Cummings, die tegen de Fransen als invaller werd gebruikt, stond vervolgens versteld toen hij het probeerde bij Olivier Giroud.

"Na de wedstrijd had ik mijn zinnen gezet op het shirt van Mbappé", onthult Cummings in het programma The Project van Fox Sports. "Vergeet Giroud, ik ging voor de absolute topspeler Mbappé. En hij vertelde mij dat ik hem moest opzoeken in de kleedkamer, wat ik dus ook deed. Daar trof ik de materiaalman die ik mijn shirt gaf. Tien minuten later kwam hij terug met mijn shirt en zei: 'Nee, dat gaat absoluut niet gebeuren. Mbappé wil zijn shirt niet ruilen'." Cummings ging hierdoor enigszins teleurgesteld terug naar zijn eigen kleedkamer.

"Toen ik terugliep zag ik Giroud staan en vroeg: 'Giroud, mag ik alsjeblief je shirt hebben? Ik ben groot fan, wil je je shirt aan mij geven?'" Wat er toen gebeurde kon Cummings nauwelijks geloven. "Hij liep me straal voorbij en deed net of hij geen Engels sprak! Hij heeft nota bene tien jaar in de Premier League gespeeld", verwijst de Australische aanvaller naar de dienstverbanden van de spits van AC Milan bij Arsenal en Chelsea. "Hij liep me gewoon zo voorbij!"

Cummings, die het op het WK moest doen met de invalbeurt tegen Frankrijk, gaf niet op en nam alsnog een Frans shirt mee naar zijn eigen kleedkamer. "Gelukkig was daar Jules Koundé. Wat een geweldige gozer is dat! De eer was gered." Australië richtte zich op na de nederlaag tegen Les Bleus met overwinningen op Tunesië (0-1) en Denemarken (1-0). Het WK-avontuur strandde in de achtste finale na een nipte 2-1 nederlaag tegen de latere wereldkampioen Argentinië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Giroud praat prima Engels valt me wel tegen van hem dacht dat het een sympathieke gast was

21 december 2022 om 14:46

Mbappe ook wel triest. Eerst zeggen dat hij hem moet opzoeken in de kleedkamer en dan de materiaalman erop afsturen om hem af te wijzen. Zeg dat dan, dan was er geen probleem geweest.

21 december 2022 om 15:12

Waarschijnlijk gewoon achterover gedrukt door de materiaal man.

21 december 2022 om 15:56

En toch verbaast het me niks. Elke keer als ik weer in Frankrijk kom, zie ik de grootste horken van Europa.
Het is een mooi land, maar jammer dat er zoveel Fransen wonen.

21 december 2022 om 16:44

Beter dat Giroud geen Engels snapt met een achternaam als Cummings

21 december 2022 om 17:31

Fraaie grap Japie. 6.5/10. Maar als het Messi was dan had je hem uitgemaakt voor arrogante kwal en had je die grap niet gemaakt uiteraard.

21 december 2022 om 19:35

Of het nou Giroud of Messi is dat maakt niks uit. Als dit waar is dan is het gewoon verkeerd. We weten helaas het andere kant van het verhaal niet.

22 december 2022 om 11:16

Dan ken je Japie niet WQS.

Goh, bijna even onsympathiek als die Argentijnen, toch? Of mogen we dat nu niet zeggen;-)?

21 december 2022 om 14:46

Argentijnen zijn sowieso niet sympathiek gebleken. Vond de Fransen nog wel sympathiek tegen de Marokkanen maar dat komt doordat het merendeel van de Franse spelers ook uit Afrika komen

21 december 2022 om 14:48

@ Bundy en/of dat er een gedeelte van de Marokkanen in Frankrijk zijn geboren, voetballen of hebben gevoetbald.

21 december 2022 om 16:06

Vind het wel logisch. Veel spelers van het Marokkaanse elftal hebben samengespeeld met veel van het Franse elftal en waren buiten het veld ook vrienden. Is logischer dat die 2 landen wat sportiever zijn na afloop dan Fransen tegen Argentijnen. Alleen Amin Harit heeft al 4 of 5 vrienden die voor het Franse elftal spelen. Ook hebben ze een speler met Marokkaanse komaf met Guendouzi.

21 december 2022 om 15:36

Giroud verstaat gewoon geen down under Engels, hou nou eens op met altijd afgeven op die Fransen Thenry_228!

21 december 2022 om 15:52

Het was de gedroomde finale, al ging de voorkeur duidelijk uit naar het Argentinië van Messi. Dat krijg je wanneer geld en politiek boven het eigenlijke spelletje gaat.

21 december 2022 om 16:13

Je hoeft geen lieverdje te zijn, maar dat kut gedrag van de Argentijnen zou je toch liever helemaal niet zien.

21 december 2022 om 16:15

Dat mag zeker gezegd worden. Jammer hè? Onsympathiek is onsympathiek ongeacht culturele afkomst, huidskleur, whatever. Zeker tegenwoordig waarin iedereen (ook) gecanceld wordt om onzin. Onsympathieker dan Messi ga je ze niet vinden maar Giroud heeft z’n best gedaan.

21 december 2022 om 16:27

Arrogantie ten top wat ook gezegt mag worden.😊😉

Als ik een afwijzing had gehad van Mbappe, en Giroud mij zo straal voorbij zou lopen, dan had ik de eer aan mezelf gehouden. Het is graag of niet. Als er geen interesse is, ook prima.

sws zou ik het shirtje zelf houden en later aan mijn kinderen geven. Is mij veel meer waard. Je hebt gespeeld op een WK voor je vaderland.

21 december 2022 om 15:09

Ik gok dat, ondanks dat hij eerdere wedstrijden niet gespeeld heeft, er ook van die wedstrijden een shirtje van hem was dat gewoon mee de koffer naar huis ging. Souvenirs voor de kinderen in overvloed, dus.

Je idolen ontmoeten valt volgens mij ook bijna altijd tegen. Ik zou overigens niet perse altijd het shirjte van een van de sterren van de tegenstander willen hebben denk ik. Lijkt me 10 keer leuker om te ruilen met je directe tegenstander bijvoorbeeld. Als ik op 10 zou spelen zou ik bijvoorbeeld graag met tschouameni ruilen.

Ik vind het meest opvallende aan de anekdote eigenlijk dat Cummings als een veredelde fanboy bij die kleedkamer is gaan staan. Met zo'n instelling ben je bij voorbaat natuurlijk al kansloos. Wachten op de anekdote van Cummings over de Argentijnse kleedkamer, hoe zou het daar zijn gegaan?

21 december 2022 om 14:54

Als jong ventje zou ik het nog enigzins begrijpen. Maar die vent is ook al 27, ziet er toch wel knullig uit idd

21 december 2022 om 15:10

Ik ben bijna 28 en zou voor Mbappe zeker wel fanboy-en. Is toch niet zo raar als je ziet waar hij vandaan komt en je tegen Frankrijk speelt?

21 december 2022 om 15:11

Ach,de brave man speelt godbetert bij de Central Coast Mariners in Australie. Ik kan het wel begrijpen dat hij deze, voor hem once in a lifetime gebeurtenis, wil vereeuwigen met het shirt van een bekende voetballer.

En hij is het shirt toch ook maar NA de wedstrijd gaan vragen? Ik zie het probleem niet.

Edit: Het is alsof we bv Liam Fraser, die bij Deinze in de Belgische 2de klasse speelt, gaan veroordelen om hij na Belgie - Canada het shirt van Kevin De Bruyne zou gevraagd hebben?

Ben er niet bij geweest maar zo op tekst klinkt hij nogal als een groupie.

Gesigneerde ballen, shirts, foto's samen, nooit de behoefte als fan gehad. Nu als volwassen tegenstander shirtje ruilen... begrijp het niet. Ik vind het allemaal een beetje triestig en een té erge verafgoding.
Alsof je bewijs nodig hebt dat je wel degelijk daar gestaan hebt en tegen iemand hebt gespeeld.

21 december 2022 om 15:57

Ik vind het wel tof om dergelijke zaken te bezitten:-)

Heb een gesigneerd shirt van Kevin De Bruyne en vind het wel 'cool' dat ik dat in mijn bezit heb. Maar ik zou wel niet naar een bekende sporter toestappen om een handtekening te vragen als die ergens zit te eten of met zijn familie op stap is.

Maar als ik de kans krijg om zo een 'hebbeding' op de kop te tikken, dan laat ik die kans niet liggen. Maar dat is persoonlijk.

21 december 2022 om 16:09

Voor shirts zoals die van Mbappe kan ik het nog begrijpen, daar kun je later misschien wel grof geld voor vragen. Er zijn gekken die tonnen neerleggen voor zulke shirts.

Taalfout: ''het shirt van sterspeler Kylian Mbappé, die hij uiteindelijk niet in handen kreeg'' moet zijn: dat hij uiteindelijk niet in handen kreeg.'

Wel een onsympathieke actie van Giroud. Zoiets verwacht je eerder na een nederlaag. Het lijkt bijna het ''arrogante'' stereotype over Fransen te bevestigen, maar Koundé bewijst dat het slechts stereotypes zijn.

Tegen de latere wereldkampioen Argentinië? Ik weet toch zeker dat ze eruit gingen door een 2-1 verlies tegen Frankrijk.

21 december 2022 om 15:51

Ze hebben 4-1 verloren van Frankrijk in de groepfase. En dan hebben ze 2-1 verloren van Argentinië klopt gewoon in de achtste finale

We weten toch allang dat Fransen altijd net doen alsof ze geen woord anders spreken dan Frans?

Niet vreemd dit bij Fransen, proberen nooit een woord Engels over het algemeen. Arrogantie ten top.

De arrogantie van bepaalde spelers. Ongelofelijk. Die jongens krijgen de kans om tegen dit soort sterren te voetballen en hun shirt te bemachtigen en dan ga je zo moeilijk en verwaand doen. Tis maar een shirt. Geef zo’n jongen een hand en ruil je shirt en iedereen is happy.

Dat je je shirt uit een finale of bijvoorbeeld je 700ste wedstrijd wilt houden begrijp ik nog. Maar een onbenullige groepswedstrijd tegen Australië. Man man man... Doe dan gewoon even normaal.

En al wil je geen shirt ruilen. Wees daar dan eerlijk over, en geef die jongen gewoon even een hand. Dit diva gedrag van hem straal voorbij lopen, of de materiaalman er op af sturen. Hoe klein kan je jezelf ook maken als Frankrijk. Stelletje horken.

21 december 2022 om 16:16

Waarom moet je altijd maar anderen pleasen, kennelijk hadden ze er geen zin in of wat dan ook. We weten ook niet of deze vent de waarheid spreekt.

21 december 2022 om 16:23

Ik zeg niet dat dat moet. Maar dan is er nog altijd iets als normaal fatsoen. Geef die jongen zelf even een hand en zeg hem dat je dat shirt zelf graag naar Frankrijk mee terug neemt. Dan is het ook gewoon klaar.

Laat wel zien hoe die mannetjes hun brein werkt.. als iemand zo graag je shirt wilt hebben na een onbelangrijke groeps wedstrijd dat je de materiaal man stuurd om te zeggen dat je je shirt niet wilt ruilen. Deze mensen zijn echt de aarde ver voorbij met die belachelijke bedragen die ze verdienen terwijl het leuke is deze mensen van binnen vaak geen enkele inhoud hebben.

Zoals elke fransman. En dan wel gewoon Engels kunnen spreken

Ik vind de meeste Franssen niet echt sympathiek volk. Beetje chagrijnig maarja misschien konden mijn kop niet uitstaan 🤣

Naja, ik zou de onwil van de Fransman om Engels te spreken niet onderschatten. Misschien spreekt ie echt geen Engels. Of verstond ie dat Aussie accent niet.

Gaat iedereen nu iedereen afzeiken?? Het gaat er niet gezelliger op worden zo!!!

Tja, ook een beetje naief om anders te verwachten. Arrogantie is het Franse elftal nog nooit vreemd geweest toch?

Doet me beetje denken aan iedere keer dat ik in Parijs ben. Niemand kan Engels zogenaamd.

Is dit trouwens niet de match waar Giroud het record van Henry verbrak? Misschien dat die hem daarom negeerde want hij wou de shirt bewaren.

Ik vind die Cummings nogal eng klinken. Giroud en Mbappé zijn toch ook niet verplicht om hun shirtje aan die Cummings te geven? Hij kan er toch ook gewoon een kopen in de fanshop als hij zo graag zo’n shirtje wil? Genoeg centen als voetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren