Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Degelijk AC Milan heeft na vroege rode kaart geen kind aan Lecce

Laatste update:

AC Milan heeft zaterdagmiddag een eenvoudige zege geboekt in de Serie A. De ploeg van trainer Stefano Piolo had aan doelpunten van Christian Pulisic, Olivier Giroud en Rafael Leão voldoende voor de zege op Lecce: 3-0. Het is de zevende overwinning op rij in alle competities voor Milan.

Milan begon met Tijjani Reijnders in de basis. Verder viel de basisplaats van Yacine Adli op en keerde Theo Hernández op de linksbackpositie terug van een schorsing. Bij Lecce begon voormalig RKC Waalwijk-verdediger Ahmed Touba op de bank.

Al vroeg in het duel nam Milan de leiding. Een aanval vanaf rechts belandde via Samuel Chukwueze bij Christian Pulisic. Laatstgenoemde legde aan vanaf net buiten de zestien en vond op fraaie wijze de verre hoek: 1-0.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In minuut 20 wisten de Milanezen de voorsprong te verdubbelen. Een hoekschop van Yacine Adli werd binnengewerkt door Olivier Giroud: 2-0. Middenmoter Lecce had maar weinig in te brengen in de eerste helft en op slag van rust ontving het de ogenschijnlijke genadeklap.

Aanvaller Nikola Krstovic probeerde een hoge pass aan te nemen. Met zijn hooggeheven been raakte hij echter niet het leer, maar wel Chukwueze. De arbiter van dienst zag er een rode kaart in en dus moest Lecce een helft lang met een man minder spelen.

Milan deed het aanvankelijk rustig aan in de tweede helft, hetgeen Lecce de kans bood om ten aanval te trekken. Invaller Pontus Almqvist schreeuwde na een klein uur spelen om een strafschop na een duw van Hernández, maar kreeg deze niet.

Amper twintig tellen later lag de bal aan de andere kant in het net. Adli bediende Rafael Leão met een knappe steekpass, waarna de Portugees koelbloedig afrondde voor de 3-0.

Milan kreeg in het laatste kwart kansen om de score verder op te voeren, maar slaagde daar niet in. Hernández raakte met een fraaie poging de onderkant van de lat, terwijl een van richting veranderd schot van Leão werd gekeerd in de korte hoek.

Door de overwinning heeft Milan de tweede plek steviger in handen genomen. Donderdag wacht voor de ploeg van Pioli het Italiaanse onderonsje met AS Roma in de kwartfinale van de Europa League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Milaan derby AC-Inter wordt straks de kampioenswedstrijd voor Inter 🤣 Mogelijk pijnlijk voor de Milan fans (en zonde voor de Inter fans dat het niet thuis is, qua fan hoeveelheid)

Altijd maar weer captain America! Een goal in de hoek gekruld met z’n verkeerde been haha, dan weet je dat je invorm bent. Zo uit m’n hoofd, maar hij moet haast wel in de top 4 aller beste aankopen van de Serie A zijn van dit jaar! De gehele voorhoede heeft gescoord, das altijd fijn als supporter.Omgekend hoe erg de ex-Chelsea spelers hier opbloeien. Tomori,Giroud,RLC,Pulisic, allemaal goed presenterende basisspelers. Volgend jaar maar nog 2 Chelsea spelers halen als ik Milan was, Cole Palmer gaat m niet worden helaas,haha, maar Chukwuemeka(kon al naar Milan voor dat hij naar Chelsea ging) en Casadei moet gewoon kunnen. Al wordt Casadei wellicht lastig als ex-inter mits hij hun een warm hart toe draagt.Op naar de EL confrontatie met Roma. Met een invorm zijn Leao,Pulisic en RLC heb je aan scorendvermogen geen gebrek en moeten Roma gewoon pakken. ZEKER over 2 wedstrijden.

6 april 2024 om 17:24

Haha vorig seizoen zei ik precies hetzelfde over spelers van Chelsea die naar AC Milan vertrokken. Noemde toen o.a. Ziyech maar ook Pulisic. Toen had AC Milan een rechtsbuiten en een nummer 10 nodig, en ik noemde deze twee. Ziyech kwam uiteindelijk niet en hoeft nu ook niet meer te komen, maar Pulisic wel en die doet het gewoon top. Het is inderdaad opvallend om te zien hoe spelers van Chelsea het bij Milan uiteindelijk doen.

Ben benieuwd naar de twee wedstrijden tegen AS Roma. Milan is gelukkig goed in vorm, dus heb er wel vertrouwen in maar Roma moet natuurlijk niet onderschat worden.

6 april 2024 om 17:32

Sowieso vind ik Premier league spelers het vaak goed doen in de Serie A. De Italiaanse competitie is toch minder fysiek en vaak iets tactischer.

6 april 2024 om 17:40

En tempootje lager wat ook vaak fijn is

Lijkt een patroon , iedereen die tegen Milan speelt krijgt bijna altijd een rode kaart of Milan krijgt een penalty mee. Mogen echt niet klagen over de arbitrage. Zowel in Europa als in Italië.

Neem nou Krstovic heeft in zijn hele carrière nog nooit een rode kaart gepakt , maar uitgerekend tegen Milan ( alweer ) krijgen ze rood.

6 april 2024 om 18:44



6x dit seizoen heeft een tegenstander van AC Milan een rode kaart gepakt en 5x heeft Milan er zelf een gepakt. Lecce heeft de vorige wedstrijd ook helemaal geen rode kaart gekregen, maar AC Milan kreeg er toen een.

Verder heeft Milan zeven penalty's ontvangen dit seizoen in de Serie A,waarmee het op een zesde plek staat in de ranglijst, wat niet zo gek is voor de nummer 2 van de Serie A, toch? Je schrijft dus heel veel onzin hier.

6 april 2024 om 19:11

Niet op ingaan. @Ebegumeci heeft beetje haat naar Milan. Geen idee waarom. Beetje Calimero gedrag.
Wijst altijd naar Milan wat ze meekrijgen, maar wat ze tegen krijgen houd hij altijd achter. Nogmaals geen idee waarom. Inter fan? Maar die staan dik voor dus snap ook niet waarom je dan gefrustreerd zou zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren