Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Of Mourinho het beter zou hebben gedaan? Daar ben ik niet zeker van’

Laatste update:

Chelsea gaat aan kop in de Premier League en doet ook nog mee in de Champions League en Capital One Cup, het tweede bekertoernooi van Engeland. Niet iedereen is echter onder de indruk van the Blues. Rolland Courbis, de trainer van Montpellier, vindt dat José Mourinho wordt overschat.

/

Montpellier vocht vorig seizoen tegen degradatie, maar doet nu weer in de subtop mee van de Ligue 1. De 61-jarige Fransman Courbis is benieuwd of Mourinho dat ook voor elkaar had gekregen, als hij de trainer was van la Paillade. “Toen ik bij Montpellier arriveerde, achttien maanden na het kampioenschap, viel het elftal uiteen. Het was verdedigend en aanvallend zwak en het vertrouwen was broos.”

“Ik heb Loulou (eigenaar Louis Nicollin, red.) gevraagd of Mourinho het beter dan ik zou hebben gedaan. Daar ben ik namelijk niet zeker van”, aldus Courbis in gesprek met Le Parisien. “Ik hoorde Mourinho na de duels met Tottenham en Bradford zeggen dat hij nog twee tot drie goede spelers nodig heeft. Ik brak mijn ribben bijna van het lachen.”

Denk jij dat Montpellier zich gaat kwalificeren voor Europees voetbal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Mourinho nu wat terug gaat zeggen, gaat iedereen hem arrogant noemen. Maar het zijn meestal gewoon andere die over Mourinho beginnen.

30 januari 2015 om 19:39

Haha, da's bijna nooit zo. Mou begint zelf altijd. Als hij nu iets terug zegt is het zijn goed recht.

Dacht er net zo over!

Ik hoop wel dat Mourinho niet wakker ligt van zijn uitspraken.

30 januari 2015 om 19:48

Denk niet dat Mourinho aandacht gaat besteden aan hem. Duidelijk dat hij ff wat aandacht wil van de media en daarvoor Mourinho gebruikt.

Nee want de Europeze prestaties van Mourinho met oa Porto stellen niks voor toch? Pff

Waarom lult deze dwaas nou weer over Mourinho? Heb ik iets gemist of heeft Mourinho daadwerkelijk nog kort geleden gezegd 2-3 goede spelers nodig te hebben ?

Hahaha wie is Courbis om zo denigrerend te doen over Mourinho? Nou wil ik niet zeggen dat je eerst wat moet voorstellen om een mening te hebben maar ik denk wel dat The special one beter zou presteren met Montpellier.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren