Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijk voorstel aan Bayern München: ‘Ruilen met Lewandowski’

Laatste update:

Ousmane Dembélé werd gezien als een van de grootste talenten ter wereld en de achttienjarige aanvaller wordt in verband gebracht met tal van Europese grootmachten. Met name Bayern München lijkt geïnteresseerd: de Zuid-Duitse topclub heeft naar verluidt al meerdere keren scouts van Frankrijk gestuurd om Dembélé te bekijken.

/

Stade Rennes, de huidige nummer vijf van de Ligue 1, is vooralsnog niet van plan om Dembélé te laten vertrekken. Trainer Rolland Courbis komt met een opmerkelijk voorstel aan Bayern München. “Ik heb ons management gevraagd om te onderzoeken of een ruil tussen Dembélé en Robert Lewandowski mogelijk is”, zo laat Courbis optekenen in de Franse media.

Lewandowski is natuurlijk onhaalbaar voor Rennes, waardoor de coach een transfer dus uit lijkt te sluiten. Courbis vind een huur van Kingsley Coman ook een goed idee. Overigens is Bayern München zeker niet de enige topclub met interesse: ook clubs als Arsenal, Barcelona en Tottenham Hotspur worden genoemd. Daardoor denkt Stade Rennes circa veertig miljoen euro te kunnen vragen.

Ousmane Dembélé wordt een wereldster

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zak met geld er naartoe en ze happen toch wel. Als Bayern hem echt graag wil hebben, dan komt hij wel. Ben benieuwd!

Nog nooit van gehoord kan iemand wat vertellen over hem?

18 maart 2016 om 11:08

Dembélé speelde bij de amateurclubs ALM Évreux en Évreux FC alvorens hij in de jeugdopleiding van Stade Rennais terechtkwam. In de voorbereiding van het seizoen 2015/16 werd hij bij de A-selectie gehaald. Op 6 november 2015 zat hij voor het eerste bij de wedstrijdselectie tegen SCO Angers. Dembélé maakt 4 minuten voor tijd zijn debuut onder trainer Philippe Montanier.[1]

Dembélé kwam uit voor verschillende Franse jeugdelftallen. In 2014 maakte hij zijn debuut in het Frans voetbalelftal onder 18.

18 maart 2016 om 13:02

Geweldig talent. Fenomenale dribbels en zeer creatief. Hij is ook nog een beslissend en dat op zo'n jonge leeftijd. Scoorde laatst zelfs een hattrick tegen Nantes. Stade Rennes heeft goud in handen met Ntep en Dembelé. Ik geef ze dan ook een grote kans om 3de te eindigen in de Ligue 1.

Kom naar Spurs! Dan kan je met Dembele spelen! Als we ook nog eens Moussa halen hebben we drie Dembele's.

18 maart 2016 om 10:34

Mousa Dembele speelt er toch al? Of bedoelde je de 3e broer? Die speelt in de Premiership geloof ik

18 maart 2016 om 10:36

Derde broer...? Zelfde naam geen familie

18 maart 2016 om 12:18

Mousa wel, maar Moussa (met 2 s'en) nog niet.
Mousa = Belg
Moussa = Fransman van Fulham
Is dus geen familie van elkaar...

19 maart 2016 om 18:08

Bij ons zit Mousa Dembele (1 s)
Bij Fullham speelt Moussa Dembele (2 s)
Met Ousmane Dembele hebben we er dan 3!

Word hoog tijd dat we hier in Nederland niet op de tafels beginnen te springen als een club weer eens 15 miljoen neertelt voor een speler. We zijn hier in Nederland veel te lief voor de grote clubs en het wordt tijd dat clubs het dubbele gaan vragen.

Of het levert meer geld op, of de speler blijft. Het transferbedrag kan altijd nog omlaag en als je ook weer ziet dat Rennes 40 miljoen vraagt voor deze speler, vraag je je toch echt af waar we mee bezig zijn hier in Nederland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren