Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC gaat weer door met veteraan en laat tweetal zeker gaan

Laatste update:
/

NEC heeft besloten dat Jeffrey Leiwakabessy langer bij de club blijft. In de zomer van 2013 keerde de verdediger terug op het oude nest, nadat hij zeven jaar eerder was vertrokken uit Nijmegen. Leiwakabessy kwam dit seizoen nog maar weinig aan bod, maar blijft toch aan voor een nieuw seizoen. Het wordt zijn negentiende jaar als prof en zijn twaalfde in dienst van NEC.

Leiwakabessy blijft aan als speler, deelt NEC mee, en zal ook werkzaam blijven als co-trainer in de jeugdopleiding. Op die manier kan er gezamenlijk gebouwd worden aan de toekomst, zo is de gedachte. Het ligt in de lijn der verwachting dat het Leiwakabessy’s laatste seizoen zal zijn: de linksback werd vorige maand 35 jaar.

NEC laat ook weten dat keeper Brad Jones een contractvoorstel in beraad heeft en dat Marcel Appiah en Cihat Celik op dit moment geen nieuwe verbintenis krijgen. De contracten van Navarone Foor, Christian Santos en Rens van Eijden lopen ook af, maar zij willen alle drie elders een avontuur aangaan. Van Eijden liep al een overstap naar Dynamo Moskou mis en Foor gaf aan toe te zijn aan iets nieuws.

Goed dat NEC doorgaat met Jeffrey Leiwakabessy

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Leuk voor Leiwakabessy, sympathieke vent die wellicht een flinke dossis professionaliteit toevoegt op de training. Brad Jones lijkt ook een aanwinst gebleken.

Van die drie die weggaan zie ik alleen Foor eigenlijk slagen. Van Eijden is echt een doorsnee verdediger die a la Etienne Reijnen of Leeuwin op een hoger niveau het lastig gaat krijgen te slagen, maar leuk is voor het niveau waar hij nu speelt. Santos is enorm beperkt en lui, al zijn er mensen op VZ die Santos de vierde beste kopper van Europa vinden.. Foor daarentegen is echt een heel leuke speler, net als Limbombe en Bikel echte klasbakken die nog wel een of twee stappen kunnen zetten naar uiteindelijk een leuke Duitse middenmoter ofzo

21 maart 2016 om 16:29

Sluit me bij jou aan.
Foor moet alleen naar een club waar hij niet beslissend hoeft te zijn of waar ze afhankelijk zijn van zijn scorend vermogen.
Maar is zeker een prima voetballer voor een team dat aanvallend en met combinatie spel speelt.
Van Eijden zou zich denk ik wel staande houden bij Groningen, PEC of Utrecht. Maar het buitenland weet ik ook niet. Het is duidelijk dat NEC een spits moet zoeken die gevaarlijk is in de omschakeling.
De zoektocht naar nieuwe backs word ook een karwei.
Zowel Kane als Woudenberg zijn na Breinburg onze belangrijkste aanjagers en hebben beide een goede techniek en veel voetballend vermogen.
Mocht Feyenoord Woudenberg willen lozen, moeten wij snel toeslaan.

Mooi om te zien dat ervaren jongens die iets betekenen en kunnen toevoegen aan de NEC cultuur behouden blijven voor de voetbalclub. Hoop altijd dat ze de beleving op de toekomstige spelers goed kunnen overdragen. Met name het mentale aspect zit bij hem zeker wel goed.

AZ sla je slag en haal tenminste Foor en (als het mogelijk is) Santos op

Let me get this straight. Dus Appiah is niet goed genoeg om in aanmerking te komen voor een nieuw contract, maar volgens onze toptrainer wel goed genoeg om een pareltje als Bikel op de bank te houden?

Vervelende is dat Appiah nu waarschijnlijk beoordeeld is op zijn prestaties als rechtsbuiten omdat hij daar de laatste tijd misbruikt is en geen knikker raakte(waar die jongen niks aan kan doen). Appiah kan je er prima bijhebben als 12e man. Kan prima rechtsback en centrumverdediger spelen, en in echte gevallen van nood ook centraal op het middenveld en rechtsmidden, al is dat laatste niet echt een succes.

Celik is zonde. Was een groot talent maar is een beetje om zeep geholpen door Brood(die ik heel erg hoog heb zitten) die liever een bevriende wisselspeler van Fortuna in liet vallen dan jongens als Celik en Joosten. Celik is stil komen te staan in zijn ontwikkeling en Joosten speelt regelmatig bij Utrecht. Jammer. Hopen dat het met Grot anders afloopt.

Jammer dat foor weg wilt echt een topper dit seizoen , hij en breinburg toch wel de uitblinkers dit seizoen . fysiek ook veel sterker geworden hoop voor hem dat een club als az hem wilt .

Alleen Foor kan denk ik naar een Nederlandse topclub van deze spelers. Toch wel dé uitblinker dit seizoen bij Nec. Brengt zo veel creativiteit aan een elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren