Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli krijgt ongenadig pak rammel en is uitgeschakeld in het bekertoernooi

Laatste update:

Napoli heeft dinsdagavond een beschamende nederlaag geleden in de strijd om de Coppa Italia. De landskampioen verloor op eigen veld met 0-4 van Frosinone. Bij de bezoekers was voormalig Sparta-middenvelder Abdou Harroui een van de doelpuntenmakers. Frosinone plaatst zich door de zege voor de laatste acht in het Italiaanse bekertoernooi.

Bijzonderheden
De ban werd na ruim een uur spelen gebroken door Enzo Barrenechea, die een corner van Luca Garritano met het hoofd wist te verlengen in de verre hoek. Amper vijf minuten later lag de bal opnieuw in het doel, ditmaal via Giuseppe Caso.

De aanvaller onderschepte een te korte terugspeelbal aan de zijde van Napoli en schoot vervolgens raak in de korte hoek. Alsof het leed daarmee nog niet erg genoeg was voor de thuisploeg, sloegen de bezoekers in de blessuretijd nog tweemaal toe.

De 0-3 kwam op naam van Walid Cheddira, die mocht aanleggen vanaf elf meter en doelman Pierluigi Gollini volkomen kansloos liet. Harroui zorgde vijf minuten later voor het slotakkoord. De middenvelder werd bediend door Pol Lirola en rondde beheerst af.

Voor Napoli is het de vierde nederlaag uit de laatste zes officiële wedstrijden. Frosinone neemt het in de kwartfinale op tegen de winnaar van het duel tussen Salernitana en Juventus. Dat duel wordt op donderdag 4 januari gespeeld.

Napoli - Frosinone 0-4
65' 0-1 Enzo Barrenechea (assist Luca Garritano)
70' 0-2 Giuseppe Caso
90+1' 0-3 Walid Cheddira (strafschop)
90+5' 0-4 Abdou Harroui (assist Pol Lirola)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou snap ik ergens wel dat Napoli de beker laat lopen, elk puntje telt in de Serie A in de strijd om de CL tickets. En ze kunnen ook nog ver komen in de CL zelf…

20 december 2023 om 02:18

Beetje slap excuus, Coppa is gewoon een mooie prijs, zeker als je geen kampioen wordt, laat dan je B elftal spelen en die mogen ook geen 0-4 thuis verliezen…, al verliest Napoli relatief vaak punten thuis dit seizoen. Alsof ze thuis nu te veel druk voelen

20 december 2023 om 07:28

Ook wij krijgen eens een banter-era en die periode kan nu wel eens aangebroken zijn.

The GOAT Cheddira does it again

En terecht, schandalige vertoning. Complimenten aan Frosinone die een uitstekend seizoen draaien onder Di Francesco.
Hoe is het mogelijk dat na de oor wassing 0-4 vorig jaar tegen Milan thuis, Napoli zich zelf niet meer is.
Er moet wat gebeurd zijn binnen de club / groep. Andere trainer ervoor zetten blijkt ook geen oplossing.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren