Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nakamura komt na knietje in kruis tegenstander zeer goed weg met geel

Laatste update:

Shunsuke Nakamura maakte in Europa naam bij Reggina, Celtic en Espanyol, maar sinds 2010 speelt de inmiddels 33-jarige Japanner weer in zijn geboorteland. De 98-voudig international bouwt zijn carrière af bij Yokohoma F. Marinos. Waar hij met name in zijn periode bij Celtic bekend stond om zijn uitstekende linkerbeen, bewijst hij tegenwoordig dat hij ook andere dingen kan met dat been.

In het duel met Sagan Tosu ging het Nakamura allemaal niet snel genoeg. De spelmaker kreeg een vrije trap, maar een tegenstander ging er met de bal vandoor en dat zinde hem niets. Yohei Toyoda wilde de bal juist oprapen, maar kreeg als dank een welgemikt knietje in zijn kruis.

De scheidsrechter zag wat er gebeurde, maar besloot Nakamura geen rode kaart te geven: opmerkelijk genoeg kreeg de boosdoener slechts een gele kaart. Voor het verloop van de wedstrijd maakte het niet meer uit, de tijd was te kort om de 1-0 achterstand nog goed te maken en dankzij het doelpunt van Kota Mizunuma pakte Sagan Tosu drie punten.

Bekijk hier de beelden:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

haha dit is gewoon puur rood natuurlijk!! maar daar heeft die tegenstander ook niks meer aan! ik hoop voor hem dat hij al kinderen heeft!

Idiote actie. Als man weet je hoe pijn dat doet:

in de herhaling ziet dit er echt lachwekkend uit. maar hij zou hier wel voor geschorst moeten worden natuurlijk. de Nakamura van Celtic, ik was hem al uit het oog verloren, echt een fantastische trap had hij he.

Belachelijke overtreding natuurlijk rood. teveel respect voor nakamura hier van de scheids.

Hoe kan een scheids dit nou waarnemen en er een gele kaart voor trekken?

Nooit meer laten fluiten en nooit meer laten voetballen.

Het knietje is meer in zijn buik dan in zijn kruis.
tog is het zeker een rode kart en komt hij er heel goed mee weg

Oei smerige overtreding van Nakamura.

Ik wist niet eens dat hij nog voetbalde. Hij was echt een topper bij Celtic en zijn vrije trappen waren geweldig, maar dat houdt niet in dat hij gewoon rood moest hebben.

Wie raapt een bal met zijn handen in het voetbal.. kom op schiet hem gewoon terug waarom ga je bukken en dan komt Nakamura daar aan en ja wilt hij iets proberen en dat is dus in zijn kruis schoppen eigenlijk minder maar ja dit is zeker rood waard.

Dat is echt een hele vervelende actie. Een keer op zijn teen staan, of iets aantikken, kan nog (al mag het uiteraard niet en is het totaal onnodig), maar op zo een plek een knietje geven? Je kunt daar niets aanspannen, dat doet ontzettend pijn!

Heeft hij naar Matterazi gekeken of zo? Lijkt wel de overtreding van Matterazi tegen Shevchenko. (één van de vele van Matterazi op Shevchenko) Dit soort spelers moeten ze gewoon 5 wedstrijd schorsen of zo. Jammer genoeg kan dat niet meer omdat er al een gele kaart is getoond.

Misschien ambieert hij wel om ooit kickboxer te gaan worden !

Dit is gewoon fatality !! De scheidsrechter heeft zeker zijn licentie bij een slager opgehaald .

Zoiets doe je toch niet bij een man ?! Ouch !

Ik had precies hetzelfde gedaan. Moet de tegenstander de bal maar gewoon geven.

Een voetballer heeft een voorbeeld functie dus dit kan je natuurlijk niet maken!!

Belachelijke actie, direct rood en een schorsing van 3 wedstrijden lijkt mij.raar ook dat hij alleen geel krijgt.hij had op thaiboksen moeten gaan dit doe je niet bij voetbal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren