Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nagelsmann hakt knoop over sportieve toekomst door na hardnekkige speculaties

Laatste update:

Julian Nagelsmann wordt niet de nieuwe trainer van Bayern München. De 36-jarige oefenmeester werd nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer bij der Rekordmeister, maar heeft zijn contract als bondscoach van Duitsland verlengd tot en met het WK 2026.

Florian Plettenberg van Sky Deutschland meldde afgelopen maandag nog dat een terugkeer van Nagelsmann als trainer van Bayern steeds dichterbij kwam. De Duitse topclub neemt na dit seizoen afscheid van Thomas Tuchel, en is dus op zoek naar een opvolger.

Plettenberg schreef dat er al vergevorderde gesprekken hadden plaatsgevonden, waarbij werd gesproken over een contract voor drie of vier jaar. “Nagelsmann kan zich een terugkeer bij Bayern wel voorstellen, maar heeft nog geen definitief groen licht gegeven.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Christian Falk bevestigt vrijdagochtend namens BILD dat Nagelsmann inderdaad gesprekken heeft gevoerd met Bayern, maar dat hij bij der Rekordmeister slechts een van de vele kandidaten was. Tot voor kort waren er ook binnen de clubleiding twijfels of het wel zin had om Nagelsmann terug te halen. De bondscoach heeft nu dus besloten om zijn contract bij de DFB te verlengen.

Reactie Nagelsmann


"Dit is een beslissing die ik met mijn hart heb genomen", zegt Nagelsmann in een persbericht. "Het is een grote eer om het nationale team te mogen trainen en te werken met de beste spelers van het land. Met succesvolle, gepassioneerde prestaties hebben we de kans om een heel land te inspireren."

"De twee overwinningen tegen Frankrijk en Nederland in maart hebben me echt geraakt. We willen samen een succesvol EK in eigen land spelen en ik kijk er echt naar uit om samen met mijn staf de uitdaging op een WK aan te gaan."

De naam van Nagelsmann kan nu dus definitief van de shortlist van Bayern worden verwijderd. Brighton & Hove Albion-manager Roberto De Zerbi en Ralf Ragnick, de bondscoach van Oostenrijk, behoren nog wel altijd tot de kandidaten. De naam van Zinédine Zidane blijft daarnaast tevens rondzingen. Bayern streeft ernaar om eind april de nieuwe hoofdtrainer bekend te maken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Tja snap Nagelsmann wel. Die werd gewoon niet netjes behandeld bij Bayern. Zeker omdat die ontslagen werd terwijl die nog in alle 3 de competities zat. Lijkt me logisch dat je daar dan niet terug wil gaan ondanks dat het vorige bestuur, die hem had ontslagen, er niet meer is.

19 april 2024 om 11:32

Logische keuze inderdaad. Is in mijn ogen de perfecte trainer voor een Barca. Als hij die technische spelers met een Duitse drive kan laten spelen. Zou een interessante ontwikkeling kunnen zijn.

Nagelsmann keert niet terug vanwege de onverdeeldheid binnen het bestuur en de raad van toezicht bij Bayern. De raad van toezicht is nog machtiger dan het bestuur.
Dit betekent dat de zoektocht verder gaat bij Bayern. Ik zie nog 4 kandidaten: Rangnick, Schmidt, Zidane en Flick. Ik ben benieuwd wie het zal worden

19 april 2024 om 11:27

Zidane? Jij kent Bayern waarschijnlijk een stuk beter dan ik, maar zie Zidane niet 123 komen. Zie hem eerder het stokje overnemen van Deschamps(misschien verkeerd gespeld) als bondscoach van Frankrijk, of heb ik wat gemist?

19 april 2024 om 11:30

Mag hopen voor Bayern dat het niet Rangnick wordt. Heeft in zijn tijd bij United echt niks goed gedaan. Het zal best een goede trainer zijn, maar het lijkt alsof hij de druk niet aan kan.persic lijkt me ook wel geschikt.

19 april 2024 om 11:31

Ik verkies persoonlijk Schmidt of Flick boven de anderen

19 april 2024 om 11:31

Xabi Alonso?

19 april 2024 om 12:04

Xabi blijft bij Leverkusen

19 april 2024 om 12:13

Je vergeet Alex Pastoor.

Snap hem wel. Duitsland lijkt op tijd in vorm te zijn richting het EK in eigen land.

19 april 2024 om 11:28

Precies! Duitsland is absoluut de topfavoriet voor EK-winst.

19 april 2024 om 11:30

De verdeeldheid bij Bayern is de reden waarom Nagelsmann niet terugkeert

Lekker bij Duitsland blijven na wat tegenvallende jaren lijkt de ommekeer weer terug te zijn.

Totaal onverwacht en wat mij betreft echt doodzonde! Een trainer met de potentie van Nagelsmann hoort toch altijd een club te trainen in plaats van langzaam weg te kwijnen als bondscoach.. De ultieme oude lullenbaan..

Logisch, ziet na de laatste twee wedstrijden weer potentie in de ploeg waar je een potentieel succesvol EK in eigen land kunt hebben en nog een mooi WK kunt meepakken.

Benieuwd naar de trainerscarroussel deze zomer. Aardig wat grote clubs die een nieuwe trainer nodig hebben:

Liverpool (ruben Amorim?)
Barca
Bayern
Man Utd?

En ik vergeet er nog wel wat.

Ik denk dat het gaat gaan tussen Erik ten Hag, Flick, of misschien als dark horse Hoeneß (stuttgart). Erik ten Hag heeft natuurlijk een verleden bij Bayern, zelfde geld voor Flick en Hoeneß doet het echt uitstekend bij Stuttgart. Zie een Zidane of de Zerbi niet zo snel komen omdat deze niets met de Bundesliga hebben

Sja, als je ervoor kan kiezen om nog even Toni Kroos in je ploeg te hebben, dan is dit een abc-tje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren