Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mundo Deportivo weet het zeker: Jordi Cruijff heeft keuze over toekomst gemaakt

Laatste update:

Jordi Cruijff wil weer aan de slag als trainer, zo beweert Mundo Deportivo. De vijftigjarige Amsterdammer, zoon van Johan Cruijff, heeft aanbiedingen ontvangen uit meerdere landen. De bedoeling is dat hij na de zomer weer ergens op de bank zit.

Nadat Cruijff afgelopen zomer afstand nam van zijn functie als sportief directeur bij FC Barcelona en een sabbatical inlaste, lijkt hij weer helemaal klaar voor een klus in de voetballerij.

Na eerdere dienstverbanden bij AEK Larnaca en Maccabi Tel Aviv als technisch directeur zou hij zijn zinnen weer hebben gezet op een toekomst als hoofdtrainer. Eerder stond hij in China aan het roer bij Chongqing Lifan en Shenzhen FC en was hij bondscoach van Ecuador.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Dit kalenderjaar kreeg Cruijff onder meer een aanbod van Al-Ittihad om technisch directeur te worden. De Saudi's besloten echter na de afwijzing van de Nederlander voor Ramon Planes te kiezen.

Ook Ajax, Newcastle United en Tottenham Hotspur hengelden naar verluidt naar de diensten van Cruijff, die de voorkeur gaf aan een rustige periode om vanaf de zomer weer als trainer aan de slag te gaan.

Mundo Deportivo meldt dat de toekomst van Cruijff richting het Midden-Oosten lijkt te wijzen. Clubs uit Saudi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar zijn geïnteresseerd in zijn diensten, zo klinkt het.

Duidelijk is dat Cruijff niet alleen aan de slag gaat indien zich een mooie kans voordoet. Joel Lara, met wie hij een verleden heeft op de scoutingsafdeling van Barcelona, zal hem in een soortgelijke rol gaan vergezellen.

Geen Ajax


De keuze van Cruijff om weer als trainer aan de slag te gaan betekent dat hij niet terugkeert bij Ajax. De Amsterdammer werd het afgelopen jaar meermaals gelinkt aan een terugkeer in zijn geboortestad als technisch directeur, maar lijkt daar dus niets voor te voelen.

Cruijff werd onder meer door verschillende Ajax-coryfeeën naar voren geschoven als ideale opvolger voor de eerder ontslagen Sven Mislintat. Onlangs meldde Sport dat Ajax zowel Cruijff als Xavi naar de ArenA wilde halen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jordi Cruyff is de zoon van een absolute Ajax legende maar zelf lijkt hij niet veel met Ajax te hebben. Dat begrijp ik ook wel. Hij is opgegroeid in Spanje en heeft nooit in Ajax 1 gespeeld. Hij zou ook wel gek zijn om nu in te stappen. Er is een ordinaire machtsstrijd gaande en veel van de huidige mensen binnen Ajax denken en handelen niet in het belang van de club. Dit geldt voor zowel de bestuursraad als de RvC.

"de keuze van Cruijff om weer als trainer aan de slag te gaan betekent dat hij niet terugkeert bij Ajax." Waarom zouden we hem niet overwegen als (assistent-)trainer bij Ajax ? Deze Cruijff samen met Dave Vos, waarom niet eigenlijk?

11 april 2024 om 20:01

Even een oprechte vraag, maar wat heeft deze Jordi Cruijf gepresteerd om überhaupt een functie als coach, td of assistent bij Ajax te mogen bekleden? Dit is toch het zelfde roepen als dat een
Seedorf of Kluivert een functie als TD of Coach zouden mogen ambiëren. Ajax moet opzoek naar kwaliteit, visie en een coach met echte persoonlijkheid die bij de club past. Het cultuur moet om daar, ook in de spelers groep.

11 april 2024 om 20:14

Precies mijn punt. Het zou ook niet mijn eerste keuze zijn maar om nu direct te stellen dat hij niet naar Ajax komt omdat hij alleen maar (assistent-) trainer wil worden is ook te kort door de bocht. Als trainer is hij bepaald niet geslaagd maar dat zijn Seedorf, Kluivert en anderen ook niet. Als je die serieus overweegt, dan kun je Jordi ook serieus nemen. Zeker als hij zich zou kunnen schikken in een rol als assistent want als je een Cruijff de Arena in kunt halen moet je daar zeker niet meteen nee tegen zeggen en als hij zijn trainerscarrière een impuls wil geven, dan past Ajax daar best wel bij.

11 april 2024 om 20:33

Even Jordi zijn CV oproepen en je hebt je antwoord waarom hij op de lijst staat voor TD.

11 april 2024 om 21:36

@musi
Ik zie alleen maar tweede en derde rangs club waar hij getraind heeft of een bestuurlijke functie heeft gehad en een functie bij Barcelona waarvan ik me afvraag of het meer dan een ceremoniele functie was.
Ik vind het niet overtuigend,

Die zal wel naar het Midden Oosten vertrekken voor de sportieve uitdagingen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren