Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moyes schakelt snel na zware blessure en haalt oude bekende in huis

Laatste update:
/

David Moyes heeft vrijdag voor de negende keer deze zomer een nieuwe speler binnengehaald bij Sunderland. The Black Cats laten weten zich versterkt te hebben met Victor Anichebe, die zonder club zat en voor de rest van dit seizoen getekend heeft.

Anichebe was de voorbije maanden transfervrij, nadat zijn vorige club West Bromwich Albion na drie seizoenen niet met hem doorging. Voor die tijd kwam hij acht seizoenen uit voor Everton, waar Moyes alle jaren met hem samenwerkte. De twee kennen elkaar nog goed vanuit die periode en dat contact leidde tot Anichebes contract in het Stadium of Light.

Een goed moyenne kan de 28-jarige Nigeriaan overigens niet overleggen. Hij maakte in 131 competitieduels voor Everton in totaal 17 doelpunten en bij West Brom was het in drie seizoenen tijd ook maar zeven keer raak. Moyes hoopt echter dat Anichebe er zal staan wanneer hij hem nodig heeft: de nieuwkomer zal moeten concurreren met Jermain Defoe. Fabio Borini staat door een zware blessure voorlopig aan de kant.

De Italiaan blesseerde zich aan zijn lies toen hij tegen Southampton een vrije trap nam en staat zeker drie maanden buitenspel. Met Anichebe erbij heeft Moyes weer voldoende aanvallende opties en bovendien is zijn contract kortlopend. Eigenlijk wilde de Schotse trainer Steven Naismith erbij halen op de laatste transferdag, maar dat lukte niet.



Voegt Victor Anichebe iets toe bij Sunderland, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon back up voor Defoe. Niks mis mee. Bekende naam, maar kwalitatief niet super.

Im dit soort teams is een spits meer dan alleen een doelpuntenmaker. In de laatste minuten ballen in de 16 pompen kan anichebe handig zijn want het blijft een ervaren en krachtige spits. Is zeker geen basis kwaliteit maar zulke spitsen kunnen altijd handig van pas komen.

3 september 2016 om 00:24

Inderdaad, hij past ook wel in de speelwijze. Dat kan regelmatig veel belangrijker zijn dann een spitsje die wel wat goals maakt maar voor de rest niks brengt in het spelletje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren