Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mislintat is onder de indruk: ‘Een van de beste spelers op zijn positie’

Laatste update:

Anton Gaaei heeft gereageerd op zijn komst naar Ajax. De Deense rechtervleugelverdediger heeft voor vijf jaar getekend en moet de concurrentiestrijd aangaan met Devyne Rensch. "Devyne is voor mij nu nummer één, maar Anton is een concurrent", aldus directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "We hebben voor elke positie twee spelers nodig. Hij is gehaald voor de toekomst, maar zou ook morgen kunnen spelen."

"Dit is een van de mooiste dagen van mijn leven", laat Gaaei weten in gesprek met het clubkanaal van Ajax. "Ik ben zo blij en trots om hier te zijn. Vanaf het eerste moment dat Ajax interesse toonde kon ik aan geen andere club meer denken. Het is een van de grootste clubs in Europa. Ik ben heel blij om hier te zijn. Dit is een jongensdroom."

Gaaei was één keer eerder in Amsterdam, in 2018 met zijn kostschool. Toen ging hij onder meer op de foto met landgenoot Kasper Dolberg, die destijds de spitspositie invulde bij Ajax. "We hebben de Johan Cruijff ArenA en De Toekomst bezocht. We liepen een beetje rond en nu loop ik hier zelf. Dat is fantastisch. Nu zit ik hier gewoon. Het is ongelooflijk."

Iemand die en goede indruk heeft achtergelaten op Gaaei is directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "Het lijkt me een aardige man. Hij zei dat het allemaal gaat om de timing. Nu is het eindelijk rond. Drie of vier maanden geleden is het eerste contact gelegd. Het was een hectische periode, maar ik ben blij dat het rond is. Ik ben heel opgelucht."

Mislintat vertelt zelf wie hij in huis heeft gehaald. "Anton heeft een goede mentaliteit, is sterk, heeft loopvermogen, een goede voorzet en is jong. Een hoop kenmerken die goed bij Ajax passen. Hij is een van de beste spelers van Scandinavië op die positie. Het is een goede aankoop voor ons, ook gezien onze historie met spelers uit Denemarken. Hij weet dat Ajax het begin is, niet het einde."

Gaaei is niet de eerste Deen die zijn handtekening zet onder een contract bij Ajax. Onder meer Dolberg, Lasse Schöne en Christian Eriksen gingen hem voor. Zijn favoriet? Dolberg. "Hij is een topspits en een goed mens. Een heel bescheiden jongen. Christian Rasmussen heb ik ook al even contact mee gehad. Ik zat samen met hem bij de Onder 21. Ik heb hem een paar berichtjes gestuurd, maar verder niets bijzonders."

Verwacht jij dat Anton Gaaei Devyne Rensch uit de basis gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rensch valt echt al een hele tijd enorm tegen dus verwacht dat hij z’n kans gaat pakken.

18 augustus 2023 om 08:02

Als deze nieuwe jongen gedreven speelt en een beetje kan verdedigen, dan is Rensch snel uitgespeeld. Prima, misschien dat Rensch dan ook gif in zijn donder vindt om de concurrentiestrijd te winnen. Alleen maar goed.

18 augustus 2023 om 09:57

Mislinat weet z’n aankoop weer goed te verkopen. Zou ook wat zijn als hij zou zeggen: was onze 4e keuze, beetje een gok of hij kan aanhaken op dit hogere niveau, afwachten maar! Overigens snap ik niet helemaal waarom Mislinat het gaat hebben over zijn nummer 1 op een positie. Hij moet dat lekker aan Steijn laten toch? Geen uitspraken over doen. Nu is er een kans dat een ietwat irritante journalist gaat vragen aan Steijn of Rensch ook zijn nummer 1 is en zo niet, of hij het dan vervelend vond dat Mislinat hier wel in de media iets over zei etc etc etc. Voer voor onrust in de media.

18 augustus 2023 om 13:00

@strandbal dat hoopte ik met de komst van Sánchez al, maar Renach is gewoon een beetje een zacht ei. is nog jong, maar bij hem zie ik de knop niet omgaan, ik zie niet hoe die ooit furore gaat maken en de weg omhoog inslaan. die moet gewoon een niveautje lager voetballen en lekker met mode bezig zijn ofzo.

18 augustus 2023 om 08:09

Bijzondere man onze Sven , doet een aankoop op de positie van 2e rechtsback. Dan heeft hij al 3 maanden geleden contact gelegd, met zo een ventje. Dan heeft hij het erover hoe cruciaal timing is bij een transfer van slechts 2 miljoen euro.

18 augustus 2023 om 08:16

Timing inderdaad cruciaal. Hij kon pas doorpakken wanneer Sanchez weg zou gaan, en die gaat nu naar alle waarschijnlijkheid naar Porto, dus was het tijd om de transfer door te zetten. Als die het beter doet dan zijn concurrentie (momenteel niet moeilijk) gaat het zomaar om de 1e rechtsback positie.

18 augustus 2023 om 08:09

Moet wel een goede zijn aangezien PSV ook interesse leek te hebben. Zonder gekheid lijkt me een goede speler gezien de filmpjes die ik gezien heb, gefeliciteerd Ajaxcieden.

18 augustus 2023 om 10:34

In principe dus dezelfde situatie als een jaar geleden, toen Sanchez Rensch er wel even uit zou moeten spelen.

We hebben al snel de neiging om datgene wat we nog niet kennen, veel beter te schalen dan hetgeen we al gezien hebben…

Niet specifiek alleen in deze situatie, maar bv ook dat elke spits die in verband wordt gebracht met psv al beter wordt geschaald dat Luuk de Jong. Maar nog steeds is hij de meest succesvolle in de afgelopen, weet ik hoeveel jaar…

Erg benieuwd naar dit talent. Hopelijk een schot in de roos. We kunnen wel wat versterking gebruiken achterin. Goed werk Sven

18 augustus 2023 om 08:44

Of het goed werk is van Sven gaan we later ondervinden. Hopelijk is het geen miskoop. Nu Sutalo nog binnenhalen en ook Tagliafico svp. Sven Minsilat kan zich echt onderscheiden als hij ook Ito nog binnen kan halen.

18 augustus 2023 om 11:43

Als je de Sofascore ratings bekijkt dan is Gaaei een speler die zich enorm ontwikkeld, had vorig seizoen een gemiddelde rating van 7.1 (rensch 6.87, Hartmann 7.02, Teze 6.96) en over de eerste 4 wedstrijden van het nieuwe seizoen staat Gaaei op een gemiddelde rating van 7.5

Meeste keypasses in de Deense competitie afgelopen seizoen
Gaaei eindigde vorig seizoen met gemiddeld 1,1 keypasses per wedstrijd.
Hij gaat er dit seizoen ook vrolijk mee door. 13 keypasses in de eerste 4 wedstrijden wat gemiddeld 3.2 per wedstrijd maakt. Voor een rechtsback is dat enorm veel.

Ter vergelijking: Rensch en Wijndal hadden er vorig seizoen 0,5 per wedstrijd en Sanchez 0,6. , Jordan Teze 0.8 , Hartmann 0.8 , Gaaei dus 1.1 per wedstrijd

Mislintat: ‘deveyne is mijn nr 1 maar … ‘

Conclusie: Het is Mislintat dus niet gelukt iemand te vinden die beter is dan rensch!

Ik wil Gaaei best eerst zien voor te beoordelen, maar met dit soort teksten denk ik eerder aan: Rasmussen, Sanchez, Klaiber of Oreguela

Had dan gewoon Dest gehaald.

18 augustus 2023 om 07:49

En dan zelf met Dest aan komen zetten. Serieus…. Die is nog slechter

18 augustus 2023 om 07:52

Ik ben ook geen fan van Dest, maar die heeft in ieder geval op het WK en CL met Ajax aangetoond mee te kunnen met een bepaald niveau, al gaat dat sowieso gepaard met blunders tegen de Excelsiors en Cambuurs van deze wereld. Hij heeft een redelijk hoge piek maar een te lage ondergrens voor de top. Rensch daarentegen laat nu al ruim 2 jaar zien het niveau niet te hebben. Dest is de betere versie van Rensch, in ieder opzicht.

18 augustus 2023 om 07:54



Dest heeft de afgelopen jaren precies vrijwel geen minuten gemaakt.. De Dest die het toen bij Ajax was is het niet meer. En tevens blijkt het maar weer hoe lastig het is om goede backs op te leiden..

18 augustus 2023 om 08:00

Soccerfan_1

Jij volgt Viborg op de voet begrijp ik? Speelt er nog een interessante speler toevallig? Linksback zou mooi zijn!

18 augustus 2023 om 09:10

Dat hoeft toch niet als je Dest volgt? Indien je dat gedaan hebt dan zie je dat hij gewoon niet meer de Dest is die bij Ajax speelde.

Heb vertrouwen in de scouting. Jonge talentvolle speler schijnt, ik laat me graag verrassen.

18 augustus 2023 om 09:19

Kun je wel cynisch zijn, schenkie. Maar volgens mij maakt soccerfan het vergelijk Rensch vs Dest.

18 augustus 2023 om 09:25

Rochus

Soccerfan is al weken een bron van negativiteit op alles en iedereen die iets vind van Mislintat. Zelfs de foto is gewijzigd van Zlatan naar Mislintat. Ik kan daar niet heel serieus op in gaan.

18 augustus 2023 om 07:53

Of je zegt dit om je huidige speler niet gelijk af te schieten, maar motiveert om nummer 1 te blijven nu er een serieuze concurrent voor hem is.

18 augustus 2023 om 07:57

Nifrge87

Ik snap je punt, maar je kan ook gewoon er niets over zeggen toch?

18 augustus 2023 om 09:32

@shenkie; je bedoelt een persconferentie geven voor een nieuwe aanwinst en gewoon niets zeggen, beetje voor je uit gaan zitten kijken. Ja dat kan ook natuurlijk.......

18 augustus 2023 om 08:05

Joh Shenkie waarom koop jij Dest zelf niet? Kan ie schoonmaken in je huis ofzo. Ik weet niet waar jij dit romantische idee over Dest als uitstekende voetballer vandaan hebt maar hij is vooral iemand die eventjes heeft geprofiteerd van een gebrek aan fitheid bij Mazraoui.

Echte toptalenten raken daarna niet weer hun plek in de selectie kwijt, en bij Dest gebeurde dit wel omdat hij geen positie kan kiezen, geen sterke fysiek heeft, en geen bijzondere tackle heeft. Maar voor een rechterspits heeft ie niet genoeg techniek, is z'n dribbel niet goed genoeg en z'n voorzet ook niet. Hij is heel snel, dat wel. Maar het is het gewoon net niet. Er is geen indicatie dat dit dramatisch is verbeterd door de jaren heen. Voor Ajax om nu 10-15 miljoen te moeten neerleggen en Dest één van de topverdieners te maken zou absurd zijn, want het is nergens op gestaafd.

18 augustus 2023 om 08:25

@bongiorno,

Nu weet ik niet of Dest aan dit Ajax daadwerkelijk wat kan toevoegen, maar 10-15 miljoen is het natuurlijk nooit. Helemaal aangezien er laatst al geruchten gingen dat Barcelona open stond om zijn contract te ontbinden omdat hij geen toekomst heeft daar en ze zo financiële ruimte kunnen maken om andere spelers in te schrijven voor de competitie.

18 augustus 2023 om 09:01

Ik weet niet of er waarheid schuilt in die geruchten maar ik weet wel dat er wel degelijk nog interesse bestaan vanuit topcompetities voor Dest. Het lijkt me echt sterk dat ze zijn contract ontbinden en dat Dest ineens voor 1.5 miljoen per jaar bij Ajax wil komen spelen.

18 augustus 2023 om 08:22

@shenkie,

'deveyne is at the moment in front' is wat Mislintat letterlijk gezegd heeft. waar vooral het 'at the moment' belangrijk is, aangezien Gaaei net een paar uur Ajacied is lijkt mij dat meer dan normaal, maar als hij een paar weken meegetraind/gespeeld heeft lijkt het mij niet de moeilijkste opgave om Rensch eruit te spelen.

Daarnaast heb je je conclusie al getrokken dat hij niet beter is dan Rensch, maar wil je Gaaei eerst zien voordat je hem beoordeeld. Dat is natuurlijk gewoon lachwekkend tegenstrijdig.

18 augustus 2023 om 08:32

@ajaxenschede

Het is niet tegenstrijdig.. Je kan toch zeggen: Dit is niet hoopgevend, maar ik wil het een kans geven?

18 augustus 2023 om 08:38

@shenkie,

Dan had je dat moeten zeggen. En dus niet moeten zeggen dat het de conclusie is dat hij niet beter is dan Rensch.

18 augustus 2023 om 08:30

Haha Dest? Dat blinde ren paard die bij Barca en Milan echt niks heeft laten zien.

18 augustus 2023 om 08:56

@ Shenkie

Ook goedemorgen!

Dest? Serieus? Aanvallend leuk, verdedigend echt niet meer als Rensch.
Laten we Gaaei nu eerst eens even de kans geven.

Die jongen is jong en heeft het in Denemarken goed gedaan. Maar Dest was ook zeker geen optie geweest. Wat denk je dat die jongen aan salaris wil vangen?

Ik denk dat het een prima speler is voor ons, en als je Sanchez voor gelijk bedrag kan slijten, ben je er zowel als transfer dan wel salaris niet op achteruit gegaan.

Hoop dat volgende week Sutalo er is, en dat ze nu gaan doorpakken met Avila.

Dan hebben we een redelijke verdediging. Dit weekend goede test voor Gorter, wordt dat niks zal die wel weer 2e plan worden en zal Ramaj eerste keeper worden.

Hopen op nog een creatieve middenvelder, en buitenspeler. En ik zie nog graag een echte goede vervangen voor Alvarez. Dan is de selectie voor dit jaar redelijk op orde denk ik zo.

18 augustus 2023 om 09:03

Hij wil hier mee zeggen dat hij Rensch niet afschrijft, maar dat de nieuwe aankoop wel gelijk zijn plaats kan overnemen.

18 augustus 2023 om 09:04

Of hij wil niet in het openbaar Rensch afvallen? Er kunnen meerdere redenen zijn om niet het achterste van je tong te laten zien. Daarnaast is het natuurlijk voor Ajax bijna altijd zo dat je het van talenten moet hebben die zich hopelijk goed ontwikkelen. En Dest die we voor Ajax al niet vinden passen weer ophalen voor het Ajax spelletje? Lijkt me niet handig.

18 augustus 2023 om 09:48

Gewoon puur om Rensch niet af te vallen, anders kan je die jongen helemaal afschrijven.

18 augustus 2023 om 10:00

Sorry maar wat jij zegt Shenkie is gewoon echte onzin. Rensch is niet geweldig maar krijgt als jingen uit eigen jeugd toch nog een kans. Hij verkoopt miskoop Sanchez zo snel mogelijk. En haalt daar een getalenteerde rechtsback uit Denemarken bij. Voor niet teveel miljoenen.
Dit is gewoon heel goed beleid, en ik begrijp niet hoe jij het kunt spinnen naar alsof Mislintat iets raars doet.
Je suggestie van Dest is zoals hierboven gezegd echt een belagelijke. De man was bij Ajax al een vraagteken. Iedereen was blij dat we m op de hype van CL en USA international dik hebben kunnen verkopen. Heeft nergens laten zien een hoger niveau aan te kunnen tikken, verlangt een hoog salaris...dát zou pas wanbeleid zijn: Dest terughalen.

18 augustus 2023 om 10:07

Je conclusie deugd van geen kant.

Ten eerste wordt de opstelling gemaakt door de trainer en niet door de Td.

Ten tweede zal een club nimmer de huidige basisspeler meteen afschrijven na een aankoop, men zal altijd stellen dat het goed is dat er concurrentie is voor een bepaalde positie. Moge de beste spelen.

18 augustus 2023 om 10:14

Kunnen ook gewoon afspraken zijn tussen ajax en rensch dat hij de kans krijgt zich te bewijzen als basisspeler. Vind het knap dat je op basis hiervan concludeerd dat Gaaei niet beter is.

18 augustus 2023 om 10:19

Het is wel een beetje vreemd toch dat een TD zegt wie de nr 1 is? Lijkt mij toch echt iets voor de trainer om te bepalen.

18 augustus 2023 om 12:31

Heitinga was ook zijn nummer 1. Dit zijn gewoon uitspraken voor de bühne. Verder waardeloos.

18 augustus 2023 om 13:08

Dat is een rare conclusie. Mislintat kan natuurlijk niet over een basisspeler zeggen dat hij de nr 2 is. Hij weet zelf ook wel dat Rensch er binnekort uit word gespeeld door zijn aankoop.

18 augustus 2023 om 13:39

Stel dat hij zegt dat dit de nummer 1 is, wat doet dat met Rensch en met Gaaei? Laat hem het maar laten zien. Wellicht is ie wel beter

Hoezo bepaald de TD wie de nummer 1 is? Lijkt me toch vooral aan de trainer.

18 augustus 2023 om 08:25

Het valt mij vooral op dat elke speler die gehaald wordt zelf volledig verbaasd is dat Ajax voor hem op de stoep stond. En dat Mislintat er vervolgens als de kippen bij is om te roepen dat het een geweldenaar is. Ik heb een Stewart of Ten Kloese dat nergens zien doen.

18 augustus 2023 om 08:59

Ja dat valt zeker op. Als het allemaal goede spelers blijken te zijn maak Mislintat zijn bijnaam waar. Zo niet, dan zit Ajax nog dieper in de problemen en is Sven gewoon een mooiprater. De club neemt wel risico door niet op save te gaan. Of dat verstandig is betwijfel ik, maar dat terzijde.

18 augustus 2023 om 09:22

Dan zie je toch dat Ajax meer impact maakt dan een PSV of Feyenoord 😇

18 augustus 2023 om 09:26

@moridin,

En wat is precies op 'op save gaan' dan?

Vorige seizoen haalden we met Bergwijn en Wijndal spelers die zich international waren en zich lang en breed hadden laten zien in de Eredivisie. Een Bassey die een geweldig jaar had in de Europa League en Brobbey die zich nota bene bij Ajax al goed had laten zien. En aan het einde van het seizoen werden we 3e en hebben we voetballend en qua prestaties 1 van de slechtste jaren in zo'n 20 jaar tijd(vergelijking met de verwachtingen)

Dit zijn misschien geen 'bekende' namen, maar zo'n lage transfersom brengt ook gelijk een stuk minder druk met zich mee waardoor het voor zo'n speler makkelijker is om boven verwachting te presteren.

18 augustus 2023 om 09:39

Bergwijn is geen voorbeeld van op save gaan. Een speler die 30m kost en die maar 10 potjes heeft gespeeld bij tottenham. Save is bijvoorbeeld noppert halen voor 5m waar je van weet wat die kan ipv ramaj voor mogelijk 10m.
Slechts 1 voorbeeld maar je snapt het punt lijkt me

18 augustus 2023 om 09:42

Ben blij dat er nu eens niet naar namen wordt gekeken maar naar aspecten die nodig zijn op bepaalde posities. Zo hebben we opeens weer lengte en kopkracht achterin, is na Blind weer een passer aangetrokken en is er voorin naast kopkracht ook snelheid binnengehaald. Dan vergeet ik de rust aan de bal op 6 nog te noemen die Frenky altijd had en we (naar mijn mening) met Alvarez misten.
We moeten het afwachten, maar ik ben zeker niet negatief omdat er geen grote nemen binnen zijn gehaald.

18 augustus 2023 om 09:43

Wat Ajax vorig jaar heeft gedaan op de transfermarkt is dan ook een prestatie van formaat. Dat was uniek. Maar op 'save gaan' is vooral spelers halen die zich bewezen hebben in competities als de eredivisie, belgie etc. Aangevuld met talenten en stabiele spelers die er al zijn. Nu doet Ajax alle bewezen spelers weg. Timber was niet te houden, maar Alvares, Kudus. En Tadic had je een stapje extra voor moeten doen. Nu is er geen fundament meer en moet je hopen dat een verzameling potentieel talentvolle tweede divisiespelers op toverachtige wijze ineens een stabiel fundament vormen. Flink risico met niet zo'n hele hoge winkans.

18 augustus 2023 om 10:07

@bochhrrief. Ramaj is inclusief bonussen 5 mln. Daar gaat je onzin. En noppert halen is juist totaal niet save. Dat is exact hetzelfde als Wijndal, of Wielaert of El Hamdaoui of Machlas of Sulejmani of Hoessen of Lindgren. Allemaal super save. Zou nog eerder Willem 2 en NEC leeg kopen als Ajax zijnde, meer kans op succes. Bij feyenoord zie je hoe save die keuzes zijn met Zerroukki en ook Timber. Super

18 augustus 2023 om 10:17

Ninjakai, noppert is wel een save keuze, die op het wk goed heeft gepresteerd op het hoogste podium, onder die druk. Dat kun jij niet wegnemen. Typisch als wielaert kun je daar niet mee vergelijken. Ook sulejmani niet, die maar een half jaar presteerde en 16m moest kosten. Ramaj kost trouwens 4 miljoen vast, 4 miljoen gegarandeerde variabele kosten, en 2 miljoen variabelen. En tot slot, zerrouki en timber bij feyenoord zijn wel veilige keuzes, maar alleen omdat kokcu is vertrokken, de beste speler van de competitie, wil jij een punt maken dat een zerrouki er niks van bakt. Feyenoord mist gewoon kokcu op het middenveld

18 augustus 2023 om 10:17

@Moridin. Save gaan vind je spelers halen die zich bewezen hebben in competities van het niveau eredivisie, België etcetera. Van de Boomen speelde in de Franse competitie, akpom speelde in de championship (niets minder dan de errdivisie), deze rechtsback had een basisplaats in de Deense competitie. Sutalo waar ze al allen achteraan zitten is zelfs international met Europese ervaring. Sven doet weinig anders dan Overmars. De namen zijn alleen anders. Of je nu Nerez of Antony haalt of Tahirovic of Forbes, allen spelers die indruk maakte als jong talent bij hun club, maar die nauwelijks minuten hadden in het eerste. Of je haalt Akpom of Tagliafico beide spelers die eerder vertrokken zijn uit hun thuisland, het vervolgens niet zo denderend hebben gedaan, terug gaan en het in het thuisland wel goed doen en nu een tweede kans krijgen. Of het verschil tussen Medic en Schone? Ga zo maar door. Het enige waar het elftal nu op wacht is de Ziyech, Blind, Tadic. Alleen kwamen die allemaal niet in de eerste transferperiode van Overmars, dat duurde even.

18 augustus 2023 om 10:27

@Bochherief timber speelt nauwelijks en is niet goed genoeg. Echt een super save keuze. Noppert heeft helemaal niet goed gepresteerd. Hij heeft oké gepresteerd en bij het eerste beetje serieuze tegenstand was het over. Hij had geen Stekelenburg moment waarbij hij met een fantastische redding de ploeg in de race hield. En als club op de vuurpijl, noppert is zo save dat geen club hem heeft overgenomen na het WK en nu is er wederom weinig interesse.
Dan Ramaj, die kost max de helft van de voorheen genoemde transfersom van 10 mln. Dat hebben echt meerdere bronnen laten weten, met als meest recente het AD. Zelfs al zou jou verhaal kloppen, dan kost die dus 4 en niet 10 mln, maar dat is natuurlijk niet zo lekker voor je verhaal. En dan Zerrouki en Timber dat is 15 mln. samen voor spelers die niet samen op een middenveld kunnen spelen of nog in het geval van Timber gewoon de strijd verloren hebben van een huurspeler en een jeugdspeler toen Kokcu er wel nog was. Labyad, die goedkoper was, heeft nog meer betekend voor Ajax als save keuze.....

18 augustus 2023 om 14:14

@Rochus kan zijn maar afgelopen jaren zijn we toch meer jongens met een beetje branie gewend. Jongens die Ajax zien als een tussenstap naar de echte top. Nu heb je jongens die roepen: oh, ok, als jullie mij zo graag willen hebben.. nou dan teken ik maar.

Ajax heeft behoefte aan spelers van midden 20, wat ervaring en ervaring in Europese of vergelijkbare wedstrijden. Ik ben er nog alles behalve onder de indruk van. Straks komt er ook weer een onbekend talent van City als Kudus vertrekt. Haal dan Summerville bijvoorbeeld. Laat ook Nico aub terugkeren.

18 augustus 2023 om 08:09

Spelers met Europese ervaring, behoorlijke kwaliteit en een leeftijd midden 20- daar zijn er niet veel van, tenminste, niet veel die naar Ajax willen en niet weer 20 miljoen kosten.

Van den Boomen is gehaald als speler met ervaring en doorzettingsvermogen bijvoorbeeld. Als Summerville volgens jou "in vergelijkbare wedstrijden" ervaring heeft, oké, dan heeft van den Boomen dat ook.

Ben benieuwd. Ken hem niet, laat me graag verrassen.
Geef het eerst een kans.

Hij is wel erg onder de indruk van zijn aankopen.
Stuk voor stuk "de beste" op hun posities.
Als dit allemaal zo is dan is deze TD is jarenlang door iedereen over het hoofd gezien😁

18 augustus 2023 om 09:25

@tinus45,

Misschien ook even een artikel lezen voordat je iets gaat roepen: "een van de beste beste spelers van Scandinavië op die positie."

Lijkt me geen gekke opmerking, want ik denk niet dat er 10 goede rechtsbacks rondlopen in Scandinavië.

Ik heb wat filmpjes van hem gezien,
Natuurlijk kun je in een compilatie iedereen goed laten lijken, hetgeen wat mij enige zorgen baart is dat hij van Linksbuiten naar rechtsachter is gegaan en daar pas 1 jaar staat.

Aan zijn aanvallende kwaliteiten twijfel ik geen seconde, wel over zijn verdedigende kwaliteiten.

18 augustus 2023 om 10:59

Ik zie veel voorbeelden van buitenspelers die omgeturnd zijn naar een back positie. Is een trend, blijkbaar is het makkelijker om verdedigende kwaliteiten aan te leren dan aanvallende kwaliteiten. Wel vraag ik me dan af of je niet een vergelijkbaar type uit je jeugdopleiding kan halen. Denk dat de jeugdopleiding van menig topclub vol zit met buitenspelers die het als aanvaller niet gaan redden, maar als wingback het misschien wel redden. Dan vind ik 4,5 miljoen best wel veel geld. Maar goed, het risico is laag.

18 augustus 2023 om 11:32

@rubentje13,

Maar hij is aanvallend wel echt heel goed, en wat je zegt, 4,5 kan je veel vinden, maar het risico is laag.
Je gaat zo'n speler altijd wel verkopen voor 5 miljoen. Dat is tegenwoordig niets meer.

Ook praat je hier over een afschrijving van 1 miljoen, dat is minimaal.

Hij lult een hoop die Mislintat, ze zijn allemaal de beste op hun positie in hun land, nou we gaan het zien wat al deze nummer 1 targets gaan doen op de Ajax bank. Die mooie praatjes van Sven zijn nu nog leuk, over een paar maanden slaat iedereen hem ermee m de oren.

18 augustus 2023 om 09:41

Ik krijg inmiddels ook van die gladde verkoper vibes van hem. Iedereen is inderdaad de beste op z'n plek in hun land of regio, als je alles bij elkaar optelt dan heb je een Europa league winnaar ofzo?
En wat kan steijn met deze mix van onbekende namen? Het is voor hem ook de 1e keer op dit niveau, onder deze druk

18 augustus 2023 om 11:42

@bochherief,

Maar jij krijgt heel veel vibes van alles wat over Ajax/steijn vertelt word.
Heb jij je al aangemeld bij de van Hooijdonk fanclub?

Van wie heeft hij allemaal gezegd dat hij de beste op zijn plaats of in zijn regio is?

Van Ramaj heeft hij alleen gezegd dat deze kan uitgroeien tot een van de top 3 keepers van Duitsland. Wat misschien ook wel zo is, weten wij veel waar zijn potentie ligt?

Daarbij is het toch niet gek dat hij deze speler "een van de beste rechtsbacks van Scandinavië" noemt?

Noem eens 5 betere op ......

18 augustus 2023 om 09:42

Of zeggen ze juist. die Mislintat heeft het echt goed gezien.

Gaaei, Sutalo, Medic en Hato . Lekkere verdediging staat er dan.

18 augustus 2023 om 11:45

Heerlijk, alleen is de vraag hoe goed Medic op LCV uit de voeten kan.
Meeste trainers willen toch wel een linksbeen daar hebben, en aan zijn schot afgelopen weekend te zien, is hij toch wel rechtsbenig.

Anders zou dit echt een ideale verdediging zijn.

Dan nog een backup voor linksback/lcv.
Een eventuele vervanger voor Kudus, en we doen gewoon mee om het kampioenschap.

Dus hij is een wisselspeler achter Rensch maar volgens Mislintat de beste back van Scandinavië?
Nou ken ik niet alle backs daar maar degene dat ik ken is al beter dan Rensch en dus ook beter dan hem. Ik heb heb het dan over Pedersen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren