Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mauro Icardi toont schade na klap in gezicht; Galatasaray deelt woede via X

Laatste update:

Mauro Icardi heeft een blauw oog overgehouden aan de topper tussen Fenerbahçe en Galatasaray. Een en ander komt wellicht door een klap in het gezicht van zijn vaste bewaker Alexander Djiku. Op X circuleren video's waarop goed is te zien dat Icardi hard wordt geraakt door de verdediger van Fenerbahçe. Galatasaray spreekt in ieder geval schande over de behandeling van de Argentijnse spits.

De leiding van Galatasaray houdt zich in het statement op X bepaald niet in. "Degenen die alleen gerechtigheid voor zichzelf willen, bleven vanavond vanaf elke zender het Turkse voetbal manipuleren. Wij delen daarom wat de scheidsrechterscommissie, de VAR en 26 camera’s niet konden zien en wederom schamen wij ons namens hen!"

"We hopen dat degenen die het Turkse voetbal tot dit punt hebben gebracht zich op een dag zullen schamen... ", voegt het verontwaardigde bestuur van Galatasaray daaraan toe. Icardi kwam na een duel met Djiku keihard in botsing met de paal, wat zijn blauwe oog ook zou kunnen verklaren.

Edin Dzeko vindt het statement van Galatasaray overigens belachelijk. "Icardi raakt de doelpaal en Galatasaray gooit een foto van zijn blauwe oog op Instagram en huilt om de strafschop die niet gegeven is. Dat is echt typisch voor hen... Beschamend", aldus de spits van Fenerbahçe.

Icardi hoefde ondanks de schade onder zijn rechteroog niet gewisseld te worden. De aanvaller van Galatasaray kreeg na rust nog twee goede kansen, die echter niet werden benut. Mede hierdoor begint niet Galatasaray, maar Fenerbahçe als koploper aan de tweede seizoenshelft in de Turkse Süper Lig.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schandalig, hoe kan een VAR dit negeren?

Gelukkig dit keer geen scheids met een blauwe oog.

Sterkte aan Icardi. Hopelijk vrijdag een betere wedstrijd en arbitrage.

Scheids durfde hem niet aan haha! Dit valt niet goed te praten.

Volgens dzeko is hij tegen de paal aan gelopen. Iemand iets anders gehoord?

24 december 2023 om 23:16

Dan nog is dit een hele duidelijke overtreding

24 december 2023 om 23:16

Het moment waar Gala op doelt is aan het begin van de eerste helft. Icardi komt daarna nog in botsing met de paal en met een verdediger van Fener. Pas na deze momenten in de tweede helft krijgt Icardi een blauwe plek.

24 december 2023 om 23:34

Hij js zelf tijdens het kopen tegen de Paal aan gerend waardoor hij een blauwe oog kreeg. Gala staat in Turkije bekend om te winnen met hulp van arbitrage maar door deze propaganda te delen willen ze doen alsof ze “benadeeld” worden door de arbitrage.

25 december 2023 om 09:03

Denk dat die blauwe oog dan komt van tegen de paal aan lopen, hij word hier namelijk op zijn achterhoofd geslagen.. wat overigens wel een rode kaart is hoor

Hij krijgt een klap op z’n achterhoofd als je goed kijkt, Galatasaray gooit nu moedwillig 2 momenten door elkaar. Het blauwe oog is tot stand gekomen bij de kopbal, waarbij de bal op z’n oog kwam of zelfs het moment dat hij tegen de paal aanliep met z’n hoofd. Het is triest dat je als club fakenews verspreid om maar goed te praten dat je zogenaamd altijd wordt benadeeld. Kleinzerig en triest

24 december 2023 om 23:17

Ik kan het heel slecht zien, als je inzoomt, wordt het wazig, maar ze worden toch gewoon benadeeld, ongeacht wel of geen blauw oog bij deze actie?

24 december 2023 om 23:18

Ben ik het 100% mee eens, dit is een 100% penalty, het gaat erom dat je het brengt als zijnde dat de tegenstander Icardi een blauwe oog heeft geslagen wat 26 cameras is ontschoten

24 december 2023 om 23:23

Dat is best triest als het zo blijkt te zijn idd. Beetje jammer dan idd, het Turkse voetbal heeft nu even geen behoefte aan theater, los van dat bedrog altijd triest is. Was er maar een pingel gegeven, dan was dit gedoe achterwege gebleven

Het ergste is de reactie van Dzeko onder de post van Fabrizio op Instagram; “The guy hit the goal post with his head and they put him on Insta and cry for the penalty”

De beste man is 36 en heeft vandaag alleen warme kofte’s in zijn nek gevoeld van Abdulkerim bij elk kopduel. Dus wat loopt hij te mekkeren dan?

Scheids echt bagger, VAR idem. Hier moet je gewoon op z’n minst naar het scherm gaan om te kijken wat voor handelingen beide spelers uitvoeren op het moment dat ze de sprints inzetten.

24 december 2023 om 23:24

Dzeko mag gewoon zijn mening uiten niks ergs aan

24 december 2023 om 23:37

Dat ik zeker zijn goed recht. Gaat meer om het feit de manier waarop en het moment waarop. Als 36 jarige routinier zou hij toch beter moeten weten?

25 december 2023 om 02:08

Wat is er mis met de manier en het moment? Helemaal niets, precies.

Wat een huilerds zeg. Die blauwe oog is ontstaan doordat icardi met zn gezicht het achterhoofd van djiku raakte. Oosterweldo's hand kwam niet in de buurt van zijn gezicht. Gelijk de boel te proberen manipuleren.

Raar dat Icardi een blauwe plek op zijn rechteroog heeft, terwijl de verdediger op zijn linkerkant slaat.
Begint trouwens wel met aan beide kanten vasthouden. Maar de klap gaat toch wel echt te ver. Een Penalty en rode kaart was op zijn plek geweest. Al met al, een zeer slechte wedstrijd.
Er mochten wel minimaal 3 rode kaarten vallen.

24 december 2023 om 23:25

Wijst jouw profielfoto nou naar de plek waar ie geslagen is 😀

25 december 2023 om 02:26

Spiegelbeeld van de selfiecamera

Slaan en een VAR en geen rode kaart, wat een bananencompetitie is dat inmiddels zeg met enkel nog absurde taferelen.

Altijd dit gejengel in de Turkse competitie. Onbegrijpelijk. Clubs lijken echt geleid te worden door mensen die op het gebied van emotieregulatie nooit verder zijn gekomen dan een jaar of 10. Jammer, want zo'n groot land heeft veel meer potentie.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren