Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe loopt na 53 seconden van het veld in absurde Super Cup-finale

Laatste update:

De spelers van Fenerbahçe zijn na 53 seconden van het veld gelopen in de finale van de Turkse Super Cup. Fenerbahçe trad uit protest tegen de Turkse bond met een Onder 19-elftal aan tegen Galatasaray en kwam binnen een minuut op achterstand door een goal van Mauro Icardi. De wedstrijd is nadien direct gestaakt door arbiter Volkan Bayarslan.

Na de vroege 0-1 besloten de spelers van Fener het veld onmiddellijk te verlaten. De wedstrijd zou in december al gespeeld worden in Saudi-Arabië, maar door een diplomatieke crisis werd dat duel uitgesteld. Nu wordt er opnieuw niet gespeeld.

De kans was al groot dat de wedstrijd niet uitgespeeld zou gaan worden, maar door het vroege doelpunt van Icardi lijken de spelers en staf eerder besloten te hebben van het veld te stappen, zo meldt de Turkse tak van GOAL.

Volgens Fenerbahçe wordt er al jarenlang een politiek spel tegen de club gespeeld. De druppel die de emmer deed overlopen was het schandaal in het duel met Trabzonspor, waarin vijandige supporters de spelers bedreigden en er meermaals veel chaos op het veld was.

Fenerbahçe pleitte bij de Turkse bond voor een buitenlandse, onafhankelijke scheidsrechter als leidsman voor de finale van de Super Cup. Dat weigerde de Turkse bond. Ook verzocht Fenerbahçe de bond om uitstel van de finale vanwege het aankomende Conference League-duel met Olympiacos. De Turkse bond veegde het verzoek van tafel.

Het leidde tot veel woede bij Fener, waardoor men besloot het Onder 19-elftal naar de Super Cup-finale te sturen. Het plan was om stapsgewijs steeds meer spelers te laten uitvallen, om vervolgens met minder dan zes spelers over te blijven en een staking te forceren.

Door de vroege 1-0 van Galatasaray leken die plannen aangepast en Fenerbahçe besloot nog voor het verstrijken van de eerste speelminuut van het veld te stappen. De wedstrijd is gestaakt. Het is vooralsnog niet duidelijk wat de gevolgen zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dames en heren, de Turkse competitie.

Zonder grappen, je kan daar gewoon een realityserie van maken. De ene week mept een voorzitter de scheidsrechter, de andere week trapt een speler een rellende supporter in het gezicht. Moet niet gekker worden.

Heel slim, nog een beker weggeven tegen je aartsrivaal.. ooknog zonder te spelen..

Waarom doet Ali Koc dit nu? De U-19 van Fener heeft letterlijk 4-0 verloren van de U-19 van Gala en je denkt dat dit de juiste aanpak is? Sneu voor die jongens, ook meteen gewoon een goal tegen gekregen haahahaha.

8 april 2024 om 02:03

Ali Koc is al jarenlang het grootste probleem van het Turkse voetbal. Hij probeert zijn eigen onkunde en falen te verbloemen door dit soort dingen te doen. En het ergste is dat Fenerbahce fans er ook nog eens in trappen

8 april 2024 om 13:02

Opzicht met name sneu van jou om te denken dat Fenerbahçe met de U-19 is gaan aantreden om te winnen.

Gefeliciteerd Galatasaray fans met deze zwaar bevochten overwinning.

De grote Ali Koç show dames en heren, zo'n achterlijke voorzitter vindt je nergens anders. Je hebt je eigen fans keer op keer teleurgesteld met dit als kers op de taart. Zo'n belangrijke wedstrijd weggeven aan je grootste rivaal, waar ook veel waarde aan gehecht was met die gebeurtenissen in Saoedi Arabië. Ik mag hopen dat zijn opvolger niet zo'n debiel is en de club niet als 1 of andere hobby ziet.

7 april 2024 om 21:10

Eindelijk een fener supporter met verstand.

7 april 2024 om 23:17

Respect voor je reactie! Groot gelijk. Wat een clown die Ali Koc! Ik mis oprecht Aziz Yildirim! En dit zeg ik als Gala fan

8 april 2024 om 02:07

Een van de weinigr Fenerbahce fans die daadwerkelijk ziet waar het probleem ligt. Hij is de slechtste Fenerbahce voorzitter ooit en probeert dat te verbloemen door ieder seizoen opnieuw chaos te creëren.

Rare statement. Al die mensen die een kaart kopen, naar het stadion gaan. Vrije dag nemen misschien enz enz.
Wie heb je hier nou mee?

Kan ook alleen in Turkije. Met je jeugd te spelen uit protest en als blijkt dat die afgeslacht gaan worden, van het veld lopen.

7 april 2024 om 20:54

Bro kunnen jullie een vacature opzetten voor de functie van "Qarabag rivaal"? Denk ook niet dat het leuk voor jou is om ieder jaar ruimschoots kampioen te worden?

8 april 2024 om 13:05

"en als blijkt dat die afgeslacht gaan worden..." Als je helemaal geen kennis hebt, zeg dan gewoon niks? Het was al ruim voor de wedstrijd bekend dat Fenerbahçe van het veld zou stappen nadat het spel voor het eerst kwam stil te leggen.

Turkije blijft Turkije.Misselijkmakend hoe die keeper van Fener Muslera niet eens aankijkt, en met pijn in zijn hart, hem een hand geeft. Muslera is een rolmodel en heeft veel voor het Turkse voetbal betekend. Triest dat zo een jonkie hem zo benaderd , hoop dat ie intern op zijn plek gezet wordtAlsof dat niet genoeg was, vinden deze jonkies dat ze onterecht behandeld zijn en van het veld afstappen. Is dat de afweging dat je maakt ? Ten opzichte van al die mensen die reikhalzend naar deze wedstrijd hebben uitgekeken, die met moeite rondkomen en familieleden verloren hebben door de desastreuze aardbeving ? Ja deze mensen in deze regio hadden iets om naar uit te kijken en dit is hoe je ze behandeld. Laat ze maar lekker naar de tweede league gaan. We staan er al in Europa niet goed op.

7 april 2024 om 20:57

Wat kunnen die jonkies eraan doen? Je moet boos zijn op de mensen die hun in deze posities zetten!

Maar toch, Icardi meteen na 1 minuut gepompt ahhaa.

7 april 2024 om 21:17

Dat vond ik de mooiste: Icardi dacht eerst ff jullie pompalamak en dan mag je het veld af

7 april 2024 om 21:59

Furkan Ken je het liedje “ seninle sevismek bir dakika” ik luister er nu naar

7 april 2024 om 22:53

Yess ik ga er ook naar luisteren nu haha

8 april 2024 om 13:11

Haha gangstarr, prestatie wel hoor van Icardi. Vooral als je je bedenkt dat Kerem voor de wedstrijd aangeeft dat de bal uitgeschoten wordt zodat de jongens het veld kunnen aftreden. (Dit bevestigt de jongen in kwestie zelf, en de beelden van Kerem na het eerste fluitsignaal). Maar gefeliciteerd hoor, prima goal :D

7 april 2024 om 21:04

Wacht even wat kunnen deze jongens eraan doen? Muslera juicht als een klein kind alsof die 120min heeft gevoetbald. Deze jochies kunnen hier niks aan doen, het punt is dat Galatasaray altijd pronkt met goeie intenties en vrede, maar wel kinderen uitlachen.

8 april 2024 om 00:16

Ik moet mijn woorden nu erg zorgvuldig uitkiezen. Jullie voorzitter stuurt deze jongens het veld op tijdens de wedstrijd van de kampioen tegen de bekerwinnaar. Dit is de supercup die jullie hebben onteerd. Jullie hebben Turkije voorschut gezet. Schaam jezelf voordat je de naam van Galatasaray in je mond neemt.

8 april 2024 om 09:49

Schaam jij je ook voor je Feto club? Blijkbaar niet. İk denk dat dat wel veel erger is dan de statement van Fener.

8 april 2024 om 13:07

Muslera een rolmodel? Op sportief vlak wellicht, maar qua karakter? Ik denk dat er weinig voetballers in Turkije zijn geweest die karakterlozer zijn dan Muslera. Muslera is een rolmodel als alles gaat zoals hij wilt, zodra het even tegenzit; verandert die gozer in de meest onsportieve persoon.

Even een oprechte vraag aan de Fener leden hier: hoe kunnen jullie je club nog aankijken na zo'n actie? Het hele seizoen is het elkaar stangen en nu wordt datgene gedaan wat het toppunt van eerloosheid is...

7 april 2024 om 20:55

Niet.. je laat je club niet in de steek zou je zeggen. Maar na al die jaren wanvertoning, eerloze acties, los zand beleid.. schaam ik me kapot! Je hoort verdomme te spelen vandaag. PUNT. Finale is finale. Je maakt je punt maar op een andere manier. Na vandaag schei ik ermee uit. Noem me plastic, maar ik kleur rood van de schaamte!

7 april 2024 om 20:57

Aanvullend: zelfs het protest kunnen ze niet uitvoeren in 2 min zonder een goal tegen te krijgen. Ik heb zelf ook een O19 en dat en club als FB die kinderen zo misbruikt voor hun protest terwijl ze daarnaast ook nog zelf gevoetbald hebben vandaag… kom op. Olympiacos is donderdag.. stel je niet zo aan. Maak je achterban trots en had strijdend ten onder gegaan of de beker gepakt vandaag.

7 april 2024 om 22:31

Snap je echt niet waarom dit statement is gemaakt? İk ga je geen plastic noemen maar je bent wel een nep supporter als je niet eens weet waarom dit is gedaan

7 april 2024 om 20:59

Waarom niet? Er moet iets veranderen en ze willen een statement maken. Begrijpelijk. Waarom is het zo moeilijk geweest om deze wedstrijd uit te stellen zoals de tff had beloofd?

7 april 2024 om 21:04

En wat is de reden? Drukke speelschema?? Stel je niet aan en ga de wedstrijden in met wat je hebt. Zelfs in Schotland kunnen ze 2 bekertoernooien organiseren + de clubs die dan Europees spelen

8 april 2024 om 13:15

Haha je bent niet serieus, toch? Nee toch? Want anders heeft het geen zin om met je in gesprek te gaan. Het niet verplaatsen van deze wedstrijd is maar 1 van de talloze redenen van dit statement. En deze wedstrijd hoorde gewoon verplaatst te worden. Dit is een wedstrijd die al aan het begin van het seizoen hoorde gespeeld te worden, waarom zou Fenerbahçe ermee akkoord gaan benadeeld te worden? Omdat jullie Europees zijn uitgeschakeld, moeten wij maar akkoord gaan met een druk speelschema? Nog even, zullen we anders gewoon de finales in de TT arena spelen zonder uitfans?

7 april 2024 om 21:06

Ooit gehoord van plaatsvervangende schaamte? Ben niet eens voor Fener maar ik schaam me hoe ze hier het Turkse voetbal neerzetten.. man man man

7 april 2024 om 21:42

Ik schaam me dood. Je had juist deze wedstrijd moeten spelen en ermee laten zien dat je je niet uit de wind laat slaan. Maar ja wat verwacht je dan ook van huilebalk Koc. Meteen opgeven voordat het gespeeld is en naar smoesjes zoeken.

7 april 2024 om 21:50

2/3 keer per week een wedstrijd spelen is al jaren gaande. In Engeland heb je letterlijk 6 niveau's die 50+ wedstrijden aantikken. Griekenland heeft een kampioensronde wat iedere wedstrijd een sudden death is. Lagere divisies in Schotland hebben 3 bekertoernooien naast hun eigen competitie.

7 april 2024 om 22:19

Daarom, dus waarom kan het nu niet dan? Fener zat aan het begin van het seizoen toch ook niet te morren, waarom nu wel.
Koc heeft bij mij geen krediet meer, niet dat het nog veel was.

8 april 2024 om 13:17

Feenurbatje, wellicht het moment om Fenerbahçe links te laten en Sivasspor te supporten. Wie zag aan het begin van het seizoen wel te morren, GS. Wie heeft het voor elkaar gekregen om de wedstrijd te verzetten, GS. En nu wordt Fenerbahçe benadeeld met dit schema, en dan moeten we maar gewoon voetballen? Ali Koç boeit mij echt 0,0. Hij heeft gefaald, maar dit is echt één van de weinige dingen waar ik hem in steun. Een statement moest gemaakt worden, of het gaat helpen gaan we zien.

Bizar, maar heb wel respect voor het besluit van Fenerbahce dat ze daad bij woord voegen. Normaal gesproken doen clubs maar loze uitspraken en zwichten uiteindelijk voor het geld. In die waan zaten ze daar in Turkije waarschijnlijk ook... Sta je daar dan als Turkse bond in je hemd...

En die spelers bij Galatasaray die dit dan vervolgens vieren alsof ze de Champions League hebben gewonnen is ook wel super sneu. Hoe kan je als sportman blij zijn om op deze manier een "prijs" te pakken.

7 april 2024 om 20:55

Respect? Hoe kan je hier nou respect voor hebben. Geen respect naar je eigen supporters, geen respect naar je aartsrivaal en bovenal geen respect naar het het spelletje zelf.

8 april 2024 om 13:21

Huh, ik als supporter voel me zeker niet gedisrespect en ik kan je verzekeren dat ruim 3 kwart dat niet zo voelt. Juist wel respect naar het spelletje, maar dan wel een eerlijk spelletje. Juist hiervoor is het statement. En als laatst respect naar je aartsrivaal, nee daar heb je gelijk in. Gs verdient in geen opzichte respect, dus mocht gs zich niet gerespecteerd voelen door deze actie: dan is dat een pluspunt voor mij.

7 april 2024 om 21:40

Fenerbahce zou zich eerst uit de competitie terugtrekken. Toen de schorsingen na het incident in Trabzon mild waren besloten ze opeens de beslissing om zich terug te trekken met 3 maanden uit te stellen. Lekker daad bij woord. Waardeloze clubleiding daar.

Wat een idioot is onze voorzitter. Wat bereik je hiermee. Je had dit gewoon met de Gala voorzitter moeten bespreken en samen van het veld moeten lopen en als ze niet mee wouden doen speel je gewoon de wedstrijd uit met een kans op een beker. Nu loop je met lege handen naar huis en ik weet zeker dat dit niks zal opleveren bij TFF. Weggegooid kans dit .

Was natuurlijk al vooraf bekend dat ze bij een 0-1 van het veld zouden stappe . Had zelfs verwacht dat ze hem in eigen doel zouden schieten.

iig is deze statement echt een lachtertje, daar waar je als Ali Koc net Als Dursun Ozbek in de broekzak van Buyukeksi hebt gelopen dag in dag uit vind je het nu een pannekoek..Beetje laat wakker geworden Ali Koc.

Dat is ook het enige wat onze voorzitter goed deed en onze fans nog extra hebben uitgepakt tegen Buyukeksi. Man moest woedend het stadion verlaten

Wat een kleutergedrag. Topclub onwaardig!

We zouden zondagavond een heerlijke derby bekijken met z'n allen, zij het niet dat blufpuppy Ali Koc een mooie theatershow heeft gehouden om strafvermindering voor zijn spelers te verwezenlijken.

Even serieus, hoe durft deze gozer nou de bond te beschuldigen? Al die dubieuze penalties en rode kaarten die ze de afgelopen jaren mee hebben gehad en dan nog lopen janken.

Lekker voor hem! Galatasaray opnieuw een beker gepakt!!

Icardiii hahaha

Gefeliciteerd GS fans met deze cup. Aan ons nu de taak om te focussen op Olympiacos en de rest van de competitie. Ik had liever op een andere manier een statement gemaakt gemaakt maar goed, wat wil je doen tegen deze corrupte bond. Was het zo moeilijk om deze wedstrijd te spelen een paar dagen na het einde van de competitie?

7 april 2024 om 21:12

Iedere andere team in conference league heeft dit weekend gespeeld (Olympiacos vandaag uit 1-5 gewonnen) Als je vindt dat Fener een topteam is die Europees succes kan boeken dan moet je net ALS ELKE ANDERE EUROPESE TOPCLUB PRESTEREN.

7 april 2024 om 21:41

Appels met peren vergelijken. Oly had geen prestigieuze bekerfinale op het programma tegen Panathinaikos. Wij vragen ook niet om competitiewedstrijden te verplaatsen. En jij weet ook dondersgoed dat deze wedstrijd was verplaatst als Galatasaray Praag had uitgeschakeld. Het is niet hogeschool wiskunde om een bekerfinale in te plannen na het einde van de competitie.

Maar goed, dat is het kneuzenwerk van onze bond. Zoals ik al aangaf, ik had op een andere manier een statement gemaakt. Ali Koç heeft Galatasaray gratis een beker geschonken.

Haha ja wat moet je hiervan zeggen. Inprincipe staan we met het gehele Turkse voetbal compleet voor L*l. Maar Fenerbahce.. supporters.. ik heb hele zware medelijden met jullie.
Doe het dan in ieder geval die jonkies niet aan man door ze na een minuutje van het veld te halen. En die kale semi-collina die dan trillend verteld waarom ze op het veld staan.

Ali Koc, wat een man. Zoveel weerstand van buiten maar blijft rechtop! Wat een karakteristieke man. Veel fouten gemaakt maar nu krijgt die mijn compliment. De reden waarom is: hij heeft gelijk wat betreft de bond en hun rare praktijken. Zoveel voorbeelden dit seizoen. Deze wedstrijd kon makkelijk op een andere data, Ali Koc stemde voor vorige week vrijdag 2 dagen nog voor de verkiezing, het had makkelijk gekund. Nu stop je deze wedstrijd in een vol programma. Europese punten zijn ook in het voordeel van Gala. Maar helaas is deze club aan de overkant van Istanbul een grote egoïst. Gebruikt zijn macht en doet precies het tegenovergestelde van Fener, als kleine kindsjes een feest vieren voor wat je niet hebt gewonnen maar gekregen hebt. Veel plezier ermee. Verder is Gala gewoon het voorbeeld van dubbele moraal. Roepen van alles over de scheidsrechters, willen zogenaamd een buitenlandse scheids voor deze pot. Maar staan daar als een stel watjes zonder ideologie. Sta een keer achter je woorden!!Op naar donderdag, dan gaan we weer spelen. Next stop Griekenland!!!—-Noot ik vind ook dat we moesten spelen hé. Alleen geef ik hem ook de complimenten want dit flikken is een dingetje in Turkije.

7 april 2024 om 21:02

Sorry hoor, maar een topclub moet toch gewoon een wedstrijd op zondag gevolgd door een wedstrijd op donderdag moeten kunnen spelen?

7 april 2024 om 21:37

@leprof ik ben het met je eens, maar ik heb het meer over de voorzitter die gewoon ondanks zoveel kritiek zijn punt heeft gemaakt. Jammer genoeg tenkoste van de beker maar het zij zo.

7 april 2024 om 21:47

Wat een zwakke tegenargument zeg, je spreekt jezelf tegen. Jij geeft zelf in jouw tweede alinea aan: ‘Nu stop je deze wedstrijd in een vol programma’.

Vol? Je hebt 4 dagen man en Olympiacos heeft vandaag ook gespeeld.

Als je al weet dat je niet gaat spelen, kondig dan aan dat je niet speelt. Laat al die supporters niet voor niks tickets kopen en hopen op een wedstrijd!

Ali Koc kan je in 1 woord beschrijven en dat is: egoist. Hij zit het imago van de club en van het Turkse voetbal te verpesten.

8 april 2024 om 00:24

Met vol bedoel ik de maand april. Fener begint aan een reeks met om de 3-4 dagen een wedstrijd spelen. Dan erbij nog een vriendschappelijke bekerfinale is niet gewenst, zie de KNVB hoe zij hun topclubs in bescherming nemen voor Europese wedstrijden.

8 april 2024 om 01:33

Het heeft niks met de KNVB te maken. In 2020 hebben Nederlandse voetbal clubs onderling mondeling afspraken gemaakt over het verzetten van de wedstrijden wanneer ze in Europa spelen.

7 april 2024 om 21:04

Ploegen in Griekenland spelen 3 wedstrijden in een week. Maar bij jou fener mag het niet. Want ze kunnen zooooooo ver komen in de Confetti League. Man man man jij bent gewoon oprecht blij dat we voor schut staan voor de hele wereld en je bent doodleuk complimenten aan het uitdelen aan die kokosnoot Ali.

7 april 2024 om 21:24

@DersimAmed, ellereerst prachtige naam dus ik zal niet al te hard tegen je zijn. Maar je argument slaat nergens m.b.t. wedstrijd in griekenland. Je hebt ruim 4 dagen de tijd.

7 april 2024 om 21:35

Kijk mijn mening is duidelijk. Het zijn profs ze moeten dit gewoon allemaal kunnen hendelen. Maar ik moet ook eerlijk zijn naar Ali Koc; hij maakt veel blunders maar dit vandaag staat die wel rechtop. Maja nogmaals Gala had ook kunnen meewerken. Ze hadden ook op moeten hameren voor een buitenlandse scheids. Is een keer proberen waarom niet? We wilden allemaal deze pot spelen maar het gaat niet alleen om deze wedstrijd, al die dingen die zijn gebeurd dit seizoen (oa Trabzon uit) wordt genormaliseerd en daar is hij zwaar op tegen, dingen moeten veranderen in de bond en in Turkije zelf omdat het echt schandalig is wat allemaal kan in Turkije (agressie, haat, moord etc).

7 april 2024 om 23:06

DersimAmed, bedoel het niet lullig maar je reacties worden zo wel erg onsamenhangend. Eerst de drukke schema aanhalen en dat Galatasaray niet mee werkt aan een andere datum, om er vervolgens mee eens te zij dat ze meerdere wedstrijden per week moeten kunnen spelen. Dan wil je een buitenalndse scheidsrechter,
als of niet beïnvloedbaar zijn of foutloos fluiten. Daarnaast is dat ook nog eens ongebruikelijk voor binnenlandse wedstrijden. Vervolgens ligt het aan de bond en moet de mentaliteit in het land anders. Nu snap ik nog steeds niet waarom je de voorzitter een pluim geeft, alleen maar omdat hij bij zijn woorden blijft en een onbegrijpelijke keuze maakt vandaag?

Ik weet niet of iemand het doorheeft maar Galatasaray speelt op dit moment gewoon een oefenpartij op het veld. 😂

Het waren een mooie 2 minuten. Volledig verdiend gewonnen!

Lachwekkend, absurd en hilarisch hoe febe stond te huilen omdat deze wedstrijd niet uitgesteld is ivm een Confetti wedstrijd die ze aanstaande donderdag hebben tegen Olympiakos. Ze zouden minimaal 2 minuten gaan spelen met hun jonkies voordat ze zouden terugtrekken, zelfs dat hebben ze niet kunnen doen.

Toen wij binnen binnen 3-4 dagen tegen Besiktas & Bayern München moesten spelen stonden we niet te klagen en gingen gewoon strijden. Febe heeft geen winnaarsmentaliteit en dat hebben we vandaag weer eens gezien

Ik ken niet alle ins en outs, maar dit is toch wel ongekend. Triest ook dat de onder 19 moet opdraven en zich naar de nukken van de voorzitter moet voegen. Kansloos, wanbeleid, ondanks dat de beker nu naar Gala zal gaan zijn hier in mijn ogen alleen maar verliezers. Als topsporter wil je zo geen prijs pakken. Bijzonder triest.

Vraag me af wat je hier als Fener zijnde bereikt, je krijgt aandacht vanuit de hele wereld maar dan vooral als lachertje. Hoe ze bij Gala de boel staan te vieren is ook een beetje vreemd. Nou volg ik het Turkse voetbal niet maar dit is toch geen goede reclame voor het voetbal daar na alle eerdere problemen dit seizoen, erg jammer allemaal.

7 april 2024 om 21:50

Wat kunnen de Galatasaray spelers eraan doen dat Fenerbahce het niet serieus neemt? Het zijn topsporters die kampioen zijn geworden en de supercup daaraan willen toevoegen. Wat moesten ze doen? Huilen omdat ze een prijs zonder moeite hebben gewonnen?

Ze hebben zelfs met de basiself tegen de reservespelers een oefenpot gespeeld voor de fans die voor niks zijn gekomen.

Bedankt Fenerbahce.

Bedankt dat jullie nogmaals ons allemaal voor schut zetten voor de hele wereld.

Dat hele turkse voetbal kan je met alle respect toch ook niet serieus nemen..

7 april 2024 om 21:52

Inderdaad, en dat zeg ik als Galatasaray fan. Scheids aangevallen door een voorzitter, Supercup wedstrijd niet gespeeld in Saudi Arabië door een diplomatieke crisis, fans in Trabzon die het veld bestormen en Fenerbahce spelers die op de vuist gaan i.p.v. terugtrekken en nu dit als kers op de taart.

Ali Koc, de grote voorzitter die ons eindelijk van het wanbeleid van Aziz Yildirim zou verlossen. Als je nu niet alle krediet hebt verloren bij Fener fans weet ik het ook niet meer. Schandalig.

7 april 2024 om 21:54

Het grappige is dat er Fenerfans naar Ali Koc liepen in het stadion voor een handtekening en om zijn handen te kussen. Zo blind kunnen mensen zijn, dat ze de hand kussen van de persoon die ervoor gezorgd heeft dat je jouw club niet kan zien spelen.

Op naar de kampioenschap! Ik ga er vanuit dat met deze moraal Gala met 2 vingers in hun neus kampioen worden. En buyum CIMBOM!

Hele competitie krijg je al dubieuze penaltys mee, scheidsrechter die in je voordeel fluiten. Typisch voor een club die bekend staat voor omkoping en bestraft is door eufa. Grootste feto aanhang had. Die nu loopt te klagen over onfairheid is toch ongekend. 1 beker gewonnen in 20 jaar kun je nu eindelijk een beker weer winnen doe je dit.

Ali Koc… Ik herinner me nog die hevige discussie die ik jaren geleden op Voetbalzone had met 10-Alex-10 (ik vraag me af of hij nog steeds actief is) over Ali Koc. Hij was er absoluut van overtuigd dat Ali Koc de verlosser zou zijn na Aziz Yildirim. Het doet me denken aan de legendarische quote van Kemal Sunal in "Faso Aga" nadat Sener Sen als dorpshoofd van zijn troon is gestoten, namelijk:”Gelen gideni aratir…” (De achterban hunkert naar de voorganger van Ali Koc) Ali Koc, als jij dit seizoen geen kampioen wordt of de 3e gerangschikte Europese titel niet weet te bemachtigen…. De geschiedenisboeken zullen jou dan noteren als de meest vermogende voorzitter, zonder enig succes en veel geblaas…… Prutser!

Ali Koc heeft 1000% gelijk met wat die roept! Ik sta daar ook zeker achter.

Alleen dit is het niet het moment man, je beste antwoord was geweest als je hier vandaag vol voor de winst ging en ik ben er zeker van Fener had vandaag gewonnen.

Je schuift je rivaal beker in de handen. Je gooit wat kinderen als voer je misbruikt ze. Slechte beslissing ooit.

7 april 2024 om 21:13

Ja was jij zeker dat jullie hadden gewonnen? Na 2x vorig seizoen uit en thuis onderuit gaan

7 april 2024 om 21:22

Nu pak je dan toevallig 2 wedstrijden die jullie hebben gewonnen. Jaartje daarvoor hadden wij jullie uit en thuis gegeven. Nu je toch onderlinge wedstrijden erbij pakt, kijk maar wie vaker heeft gewonnen.

7 april 2024 om 22:31

@brunoalves

Ja, hier hou ik van. Je moet altijd vertrouwen hebben. Ali koc durfde het niet aan. Hij voelde gewoon dat Galatasaray ging winnen en moreel gezien is dit niet goed voor een team dat meedoet aan de titelstrijd. Dan kan hij beter een jong team sturen en uit protest het team van het veld af laten treden. En dan doen alsof hij boos is op de TFF, terwijl hij hier eigenlijk zijn team beschermt tegen een nederlaag, want Fenerbahce fans zouden echt woedend worden na een nederlaag. Nu steunen ze hem nog en geven ze hem voor de volle 1000% gelijk.

7 april 2024 om 23:35

Begrijpend lezen is lastig dus ik neem je niks kwalijk.
Ik vind dat Ali Koc zeker met heel veel dingen wat die zegt 1000% gelijk heeft maar dat dit niet te accepteren is. Beste antwoord wat je vandaag kon geven is deze wedstrijd winnen. Dus ik geef hem niet gelijk voor zijn keus om jonge kinderen als voer het veld op te laten gaan. Ik hoop dat je het nu wel snapt.

Ali Koc is medeverantwoordelijk voor het voor schut zetten van de Turkse competitie. Gefeliciteerd, jij hebt weer Turkije op de kaart gezet

GS speelde in de CL had een drukke schema. Enn in februari met EL erbij speelden we 9 wedstrijden. We klaagden niet en vele zeiden ook van: niet huilen andere topclubs spelen ook meerde westrijden bla bla bla. En nu Fener die zelf jankt en dit als normaal beschouwen. Wat een zielige actie is dit. En dan denken dat ze gelijk hebben.

Olimpiakos heeft ook zn wedstrijd gespeeld dit weekend. Plus de COn L. Wedstrijd is pas do.dag. man man man zo zielig dit.

Dat Ali Koc een hekel heeft gekregen aan TFF na de gebeurtenissen van afgelopen tijd, is te begrijpen. Maar deze actie is kinderachtig, respectloos en schijnheilig. Alsof Fener nooit is gematst door de scheidsrechter dit seizoen. En ja, dat geldt ook voor Galatasaray (dus jullie hoeven niet meteen te piepen). Of alsof Fener de enige ploeg is in Europa die een wedstrijd moet spelen voorafgaand aan een wedstrijd in de CFL. Er zitten ruim 3 dagen tussen. Bovendien speel je in Griekenland.

Enfin, onnodige stemmingmakerij van Ali Koc. Hiermee vestigt hij ook de negatieve aandacht op de Turkse competitie, die de laatste tijd al een lachertje is geworden. Daarentegen is hij wel een man van zijn woord. Dat wel. Dat moet ik hem wel meegeven.

Icardi scoort. Fener loopt huilend van het veld.

Ez clap. Next.

Was dit te verwachten? Ja..

Dit is toppunt van schaamte voor het turkse voetbal. De Fener supporters die achter koç staan, ik heb oprecht medelijden met jullie. Thuis hebben jullie geen 1 schot op doel kunnen schieten. Dat is onze schuld. 6 jaar heen kampioen geworden überhaupt een beker binnen gehaald. Is ool onze schuld. Je hebt nog 4 dagen voor de Conference. Ook onze schuld. Kansen niet kunnen afmaken met de gelijkspellen die jullie hadden. Is ook onze schuld. Ik zie jullie niet meer als onze rivaal.

Een statement maken tegen deze corrupte bond in het door en door corrupte Turkije is niks mis mee, maar dit was niet de juiste manier. De zoveelste flater van Ali Koç die hiermee de supporters voor lul zet maar ook de spelersgroep, die heel graag deze pot wou spelen. Bedankt klungel.

Maar laten we ff alles op een rijtje zetten. In de zomer is de Super Cup verplaatst omdat Gala een voorrondewedstrijdje moest spelen, vervolgens moest de Turkse bond (inherent aan de Turkse overheid) zonodig hun ziel verkopen voor een paar miljoentjes aan de Arabieren en nu willen ze opeens moeilijk doen terwijl Fener de enige club is die in april nog de Turkse vlag laat wapperen in Europa. Niemand hoeft denigrerend te doen over de Conference League als je na grote dromen over een tweede Europese titel eruit wordt geflikkerd door Sparta Praag. Jullie moeten je niet beter voordoen dan jullie zijn. Fenerbahçe is bespuugd, aangevallen en zelfs beschoten(!!!). Twee weken geleden werden onze spelers bijna gelyncht op het veld. Ik hoef geen krokodillentraantjes te zien over “voor schut gezet voor de wereld”. Dat is allang en breed gebeurd.

7 april 2024 om 21:30

Maat je emoties snap ik oprecht. Maar dit is zoals jij het zegt niet de manier om over iets een statement te maken. Het kon gewoon gespeeld worden je speelt pas donderdag weer. Ipv huilen en chaos creëren, kon je deze wedstrijd lekker uitspelen. Als je de jeugd dit al aan doet, mentaal, kom dan helemaal niet?

7 april 2024 om 21:37

Helemaal gelijk heb je. Fener had gewoon moeten spelen punt uit.

Waarom überhaupt komen opdagen als het plan toch is om de wedstrijd niet uit te spelen?

7 april 2024 om 21:32

Dat is wat ik me niet afvraag. Ik vraag me meer af, hoe denken de eigen supporters nog steeds dat dit de juiste voorzitter is voor Fenerbahce. Ze staan blindelings zonder logica en eer achter hem. Er is totaal geen oplossing maar alleen maar meer problemen.

8 april 2024 om 13:24

Kost je een hoop gezeik qua boetes en straffen.

Ik hoop fener gaat verbannen

Spijtig om te zien hoe de situatie gaande is in het Turkse voetbal. Ik heb altijd een zwak voor wedstrijden tussen Fenerbahce en Galatasaray, puur vanwege de passie die er altijd geleverd wordt tussen beide teams, en de sfeer vind ik het nog meest prachtig. Dacht dat ik vanavond er ook lekker voor ging zitten, maar dan lees je voor de wedstrijd dat Fener met O19 spelers zouden komen. Bizarre taferelen wel, echt nog nooit in mijn leven gezien dit. Scoort Icardi binnen een minuut, en worden de jonkies van Fenerbahce meteen eraf gehaald. Super sneu wel voor de O19 boys van Fener.

Iemand die mij kan vertellen wat de gevolgen zijn? Is de Super Cup definitief voor Galatasaray?

7 april 2024 om 21:39

Ja, de supercup is voor CimBomBom en die andere club zal hopelijk een flinke straf krijgen. Even afwachten hoe die straf er uit gaat zien want met deze bond weet je dat tegenwoordig niet!

Ik schaam me dood voor Ali Koc! Wat een gigantische huilebalk is dat zeg. Omdat meneer zijn zin niet krijgt moet de u19 maar boeten. Na al die jaren heeft hij de ene bagger voorstelling na de andere gebracht bij Fener.
Hij moet maar eens een voorbeeld nemen aan dezelfde u19 door gewoon weg te lopen. Met hem zijn we sportief geen ene drol verder gekomen. Bedankt Icardi dat je het zo snel hebt weten te beïndigen voor ons.

Vond het een zielig optreden van beide kanten. Zielig van Koc dat hij die jonkies laat afreizen naar Urfa terwijl ze in de middag nog hebben gevoetbald. En zielig van de GS-spelers dat ze staan te juichen alsof het een Europese finale was. Als voetballer kan je toch niet blij zijn na zo'n 'wedstrijd'. Een beker wil je verdienen en niet cadeau krijgen.

7 april 2024 om 22:15

Het is totaal niet zielig dat de Gala spelers gingen juichen!!! Jouw aartsrivaal durft niet met hun a selectie te komen. Ze sturen jonge U19spelers, en deze jongens lopen het veld af terwijl Icardi nog met zijn handen klapt van goed gedaan jongens, wij horen niet tegen jullie te spelen, maar tegen de jongens die in Istanbul zijn gebleven. Als Fener in de finale tegen een andere club zou spelen, zouden ze wel opdagen. Nu de tegenstander wij zijn, durven ze niet te komen en komen ze met het argument dat ze een druk schema hebben. Sorry hoor maar dat is gewoon een zwak verhaal. Ze willen hun moraal niet verliezen na een nederlaag tegen ons. En wij horen dit te vieren de tegenstander is te bang om te spelen, zij geven de finale weg.

We hebben het wereldrecord van kortste tijd in het winnen van de supercup in handen! Die andere club en die mafkees van hun voorzitter moeten compleet verbannen worden van het Turkse voetbal!

İk lees allemaal fanta verhalen waarom Fenerbahçe niet wilde spelen.

De echte reden kan je terugvinden op de site van Fenerbahçe.

7 april 2024 om 21:45

Ik hoef mezelf niet te overtuigen of iets wat ik lees. Ik kijk naar wat ik zie en wat ik logisch vind. Zonder te dollen met je, meen het oprecht. Je moest als leeuwen het veld opkomen en spelen. Dit is niet de juiste manier om een statement te maken.

Dit is allemaal te emotioneel en kinderachtig voor mij. Als je niet in staat bent om te vechten in het veld voor de prijzen, dan verdien je het ook niet. Simpel. Gefeliciteerd Galatasarayfans

Zag je ze blij zijn met de overwinning 😂😂. Prachtige statement van Fener. Je Zag hier ook duidelijk dat gs niet tegen de TFF is. De wedstrijd had op een ander datum gespeeld moeten worden. Begin van het seizoen zou het gespeeld worden maar omdat gs de transfers nog niet rond had en Icardi nog niet in Turkije was hebben ze het uitgesteld. Riyadh verhaal weet iedereen. En nu Fener in Europa de kwartfinale gaat spelen willen ze een finale op bijna 750 km van istanbul. Als het een competitie wedstrijd zou zijn had ik alle begrip. Die hoef je van mij niet uit te stellen. Maar deze wedstrijd had nooit gespeeld mogen worden. Tff en gs hebben het samen mooi geregeld en zo maar een beker in hun muşum staan straks. Mogen ze trots op zijn.



Laten we de Turkse competitie samenvatten van het seizoen 2023-2024.

1. Fener en Gs die constant de scheidsrechters omkopen. Anders sta je niet 35 punten voorop de nr3. Jullie mogen dit ontkennen prima. Laat maar bewijs zien waar ik een soortgelijke tussenstand kan terugvinden in een ander seizoen.

2. Voorzitters vallen scheidsrechters aan. Dit gebeurd verbaal en non-verbaal. Zijn wij als land nou voetballend echt zo goed? Nee. Zullen wij dat ook toegeven? Ook nee. Alles wat bijna op Turkse tv komt is vergif voor je brein. Zowel de normale series als de voetbal programma's waar corrupte scheidsrechters ineens huidige scheidsrechters gaan afbranden op hun keuzes. Als je corrupte contract verloopt dan kan je uiteraard van alles gaan roepen zonder consequenties.

3. Ali koc die een brein heeft van een 4 jarige. Sorry maar hoe maak je hier een statement? Je bent letterlijk weer voor schut gezet en dan durf je nog naar de bond te wijzen? Naar arabie ga je wel terwijl je weet wat voor land het is.

4. Fener die de afgelopen jaren meerdere keren het kampioenschap ZELF heeft weggegeven blijft maar klagen en klagen. Vriend jullie smijten elk seizoen met geld en halen 85 spelers. Wellicht een keer in de spiegel kijken?

5. De turkse competitie is een grote grap. Als de derby daadwerkelijk gaat bepalen wie kampioen gaat worden. Dan hou ik me hart vast.

6. Dat de huidige voorzitter naar zoveel schandelen nog steeds mag blijven, blijft mij een raadsel.. Achja voetbal en politiek gaan in Turkije samen. Dit hebben we wel vaker gemerkt.

Ik denk dat alle supporters van alle clubs weleens geroepen hebben "ze moeten uit protest gewoon van het veld stappen" Na een (of meer) achterlijke beslissing(en) van een scheids of de Knvb.

Surrealistisch dat je het nu dan echt ziet gebeuren....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren