Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Matchfixing? Dan had ik nu niet meer in een Toyota Aygo gereden’

Laatste update:
/

Kees Heemskerk speelt dinsdagavond met FC Den Bosch in de eerste ronde van de KNVB Beker tegen FC Eindhoven. De sluitpost hoopt dat het deze voetbaljaargang beter gaat dan afgelopen seizoen. In de kwartfinale van de vorige editie, in het duel met VVSB, ging het compleet mis voor de Bosschenaren.

FC Den Bosch stond met 2-0 voor, maar mede door een blunder van Heemskerk wonnen de amateurs met 2-3 en was Maikey Parami enkele dagen even een bekende Nederlander. Veel voetbalfans denken dat Heemskerk zich schuldig heeft gemaakt aan matchfixing. "Is dat zo? Nou, laat ik daar dit over zeggen. Als het matchfixing was geweest had ik nu niet meer in een Toyota Aygo gereden", zo stelt hij in het Brabants Dagblad.

"Ik was te gehaast, al met de volgende stap bezig en liet de bal los. Een eenmalige misser, maar wel een blunder die me altijd zal blijven achtervolgen." Heemskerk vond het niet zo bijzonder wat Parami deed. "Als mijn opa daar had gestaan, had die hem ook gemaakt." Met 21 tegengoals in 7 competitieduels is Heemskerk overigens de meest gepasseerde doelman in het Nederlandse betaald voetbal.

Wie gaat vanavond door naar de volgende ronde?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zag er heel lullig uit, maar dit is echt een prima keeper. Hoop dat Den Bosch vanavond kan winnen. Eindhoven is ook niet in zn beste doen.

20 september 2016 om 09:39

De minst slechte wordt waarschijnlijk vanavobd de winnaar. Heemskerk zelf bezweek destijds gewoon ondere de druk. Hoe amateuristisch het er ook uitzag.

20 september 2016 om 10:24

Prima keeper? kan er helemaal niks van! Net als alle spelers van FC Den Bosch. Wanbeleid word eer gevoerd daar.

20 september 2016 om 10:57

Is de rest van den bosch dan zo slecht dat hij zo belachelijk veel doelpunten om de oren krijgt?

20 september 2016 om 13:29

Qua spelersmateriaal nog niet eens zo heel slecht, maar het loopt gewoon voor geen meter. De verdediging heeft totaal geen samenhang, felheid en sturing. Werd verwacht dat Biemans de defensie goed zou aansturen, maar die zit momenteel in een heel diep dal.

Nou, op dit niveau verdien je echt niet zoveel met match fixing. Balletje doorlaten in 1 wedstrijd tegen de amateurs levert je misschien 10.000 euro op, afgaande aan wat er naar buiten is gekomen over matchfixing in de afgelopen jaren. Daar ga je geen nieuwe auto van kopen! Niet dat ik hem beschuldig van matchfixing trouwens (alhoewel het er wel erg op leek ).

20 september 2016 om 10:18

'nou, op dit niveau verdien je echt niet zoveel met match fixing.'

Het niveau zegt toch niks over de hoeveelheid waarop iemand zich laat omkopen..

Die odds in zulke wedstrijden zijn voor amateur ploegen uiteraard hoog.
Matchfixers hoeven dus met minder euro's te wedden om toch nog een redelijk bedrag te krijgen. Afhankelijk van winst wordt er natuurlijk ook meer geïnvesteerd om iemand te boel te laten flashen..

Maargoed zoals ik hier onder zelf ook al zeg, door de hoeveelheid schandalen van de afgelopen tijd is al gauw iets verdacht.

20 september 2016 om 10:27

"het niveau zegt toch niks over de hoeveelheid waarop iemand zich laat omkopen".

Lijkt me wel. Een speler van zeg Ajax zal toch echt een veel hoger bedrag eisen dan een speler van FC Lienden.

Zag er wel erg knullig uit destijds. Maargoed, kan gebeuren.
Probleem is dat je door al die matchfix schandalen het gewoon niet meer zeker kan hebben..

Leuke laatste zin in het artikel. Klein steekje onder water.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren