Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marktwaardes Feyenoord: Santiago Gimenez daalt; zes spelers stijgen

Laatste update:

Transfermarkt heeft in een periodieke update de transferwaarden van verschillende Eredivisie-spelers bijgewerkt. Als er wordt gekeken naar de selectie van Feyenoord (totale marktwaarde: 313 miljoen euro), blijkt dat de marktwaarde van superster Santiago Gimenez door zijn doelpuntendroogte is gedaald. Mats Wieffer, Thomas Beelen en Yankuba Minteh zien hun marktwaarde juist stijgen na een reeks goede wedstrijden.

Belangrijk om te vermelden is dat Transfermarkt geen gebruik maakt van een algoritme om transferwaarden te bepalen. In plaats daarvan calculeert het de marktwaarden van spelers op basis van discussies tussen gebruikers en market value admins van de site.

Stijgers


Oranje-international Wieffer was de afgelopen maanden zeer belangrijk voor Feyenoord. Volgens de gerenommeerde Duitse website is de 24-jarige middenvelder liefst 9 miljoen euro in waarde gestegen. Transfermarkt concludeert dat Wieffer inmiddels 27 miljoen euro waard is. Mede door zijn tot medio 2027 lopende contract lijkt het erop dat de nuchtere controleur komende zomer het uitgaande transferrecord van Feyenoord kan verbreken.

Ook Beelen en Minteh hebben goede zaken gedaan bij Feyenoord. De huurling van Newcastle United zou inmiddels 12 miljoen euro waard zijn, 4 miljoen euro meer dan in december. Beelen ziet zijn marktwaarde eveneens met 4 miljoen euro stijgen, waardoor de 22-jarige centrumverdediger nu op 7 miljoen euro wordt ingeschat.

Antoni Milambo en Timon Wellenreuther zouden nu beiden 6 miljoen euro waard zijn. Voor het achttienjarige toptalent uit Rotterdam-Zuid betekent dat een waardestijging van 2 miljoen euro, terwijl de Duitse goalie zijn waarde zelfs heeft verdubbeld met 3 miljoen euro. Tot slot ziet defensief talent Givairo Read (17) zijn waarde stijgen van 25.000 naar 800.000 euro.

Dalers


Waar Feyenoord zes selectiespelers in waarde ziet stijgen, is Transfermarkt ook kritisch door hetzelfde aantal dalers aan te wijzen. Aanvalsleider Gimenez is de grootste daler met liefst 5 miljoen euro, waardoor hij nu 45 miljoen euro waard zou zijn. Daarmee is hij nog steeds veruit de meest waardevolle speler in de selectie van de stadionclub. Verdediger Dávid Hancko blijft consistent op 35 miljoen euro staan.

Opmerkelijk genoeg daalt Lutsharel Geertruida in waarde. Waar de verdediger van het Nederlands elftal in december nog op 35 miljoen euro werd geschat, zou hij Feyenoord in de huidige markt nog maar 32 miljoen euro op moeten leveren. Mogelijk heeft de daling te maken met zijn tot medio 2025 lopende contract.

Igor Paixão (van 15 miljoen naar 12 miljoen euro) ziet zijn marktwaarde eveneens met 3 miljoen euro dalen. Ook de geblesseerde Justin Bijlow ziet zijn marktwaarde zakken. De onfortuinlijke doelman zou in plaats van 15 miljoen euro inmiddels slechts 13 miljoen euro waard zijn. Ayase Ueda (8 miljoen euro) en Marcos López (3 miljoen euro) zijn beiden 1 miljoen euro minder waard.

Zijn de stijgers en dalers bij Feyenoord terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opmerkelijk dat Hancko maar op 35 staat.. toch wel de belangrijkste speler voor ons want wat is die man goed zeg !

20 maart 2024 om 21:09

Hij is natuurlijk wel aan de oude kant (voor de ED) en speelt 'slechts' bij Feyenoord, meer dan 35 zou ik raar vinden. Daarbuiten moet ik wel zeggen dat ik het echt een geweldige verdediger vind.

20 maart 2024 om 21:11

Toch zijn leeftijd waarschijnlijk.
Hij is relatief oud, waar jongens als Geertruida en Gimenez al dan niet via een tussenstap de top kunnen halen wordt dat voor een speler van 26 die nog in Nederland loopt lastig.

21 maart 2024 om 11:57

Kan je misschien onderbouwen waarom je het aan de lage kant vind? Ik vind het zelf een zeer aanzienlijk bedrag gezien o.a. zijn leeftijd. Er zijn heel veel talenten bij bijvoorbeeld Ajax geweest die beter waren en heel veel jonger waren, die hadden meer marktwaarde.. De rest totaal niet.. Er zal misschien een leuke subtopclub voor hem bellen (sevilla, Newcastle ofzo) maar verder gaat geen topclub voor hem aan de lijn hangen.

21 maart 2024 om 12:47

Hancko speelt zo constant dat je als club vertrouwen in kan hebben dat die deze lijn kan doortrekken als je hem koopt. Bij 'talenten' moet je altijd maar afwachten. Hancko kan ook nog eens op linksback spelen wat voor veel clubs ook erg interessant is kijk City maar wat ze doen met Ake, Gvardiol en Akanji.

21 maart 2024 om 13:31

Eigenlijk doet alleen Guardiola dat, en heel soms PSG met Lucas Hernandez als Mendes niet kan spelen. Verder kan ik me geen Europese (sub)topper voor de geest halen die dat doet en ik denk toch dat City of PSG te hoog gegrepen is voor Hancko. Presteren bij die clubs is echt heel wat anders dan presteren bij Feyenoord.

21 maart 2024 om 17:25

PSG en Liverpool hadden in de winter al interesse. Dus hoe je komt bij Sevilla weet niemand.

21 maart 2024 om 17:56

Ik haal alleen City aan wat die met multifunctionele spelers doen. Speelt natuurlijk bij het nationale elftal ook gewoon linksback. Als je goed op 2 posities uit de voeten kan is dat nog steeds waardevoller dan op 1.

21 maart 2024 om 18:20

Gezien zijn leeftijd zal de absoluut top niet voor hem komen. En de subtop daaronder(denk aan Benfica, Sevilla, Napoli e.d.) gaan die 35 miljoen niet eens ophoesten. Denk dat we een bedrag tussen de 25 en 30 voor hem kunnen verwachten als hij vertrekt.

21 maart 2024 om 20:16

@Migi dat weet hij zelf ook niet, behalve dan dat hij Feyenoord vooral niet meer dan 35 miljoen gunt

Wij zijn nog nooit zo rijk -op papier- geweest.
Teken van goed beleid en goede prestaties...

Ik vind 45 miljoen alsnog best veel. Als ie het seizoen afmaakt in zijn huidige vorm zie ik em dat niet opbrengen eigenlijk. Je bent immers zo goed als je laatste wedstrijd.

Als Minteh ook zo door gaat daarentegen... oh nee die is niet van ons.

20 maart 2024 om 21:18

Als je elke wedstrijd kijkt, zie je dat misschien. Qua statistieken is Gimenez nog steeds aantrekkelijk voor heel veel clubs. Loopt met assists erbij nog steeds 1 op 1, belangrijk voor Mexico bij winst eindtoernooi en heeft z'n leeftijd ook mee. Zoveel jonge goede spitsen zijn er niet in Europa.

21 maart 2024 om 08:43

Ja dat is ook wel zo, zelfs al scoort ie er verder 0 dit seizoen is meer dan 20 goals prima. Ik hoop gewoon zelf ook dat ie z'n vorm weer vindt en er nog 8 bij maakt.

21 maart 2024 om 09:17

Het gaat allemaal om Champions League ervaring, kregen we jaren lang te horen met Ajax spelers die voor hoge bedragen werden verkocht. Je kan kut spelen, maar Champions League ervaring laat de waarde stijgen.

21 maart 2024 om 10:30

CL speelt inderdaad mee ja. En uiteraard de club, vorm en potentie

21 maart 2024 om 12:17

Nee volgens veel mensen ging het juist om de naam Ajax waardoor ze zoveel krijgen. Ik denk niet dat Feyenoord bedragen gaat krijgen die Ajax en Psv al hebben gehad. 50 plus gaat geen club doen.

21 maart 2024 om 12:37

Cl ervaring telt mee. Maar vergeet ook de financiële situatie van een club niet. Ajax kreeg het meest toen zij het zich goed konden veroorloven om een speler niet voor 40 milj te laten gaan en de speler een opwaardering qua salaris te geven. Oftewel, geld maakt, ook in het voetbal, geld.

21 maart 2024 om 14:17

Ook Ajax gaat nu niet meer 50 plus bedragen meer krijgen ook psv niet

21 maart 2024 om 17:55

Ik begrijp niet dat je PSV erbij haalt als spelers die niet meer dan 50 waard zijn als ik de bedragen van feyenoord zie, eind seizoen zullen spelers als veerman schouten etc zeker in de buurt komen, hel apart ajax en PSV te vergelijken…..

21 maart 2024 om 18:20

@modigliani: met alle respect,maar Veerman en Schouten gaan eind seizoen echt bij lange na niet in de buurt van de 50 miljoen komen. Niet eens in de buurt van 40 miljoen

20 maart 2024 om 21:19

Nee als hij niet nog een keer of 5 scoort gaan zie niet meer betalen dan 35-40 miljoen betalen ben ik bang.
Achja, anders blijft ie nog een jaartje. Hopelijk met betere aanvoer

21 maart 2024 om 11:41

En meer scherpte, want de buitenspelers zijn nogal grillig, maar de laatste weken most hij de kansen die hij krijgt ook wel te vaak vind ik.

21 maart 2024 om 13:12

Ja ben ik helemaal mee eens, ik zal ook proberen wat meer toe te voegen in het spel en mijn aannames ga ik aan werken, hehe.

21 maart 2024 om 15:30

Super grappig man zo'n grap die al 80 keer gemaakt is.

Ik denk dat Hancko met zijn 26 jaar en contract tot 2028 veel meer waard is dan 35 miljoen euromunten. Die man is de beste verdediger van de Eredivisie en kan moeiteloos mee in de wereldtop. 50 miljoen zou niet misstaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren