Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mark Diemers krijgt er volgens ESPN nog een optie in de Eredivisie bij

Laatste update:

PEC Zwolle is nadrukkelijk geïnteresseerd in Mark Diemers en hoopt hem deze zomer te verleiden tot een overstap, zo meldt ESPN. De 29-jarige middenvelder speelde dit seizoen op huurbasis bij FC Emmen, al eindigde dat dienstverband in degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie. Diemers loopt deze maand uit zijn contract bij Feyenoord en kan daardoor transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever.

Eerder werd al duidelijk dat ook Vitesse belangstelling heeft voor Diemers. De Arnhemmers toonden vorige zomer al interesse. De middenvelder stond zelfs bovenaan het lijstje om de nieuwe nummer 10 te worden, maar tot een transfer kwam het niet. Diemers werd vervolgens door Feyenoord verhuurd aan FC Emmen. Vitesse kan een nieuwe middenvelder goed gebruiken, daar aanvoerder Matús Bero en Sondre Tronstad transfervrij vertrekken uit Arnhem. Laatstgenoemde gaat aan de slag bij Blackburn Rovers in de Championship.

De Arnhemmers krijgen dus concurrentie van PEC, dat eveneens een aantal middenvelders kwijtraakte. Zo vertrok Younes Taha naar FC Twente en kreeg Thomas van den Belt zijn zin met een droomtransfer naar Feyenoord. De promovendus meldde zich bij de Rotterdammers voor Lennard Hartjes, die op huurbasis over zou moeten komen. De defensieve middenvelder deed afgelopen seizoen ervaring op bij Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie.

Het vertrek van Diemers bij FC Emmen komt in ieder geval niet als een verrassing. De creatieveling kondigde al aan waarschijnlijk niet langer te blijven, ongeacht of de club zich zou handhaven. Diemers kwam tot op heden achtereenvolgens uit voor FC Utrecht, SC Cambuur, De Graafschap, Fortuna Sittard, Feyenoord en dus FC Emmen. Ook heeft Diemers internationale ervaring opgedaan, daar Feyenoord hem in de winterse transferperiode van het seizoen 2021/22 voor een half jaar verhuurde aan Hannover 96.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van mij mag hij lekker naar Zwolle gaan, hoef hem echt niet bij Vitesse te zien.

19 juni 2023 om 15:38



Wie zou je dan volgend jaar op het middenveld willen hebben? Van Ginkel en Meulensteen is een prima controlerend duo. Maar je hebt nog geen 10 en die is met het vertrek van Kozlowski, Bero, Tronstad en de halve aanval wel hard nodig...

19 juni 2023 om 15:39

Hoe heeft Daan Huisman het overigens gedaan bij VVV? Dat vond ik wel een veelbelovende jongen. Kan die geen kans krijgen komend seizoen?

19 juni 2023 om 15:42

Begon aardig daar, maar is ook weer teruggevallen

19 juni 2023 om 15:45

Ze zouden Unuvar van Ajax kunnen huren. Goede optie voor alle partijen.

19 juni 2023 om 15:57

Davy Pröpper hebben we er ook weer bij.

19 juni 2023 om 16:43

Die is nog tot eind van het jaar weg toch? Is echt maar de vraag of hij nog op niveau komt na ruim een jaar niet gevoetbald te hebben en eigenlijk al gestopt te zijn toch?

Weet niet of ik hier nou zo blij van wordt. Lennard Hartjes zie ik wel graag komen en hopelijk een optie tot koop erbij. Dan zijn we nog een middenvelder nodig of 2, een verdediger, een extra keeper en wellicht scorend vermogen in de aanval. Nog genoeg werk te doen dus!

Die moet mooi naar SC Cambuur gaan, de club waar die alles aan heeft te danken.

19 juni 2023 om 15:50

Helemaal mee eens natuurlijk, maar de kansen van Cambuur zijn er door de degradatie helaas niet groter op geworden.

Begin er niet aan Pec.
Hij heeft prima voorzetten, maar doet niks anders als kappen en draaien.

Kappen, draaien, bal kwijt en niet omschakelen....

19 juni 2023 om 16:39

Het ziet er idd leuk uit bij hem, maar uiteindelijk speelt hij ontzettend weinig klaar.

22 juni 2023 om 20:43

Het kan wel, maar dan moet je er achter 2 spelers zetten in dienst van hem.... Dan mag hij zich volledig richten op voorzetten geven

19 juni 2023 om 17:18

Ballerina Diemers of Tolletje Diemers was het al bij De Graafschap.

Daniel van kaam zou voor zowel vitesse als zwolle een prima aanwinst zijn.de international van jong oranje is beter en jonfer dan Diemers.Kan volgens mij vanwege degradatie clausule voor weinig weg bij cambuur

Goed voor de wandelvierdaagse! Kon het tempo totaal niet aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren