Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mark Diemers heeft naast Vitesse nog een serieuze optie in de Eredivisie

Laatste update:

Mark Diemers maakt deze zomer mogelijk de overstap naar PEC Zwolle. Voetbal International weet te melden dat de club uit Overijssel inmiddels al enige tijd in gesprek is met de middenvelder. Diemers is transfervrij op te pikken nadat zijn contract bij Feyenoord deze zomer afliep en staat open voor een avontuur in Zwolle.

Dankzij zijn transfervrije status kan Diemers rekenen op de nodige belangstelling. Zo werd eerder al bekend dat Vitesse één van de geïnteresseerde clubs is om de Leeuwarder over te nemen. Begin juni sijpelden berichten door dat de Arnhemmers in gesprek waren met Diemers, nadat zij vorig jaar zomer al serieuze interesse in hem toonden. Diemers staat echter open voor een dienstverband bij PEC en hoopt dat beide partijen het snel eens worden over zowel het financiële als het sportieve plaatje. PEC heeft een meerjarig contract klaarliggen voor de ervaren spelmaker.

Naast Vitesse en PEC is er ook de nodige buitenlandse interesse voor Diemers. De 29-jarige aanvallende middenvelder kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor FC Emmen. Zijn twee doelpunten en vijf assists in de Eredivisie bleken echter niet genoeg om de Drenten te behoeden voor de Keuken Kampioen Play-Offs. In de finale daarvan bleek Almere City over twee wedstrijden met 4-1 te sterk, waardoor Emmen degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie.

Voor PEC zou Diemers een welkome versterking zijn. De Blauwvingers namen eerder deze zomer al afscheid van Haris Medunjanin (CD Castellón), Younes Taha (FC Twente) en Thomas van den Belt (Feyenoord), waardoor de nodige doelpunten zijn weggevallen. De club wist zich in verdedigend opzicht wel al te versterken met de transfervrije doelman Kenneth Vermeer. Daarnaast is de club bezig met de komst van linksback Lennart Czyborra. De voormalig Heraclied staat nog tot medio 2024 onder contract bij Genoa.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Markinho diemers, diemers vind zichzelf vooral vrij goed. Maar wat mij betreft is hij mede schuldig aan de degradatie van emmen

4 juli 2023 om 17:45

Net als alle andere spelers….

4 juli 2023 om 17:59

Eens Tim, niet dat diemers de schuldige is van de degradatie van emmen. Maar wel dat vooral diemers zichzelf vooral erg goed vindt. Diemers heeft een leuk schot in z'n benen maar verder lijkt het mij geen meerwaarde voor vitesse of pec

Ziet er soms leuk uit bij hem maar kan er naar mijn mening vrij weinig van, sowieso koning in het verkeerd opendraaien in bepaalde situaties.

Tja, geen slechte speler voor PEC denk ik. Vrees echter wel dat hij nog wel een (voor PEC) stevig salaris op zou willen strijken.

Kappen, draaien, kappen, draaien, kappen, nog een keer draaien, balverlies Diemers….succes ermee!

Fijn, dat VZ door heeft hoe slecht Diemers eigenlijk is. Verkondigde het al twee jaar (toen hij naar Feyenoord ging). Goede statistieken bij Fortuna verbloemden veel. In balbezit de meeste dodelijke speler. Voor je eigen team that is. Vertraagt tempo en zoals hieronder gezegd kappen, draaien en vaak open draaien richting de verkeerde plek.

Hij was afgelopen weekend gezien in Sittard. Ik hoop echt van harte dat ie wegblijft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren