Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Diemers kan zich verzekeren van Eredivisie-voetbal dankzij serieuze interesse

Laatste update:

Mark Diemers kan rekenen op serieuze interesse van Vitesse, zo schrijft Voetbal International. De huurling van FC Emmen lijkt met zijn club af te stevenen op degradatie, al lijkt de kans bijzonder klein dat Diemers in het geval van daadwerkelijke degradatie in de Keuken Kampioen Divisie aan de slag gaat. In een eerder stadium liet Diemers namelijk al doorschemeren naar alle waarschijnlijkheid niet bij Emmen te blijven en dus hoopt Vitesse daarvan te profiteren.

Diemers is dit seizoen een belangrijke kracht op het middenveld van Emmen. De 29-jarige Leeuwarder was dit seizoen goed voor vier treffers en vijf assists in alle competities. Daarnaast is hij belangrijk met zijn creativiteit voor het doel. Mede dankzij de bijdrages van Diemers eindigde Emmen niet bij de onderste twee, maar hij kon niet voorkomen dat Emmen de play-offs in moest. Nadat er vrij eenvoudig werd afgerekend met NAC Breda, ging het eerste duel in de finale van de play-offs met Almere City met 2-0 verloren. Zondag krijgen de Drenten hun laatste kans om handhaving te bewerkstelligen.

Of Emmen nu daadwerkelijk degradeert of niet, Diemers lijkt zich hoe dan ook te kunnen verzekeren van een langer verblijf in de Eredivisie. Vitesse toonde vorige zomer al interesse in Diemers. De spelmaker stond zelfs bovenaan het lijstje om de nieuwe nummer 10 te worden in Arnhem, maar tot een (tijdelijke) transfer kwam het niet. Diemers werd door Feyenoord verhuurd aan Emmen, maar een langer dienstverband in Rotterdam-Zuid zat er niet in. Diemers heeft een aflopend contract en is dus een aantrekkelijke optie voor meerdere clubs. Mogelijk gaat Diemers dus aan de slag bij Vitesse, waar hij de opvolger zou kunnen worden van aanvoerder Matús Bero. De Slowaak heeft een aflopend contract.

Het aanstaande vertrek van Diemers komt in ieder geval niet als een verrassing. De creatieveling kondigde al aan waarschijnlijk niet langer bij Emmen te zullen blijven, ongeacht of de club zich zou handhaven. Diemers kwam tot op heden achtereenvolgens uit voor FC Utrecht, SC Cambuur, De Graafschap, Fortuna Sittard, Feyenoord en dus Emmen. Ook heeft Diemers internationale ervaring opgedaan, daar Feyenoord hem in de winterse transferperiode van het seizoen 2021/22 voor een half jaar verhuurde aan Hannover 96.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

primaa spelers voor Vitesse

Niet goed genoeg voor de top, maar met zijn 29 jaar iemand die nog goed van waarde kan zijn voor een club als Vitesse!

Die interesse begrijp ik wel. Begroting van Emmen zal ook aangepast moeten worden en daar zal hij, is mijn aanname, met zijn salaris niet in passen.

8 juni 2023 om 20:28

Hij is ook gehuurd dit seizoen. Verder gaf hij al aan sowieso volgend seizoen niet in Emmen te willen spelen.

8 juni 2023 om 20:56

Sorry, je hebt gelijk.

Geen toegevoegde waarde, niet bij Feyenoord, niet bij Emmen, hopelijk werkt ie het weekend de ballen uit zijn broek, wat moet je nou met Almere?
Na deze pot pas bekendmaken wat je gaat doen!

9 juni 2023 om 04:01

Ik heb nu 4 jaar een seizoenskaart van Almere City en ik heb elke thuiswedstrijd een topavond, winst of verlies. Dat jij verder niets moet met Almere City is wel het laatste wat er toe doet.

Toch moet ik bekennen dat ik hem bij emmen er niet bovenuit vond steken. Voetbalde leuk mee met de rest maar was niet de speler die het verschil kon maken. Stond af en toe ook in het veld alsof het een " moetje" was.

Neenee alsjeblieft niet..deze man voetbalt in 1 versnelling en die is heel erg laag, verder ook alles opeisen maar vrijwel nooit rendement. Vitesse kan wel aan wat beters komen mag ik hopen.

He? VI neem ik niet serieus wanneer het op mijn club aankomt, ze zijn zo vaak bezopen dat ik er eerder vanuit ga dan iemand een verlate 1-aprilgrap bij hen heeft uigehaald.

Draaien, kappen, dreigen en bijna nooit happen. Diemers is de typische net niet speler. Hij leek even de stap naar het linkerrijtje eenvoudig te kunnen maken, maar blonk dit jaar ook bij Emmen niet uit. Dus ook Vitesse zal er niet bepaald beter van worden.

9 juni 2023 om 10:14

Dat gevoel heb ik ook. Het is een speler waarvan je denkt dat hij het spel moet kunnen versnellen, maar met al dat draaien en kappen lijkt hij het juist vaker te vertragen.

Ondanks dat denk ik wel dat er weer een club komt die denkt hem te kunnen gebruiken.

Eindelijk een speler voor Vitesse die daar langer zal verblijven. Ieder seizoen een vreemdelingenlegioen lijkt mij waardeloos als supporter van Vitesse

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren